slúchadla do 100e
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
slúchadla do 100e
nejaké slúchadla do 100 evri. nezáleží či budú in-ear alebo over-ear. hlavne požadujem kvalitný zvuk. lebo moje kossi dneska doslúžili. a už dlhšie chrapčal jeden menič pri vyšších výškach. bolo by tiež dobre keby boli kompaktné, ale to nieje extra dôležité..rozmýšľal som nad Monster Beats by dr.Dre Solo HD, čo poviete?
Re: slúchadla do 100e
Ak in-ear tak co take q-jays ? http://sk.sluchatka.net/75-q-jays---akcia/
Recka: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... abb401032b
Recka: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... abb401032b
Jednoznačne Phonak Audeo. link Troškuto prekračuje hranicu, stajú 115€ ale v tej cene to je jednoznačný víťaz, ktorý prehrá q-jays a aj ie6. Majú vyrovnaný zvuk takže žiadne tutuc super basy ako v lacných kossoch 
-
Ryan Giggs
VIP
Monstery sice nie su žiaden odpad, ale su extremne predražene. Skutočna kvalita ich zvuku je na urovni sluchadiel o 50-30% lacnejšich.
Odporučam naškrabať ešte nejakych cca 15-20 € na Phonak Audeo PFE 112 alebo Sennheiser IE7. Obe prehraju vyššie spominane q-jaysi s prehľadom. I keď ani tie nie su zle.
// xorcos ma predbehol.
Odporučam naškrabať ešte nejakych cca 15-20 € na Phonak Audeo PFE 112 alebo Sennheiser IE7. Obe prehraju vyššie spominane q-jaysi s prehľadom. I keď ani tie nie su zle.
// xorcos ma predbehol.
-
badboy007
Star
tie Solo HD mi veľmi vyhovujú, kompaktné, kompatibilné s iDevices a pekne hrajú. 100 evri je dobrá suma za ne, či?
//a ten design nieje tiež na zahodenie. ibaže neviem ako je to s tesnením..(???)
//a ten design nieje tiež na zahodenie. ibaže neviem ako je to s tesnením..(???)
-
Ryan Giggs
VIP
Ako som vravel. Tam platiš za meno dr. Dre a za dizajn, nie za zvuk. Tie vyššie odporučane in-eary su zvukovo uplne ina liga, to sa neda porovnať. Izolacia je samozrejme tiež na uplne inej urovni ako u sluchadiel s hlavovym mostom.
Ak chceš kvalitne hrajuce prenosne sluchadla s hlavovym mostom, tak AKG K 450, ULTRASONE HFI-450 alebo Audio-technica Audio-Technica ATH-WS50. Kľudne si kup aj tie Monstery, ale zvuk nie je zďaleka adekvatny cene tych sluchadiel.
Či je pre teba priorita kvalita zvuku, alebo podružne veci už musiš vedieť sam.
Ak chceš kvalitne hrajuce prenosne sluchadla s hlavovym mostom, tak AKG K 450, ULTRASONE HFI-450 alebo Audio-technica Audio-Technica ATH-WS50. Kľudne si kup aj tie Monstery, ale zvuk nie je zďaleka adekvatny cene tych sluchadiel.
Či je pre teba priorita kvalita zvuku, alebo podružne veci už musiš vedieť sam.
za 100% to sú na 99% fejky
http://www.beatsbydre.com/products/Prod ... 5800&cat=1
http://www.beatsbydre.com/products/Prod ... 5800&cat=1
-
badboy007
Star
Tak nakoniec tie Monsteri za 100 evri asi padnú, týpek ma veľa zákazníkov a posielať sa mu to na SK nechce. Hľadám ďalej.. strašne sa mi páčia AKG Q460 v limetkovom prevedení a aj zvuk je dobrý. Ibaže presne tie isté má kamoš
.
Nepoznáte niečo podobné??
Nepoznáte niečo podobné??
-
Ryan Giggs
VIP
Už vyššie som spominal AKG K450. To je to iste ako Q460. Hra to rovnako, aj konštrukčne je to to iste. Akurat že Q-čka su drahšie kvôli dizajnu a menu Quincy Jones (preto to Q).
V podobnej cene ako tie q-čka (ale s lepšim zvukom) Audio-Technica ATH-OR7, Audio-Technica ATH-WS70, Ultrasone HFI 580, Denon AH-D1001 - i keď posledne 2 su už trochu väčšie a Ultrasone maju dosť dlhy kabel.
V podobnej cene ako tie q-čka (ale s lepšim zvukom) Audio-Technica ATH-OR7, Audio-Technica ATH-WS70, Ultrasone HFI 580, Denon AH-D1001 - i keď posledne 2 su už trochu väčšie a Ultrasone maju dosť dlhy kabel.
-
badboy007
Star
A nejaké, čo majú aj pekný design a zároveň dobrý zvuk?? Okrem tých Q460..
