Battlefield: Bad Company 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
nie nemozes mozes mat len jeden cuet a na tom ucte viac vojakov,,, cize ked kupis second hand a nemas konto s klucom zahras si akurat tak singleplayer
-
DeJF
Addict
Môžeš hrať aj MP keď kúpiš bazárovku. Ale ak je bez vip kódu tak ti bude dosť máp chýbať...
ak je šanca tak kúp s vip kodom, bez neho sa to ani neoplatí kupovať.
ak je šanca tak kúp s vip kodom, bez neho sa to ani neoplatí kupovať.
-
crysis5522
Novice
Skôr ako nové zbrane by som uvítal nejaký ten zoom alebo aspoň ten zameriavač red dot. Pretože s tým je to 100x jednoduchšie. No dnes sa pozriem na to rozbalovacie menu. A nemal by si záujem zahrať si s nami ? Síce v tom ešte nie sme žiadny borci, ale tak zlepšujeme saMichaelo napísal:No staci ti pozriet v rozbalovacom menu pod polozkou Multiplayer polozku Weapons and Gadgets a hned zistis kolko bodov ti chyba do nejakej zbrane ci zameriavaca.
Cez skype by som to rozhodne nehral. Na to mas lepsie veci ako Team Speak ci Ventrilo ktore omnoho menej vytazuju PC a internet
Najlepšie su iron sights 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja mám 27 
Pár strán do zadu som dal link na mojho vojaka
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MiChAeLoKGB/
http://www.battlefieldbadcompany2.com/c ... latform=pc
Btw ja napr nepoužívam ani Red dot ani 4xZoom
Radšej si dám viac granátov a magnum ammo 
Pár strán do zadu som dal link na mojho vojaka
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MiChAeLoKGB/
http://www.battlefieldbadcompany2.com/c ... latform=pc
Btw ja napr nepoužívam ani Red dot ani 4xZoom
-
Runes
Addict
ja som dlho chodil z 4x zoom a je to naprd ked uz tak RD s tym zumom som sice lepsie videl ale mam pocit ze to zhorsuje schopnost zasiahnut ciel 
pre automat je 4x zoom uplna blbost, jedine red dot 
-
Michaelo
Hardcore addict
4x zoom je docela dobre. ja som par krat cmajzol takuto zbran a na strednu vzdialenost bez problemu ale je to zbytocne na blizku vzdialenost (cca 25 metrov).
Red dot je super vec ale aj tak na co ked je to to isteho ako obycajne kovove mieridla?
Red dot je super vec ale aj tak na co ked je to to isteho ako obycajne kovove mieridla?
keby mi obycajne mieridla nezakrývali polku obrazovky tak budis
-
Michaelo
Hardcore addict
A to hras na 640x480 ci co?
Ja hram na 1680x1050 
-
->slavo<-
Addict
Ja hram na FullHD a tiež mi to vadi , niektore zbrane pri zamiereni fakt zavadzaju vo výhlade ,ale je fakt ,že pri niektorych zbraniach Red Dot Sight nieje treba , napriklad M416 je celkom v pohode aj bez Red Dot Sight aspon mne osobne sa lepšie striela bez red dotu na tejto zbrani.
Absolútny súhlas, tak isto hrám na FullHD a tak isto mám radšej m416 bez red dotu
No neviem ako vy ale ja ked idem ADS tak nescanujem oblast ale strielam na toho na koho som zamieril....hrajem v 1920x1080 a vobec mi to nevadi. Zbytocne si davat bonus 4x optiku alebo red dot ked si mozem dat granaty, naboje a podobne co mi pomoze viac.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak tak. Radsej si dam granaty lebo tym trva dlhsie kym si ich vytiahnem z ammo boxu
Rozhodne nepouzivam RedDot a zas Nemam rad tu poslednu zbran pre Assaulta. M16 alebo co to je. pali v davkach co mi pride ako kravina.
-
Runes
Addict
jj tiez ma toto odradza od m16 najviac pouzivam abakan a tam mi vadi to normalne mierenie neni to hrozne ale vadi mi 
je to kravina tie davky lenze je do podla mna aj tak najlepsia zbran u assaulta, aspon mne vyhovuje
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja pouzivam stale len M41. Mam tu zbran moc rad. Ale na niektorych mapach si davam USAS12 alebo G3 aby som mohol mat C4 a minovat vychody tankom 
Tu je moj profil... nic moc... este sa len ucim to hrat, ale kludne si ma pridajte kto chcete a mozme zahrat spolu http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Josifek/
Tak ked uz to tu davate tak sa pochvalim aj ja http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/frajerik/#vehicles
...
Myslím že z týchto mojich obrázkov je to jasne vidieť..na cieľ mám omnoho väčší výhľad..
Určite Red Dot nie je hovadina, tak isto aj M16A2..keď som začínal tak som sa tiež sklamal že to nie je FullAuto ale postupom času zisíte že FullAuto nie je cesta k víťazstvu.
Tie zbrane majú tak nechutný recoil že sa treba naučiť dávkovať, Abakan a M16A2 sú práve preto super pušky že strieľajú po dávkach..okrem toho aj s M16A2 sa dá páliť pekne rýchlo
Určite Red Dot nie je hovadina, tak isto aj M16A2..keď som začínal tak som sa tiež sklamal že to nie je FullAuto ale postupom času zisíte že FullAuto nie je cesta k víťazstvu.
Tie zbrane majú tak nechutný recoil že sa treba naučiť dávkovať, Abakan a M16A2 sú práve preto super pušky že strieľajú po dávkach..okrem toho aj s M16A2 sa dá páliť pekne rýchlo