Darcek do obalky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Darcek do obalky

Príspevok od používateľa jackb »

neviem ci to tu uz padlo, ale mam kamosku, ktora ma rada kvety... takze taky vylisovany kvietok na sposob herbara by mozno potesil aj tu tvoju...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

trocha odveci

tema ma celkom inspirovala, aby som aj ja priatelke poslal takyto list, otazka je ci na poste akceptuju aj rucne vyrobenu obalku, ci nebudu mat nejake blbe reci, pytam sa preto lebo letterfolding je pomerne jednoduchy a velmi originalny sposob ako vyrobit obalku a nechcem aby mi to posta vratila lebo sa jej nebude pacit daco :D
jackb
Redeemer
Redeemer

jedine s tym prist na postu a opytat sa ci ti to zoberu aj take...
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

Mozes kludne DVD obalit kancelarskym papierom, cokolvek.
Nebude najmensi problemom.
(Slovenska posta je nastastie este v statnych rukach, je to seriozny podnik)

Staci aby nebola obalka roztrhnuta, citatelna adresa a miesto na znamku.
Lorien_archer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lorien_archer »

fortune: ved zabal tvoju obalku do komercnej a ked dostane obalku otvori obalku a v nej bude ta obalka, ktorou si chcel spravit dojem
rada pre pytajuceho sa: pouzi neaky "staroveky papier" (papyrus ?) a napumpuj ho hodnou davkou oxytocinu :cernoch:
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Super nápad, viem si predstaviť tú radosť, keď ti príde list, ktorý si prečítaš aj s emóciami. Ešte k tomu s parfúmom a darčekom. ;-) Aj keď sa môže zdať mail - list rovnocenný, list je nabitý emóciami.

Maciatko - ty uz radsej nic nepis lebo potom hodnota kazdej temy degraduje. "Mail je rychly, nic nestoji sproste listy ti idu dlho je to drahe"...presne si viem predstavit taku pipinu ako ty, materialisticku, bez empatie. No grc...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Maciatko, ja by som len chcel vedieť, k akému výsledku s parfémom a kancelárskym papierom si došla?

Ono ten papier, na počudovanie, vážne nasal parfém, však?
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Pardón, zabudla som sem napísať výsledok. Jedna vôňa, ktorú som skúsila od značky Mexx po piatich dňoch bola cítiť len minimálne, musela som si dať papierik úplne k nosu a voňať, aby som to cítila. Ak by som nevedela, že je na lístočku parfúm, tak to v žiadnom prípade necítim a identifikovať vôňu by bolo asi nemožné. Druhý lístoček bola vôňa značky Lacoste, tam bol výsledok totožný, aj keď pri tejto vôni by som vedela zistiť o ktorú vôňu sa jedná. Bolo to robené po piatich dňoch. Môžem spraviť kľudne ešte test a použiť rôzne značky parfúmov a nechať to tyždeň v kľude, možno to už nebude ani cítiť.

Robil niekto z vás tento test a ak áno, tak aké sú poznatky?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

mna by zaujimalo ci bol ten papier ktory nasal vonu volne polozeny alebo bol v obalke ak vychadzame z premisy ze takyto papier bude v obalke cestovat do ruska :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak predpokladam ze ho dala do obalky... v tom pripade by to mala spravit "bublinkova" obalka :D
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Nie, papier som mala položený na políčke. Je pravda, že ak by bol v obálke, tak sa vôňa udrží určite dlhšie. Nepoznam však podmienky v akých je prepravovaný list niekde do Ruska, môže to byť kľudne zapáchajúce prostredie, zvýšená vlhkosť, kto vie. Okrem toho sa môže stať, tak ako sa to stáva na Slovensku, že poštárka hodí list do schránky v ktorej bude celý deň moknúť a potom ho niekto vytiahne celý rozmočený. Ak by všetko išlo bez týchto vedľajších faktorov, tak by si ten list mal jemnú vôňu udržať, takže je teda možné, že sa vôňa udrží, tak ako ste písali.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

je to super vec v tejto dobe ako spomenuli uz vsetci ,maciatko ,mala by si vazne pouvazovat ci tvoja existencia na fore este bude prospesna pretoze najplodnejsia tema kde si uchvatne vyberala auta uz je za nami tak plodis len same nezmysli .... ,

zakladatel temy : kludne tam daj ten parfem ,pripadne ma napadlo ,neviem ci to je prakticky mozne ,mozno je to divne a komplikovane no mozno sa to da :) skusit nejako poslat do ruska aj nejaky vacsi balicek ,trebars ja neviem s nasimi vyrobkami ,je to sice mimo ked je to jemne romanticke medzi vami asi ,ale napriklad s textom ze jej chces predstavit krajinu v ktorej zijes a ze by si raz bol rad keby ti aj ona poslala nieco zo svojho domova :) mozno kravina ,mozno nie :)

/ hojko ,nechaj si svoje reci ,vazne si nesedime tak sa neriesme ....
jackb
Redeemer
Redeemer

ja by som potreboval poradit co asi napisat do listu, lebo poslat samotny darcek by bolo hlupe.