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem čo v tvojom ponimani znamena "pekny" dizajn (farba? materialy? niečo ine?). Je to subjektivne, každemu sa pači niečo ine. Pekny dizajn maju napr. tie OR7, na fotkach však vyzeraju uplne inak ako v reale. Su aj v strieborno-čiernej kombinacii. Navyše hraju z tych všetkych najlepšie.
Vydareny (retro) dizajn maju napr. Audio-Technica ATH-RE70, oporti vyššie spominanym však zvukovo trochu zaostavaju. Alebo napr. Audio-Technica ATH-SQ5 (su aj červene), Marshall MAJOR... Ale kedže nepoznam tvoj vkus, je to len take strieľanie odboku.
Vydareny (retro) dizajn maju napr. Audio-Technica ATH-RE70, oporti vyššie spominanym však zvukovo trochu zaostavaju. Alebo napr. Audio-Technica ATH-SQ5 (su aj červene), Marshall MAJOR... Ale kedže nepoznam tvoj vkus, je to len take strieľanie odboku.
-
badboy007
Star
Pekné sú všetky Beats by Dre a limetkové AKG Q460.
Celkom dobrá zľava, čo poviete? http://www.pixmania.sk/sk/sk/4121048/ar ... ats-b.html
Celkom dobrá zľava, čo poviete? http://www.pixmania.sk/sk/sk/4121048/ar ... ats-b.html
Pokiaľ chceš pekný dizajn tak si kúp Beats by Dr.Dre o ktorých tu básniš a hotovo, vec vybavená. Pokiaľ ti viac záleží na kvalite zvuku, tak ber niečo z toho čo ti radí Ryan. Určite sa do audio vecí vyzná viac ako my tu všetci dokopy
Všetky tieto dizajnovo pekné veci, sa predávajú kvôli dizajnu a nie kvôli kvalite zvuku. Podobne ako Skull Candy slúchadlá. Málo muziky za veľa peňazí. Dobrá kúpa, pri ktorej ti ešte z tých 100€ aj niečo ostane je AKG K450. Mám K430 a hrajú veľmi dobre a K450 je vyššia rada, drahšia a logicky aj s lepším zvukom. Mať v tej dobe viac € tak ich určite beriem. Tie slúchdlá sú skladacie, čiže vyhovujú tvojim podmienkam. Pokiaľ je u teba prvoradý dizajn, tak ti nikto neporadí , pretože krása je veľmi subjektívna a my nevieme čo sa ti páči.
-
Ryan Giggs
VIP
O pixmanii sa toho popisalo veľmi veľa. Stači trochu pogoogliť. Nakup v pohode, ale nedajbože niečo reklamovať...badboy007 napísal: Celkom dobrá zľava, čo poviete? http://www.pixmania.sk/sk/sk/4121048/ar ... ats-b.html
-
Soviet
Darca
Taktiez mam Q460ky. Ja sa stazovat na zvuk ci celkovo kvalitu nemozem, cize ich odporucam taktiez. Mne za tu cenu stali. Avsak nezalezi to vsetko od sluchatok, ak tam mienis pustat 128kbps mp3ky. Mne dali mi to, co som potreboval a nic ine ako .flac nepocuvam, aby som si tu kvalitu hudby vychutnal. Taktiez mi zalezalo aj designe a preto som skocil po Q460 miesto K450. A ako Ryan spomina, ze hraju rovnako, tak to nieje tak uplne pravda. Je tam rozdiel, o ktorom sa docitas vo viacerych recenziach. Sam som bohuzial nemal moznost porovnavat.
-
Ryan Giggs
VIP
Rozdiel tam je, ale z praktickeho hľadiska je uplne zanedbateľny, určite nie je adekvatny cenovemu rozdielu. Pokiaľ ide kupujucemu vylučne o kvalitu zvuku, su to oproti K450 zbytčne vyhodene peniaze. Preto ten vyraz, že hraju rovnako. Ak hra ulohu aj dizajn, tak je to už samozrejme o inom.
-
badboy007
Star
Ešte uvidím, ale asi pôjdem do tých Q460. Našiel so ich aj za peknú cenu
. http://www.morele.net/sluchawki-akg-q460-czarne-411126
-
Soviet
Darca
badboy: Ale rozmyslaj aj nad pripadnou reklamaciou. Jedno je usetrena cena a druhe su usetrene starosti s pripadnou reklamaciou.
A priblizne podla kurzu za ne zaplatis cca 100eur tak ci tak (s dopravou). Ak teda chces 30eur vyuzit na nieco uplne ine
A priblizne podla kurzu za ne zaplatis cca 100eur tak ci tak (s dopravou). Ak teda chces 30eur vyuzit na nieco uplne ine
-
Ryan Giggs
VIP
Zaruka je medzinarodna, sme v EU. Môže to reklamovať v najbližšom autorizovanom servise.
-
badboy007
Star
Spolu by ma malí stáť niečo cez 85 evri
. Toľko stáli kamoša a toľko mi vyhodí pri platení..