nie je to pre mna jednoduche, lebo sa jedna o dievca, ktore sa najlahsie da pomenovat "byvala", aj ked je to trochu ine a pisal som o tom v inych temach, tak v skratke: bola pre mna nieco ako dusevny klon, nemali sme vlastne dovod na hadku, mali sme rovnake nazory na zivot, z pacili sa nam rovnake hlasky z knih, filmov alebo serialov bez toho aby sme o tom vedeli dopredu, bolo nam fantasticky, ked sme boli spolu neplynul nam cas... noo jednoducho nieco co som dovtedy nezazil.
ked som ju prvy krat, pred skoro 3 rokmi, stretol a prekacali sme celu noc tak som bol cely tyzden mimo z toho ako je to vlastne mozne. potom sme sa 2 roky nevideli a skontaktovali sme sa az tuto jar. taketo fantasticke kamaratsvo sme vsak obohatili o "vyhodu". ani ja ani ona nie sme na random aferky (rozumej chodit von lovit aby som si uzil noc a dalsi den lovit znovu), a toto prislo s tym, ze ona povedala "uz nemozem dlhsie cakat kym urobis pravy krok". dalsi rano povedala ze je konecne stastna a ze ma chce pri sebe, a ja som to automaticky zacal brat ako vztah.
no nepreslo ani 36 hodin a zacala mi pisat, ze to bolo prirychlo, s cim som suhlasil, a ze nevie ci je pripravena na vztah, ale ze ma nechce nechce zo svojho zivota stratit. ja som vsak bol zalubeny po usi ale ked sme sa stretli nedokazal som jej to povedat, preto som jej napisal list. reakcia nebola taka ako som ocakaval, ale stretavali sme sa dalej, bol som u nej na festivale a po veciach, ktore sa tam stali som mal pocit, ze znova chce vztah a ja to svojim postojom "nie nie, my spolu nic nemame, my sme len super kamarati" kazil. potom znovu prislo jej depresivne obdobie a ja aj napriek tomu ze ma cakali statnice som bo pripraveny byt s nou ako opora ked to bude chciet. ak jej "temne" obdobie nema korene v diagnoze (nechcem robit Housea ale nedivil by som sa) tak minimalne v tom, ze sa jej obcas situacia vymkne z pod kontroly, sprava sa uplne inak a potom ju to strasne trapi. sama nevie definovat preco sa jej tie situacie stavaju a ma smolu, ze vzdy z najvacsim blbcom siroko-daleko, ktory ju tym potom otravuje a ju to depta este viac. preto som sa snazil drzat takychto ludi z mojho okolia od nej co najdalej. v case ked som sa jej nemohol venovat, a sama to nechcela lebo sama dobre vie ake su statnice dolezite, sa vsak s tymito ludmi stretavala a oni ma vytacali poznamky na tento "vztah-nevztah". ked som s nou bol znovu komentoval som to tym, ze im to budem musiet vysvetlit rucne-strucne. jej reakcia na to sa dostavila az dalsie rano, ked som sa zobudil na spravu o tom aky som ziarlivy, ze som klamar lebo ludia, ktorych som opisal ako debilov taky nie su, ze je zo mna stale citi nadej, a ze teda by bolo dobre sa dlhsiu dobu nevidiet. od vtedy sme sa sice videli ale len na vratenie si knih a celkovo sme tuto "hadku" ukoncili tym ze sa chceme bavit len ako kamarati.
sme teda na opacnych koncoch slovneska, ona bude cely zimny semester v zahranici a tak komunikujeme len cez net. v juli som pisal ja jej s vycitkami, ze to moze zobrat ako tlacenie na pilu, no v auguste pisala prva ona. ze ma smolu, ze nema brigadu, doma to nema lahke a ze ma "jej typicku smolu". kedze som mal pred odchodom do Transylvanie nadhodil som, ze jej kupim "odklinadlo" aby uz konecne mala stastie. par dni po navrate napisala, ze caka aspon upiri zub, no ja ze mam nieco lepsie: kamen, ktory nasmu znameniu nosi stastie (ze kamene stastia a horoskopy su bullshit viem, ale ked to ona tak berie tak je to jej vec).
situacia je taka, ze sa minimalne do januara neuvidime, teda nemam jej ho ako odovzdat osobne, ale ked ona na to veri chcem aby ho mala cim skor, preto jedina moznost je poslat jej ho postou. dielma teda je co po tomto vsetko napisat a este vacsia ako obhajit ze viem jej adresu. pamatam si ju od kedy som jej niesol ziadost na intrak, ale neviem ci to u nej obstoji.
dakujem za kazdu radu k veci :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...hlavne neklam...nerobí to dobrotu...ak by ti neuverila, pravda aj tak skôr či neskôr vyjde najavo (aj klamstvo...a potom by sa ti to mohlo vypomstiť)...
jackb
Redeemer
Redeemer

Grim napísal:...hlavne neklam...nerobí to dobrotu...ak by ti neuverila, pravda aj tak skôr či neskôr vyjde najavo (aj klamstvo...a potom by sa ti to mohlo vypomstiť)...
ok. tak adresa by bola vyriesena.
no stale neviem co jej napisat. vie kde som v lete bol, mala mono vidiet fotky... takze pisat o lete by zmysel nema. a tiez ma ziadna ina neutralna tema nenapada.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

nieco kratke, vtipne, uderne.. len ziadne srdcervuce litanie :D
jackb
Redeemer
Redeemer

dakujem ze si to aspon niekto precital cele. bohuzial neviem jednoducho vyjadrit zlozitost tejto situacie.

ale: "Dufam, ze konencne budes stastna" je IMO primalo...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

takze.. vyvaroval by som sa slov "dufam, verim, mozno..". v tych par vetach predsa nechces vyzniet ako slaboch.
.
dal by som tam nieco v style: "Ako som slubil, kusok zo mna na zlepsenie nalady.. a predstav si to stastie, keby si ma mala celeho:)"

Samozrejme, nabijas jej tym na smec - bud ta odpalkuje do pekla, alebo do 7. neba :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Darcek do obalky

Noo, len takto napisat ked bola nastvana, ze zo mna citi nadej by ma poslala do pekla hned. Preto hladam nieco co by bolo uplne neutralne. Lebo ako to vnima ona netusim a ak sa to dozviem tak to bude az v januari...
dembnr
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dembnr »

prezervatív nie v žiadnom prípade
Napísať odpoveď