Harry Potter a Dary smrti - II. časť

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Harry Potter a Dary smrti - II. časť

Príspevok od používateľa CheZteR »

http://www.aktuality.sk/clanok/190509/f ... d-dolarov/
Filmová séria o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi zarobila na celom svete už viac ako 7 miliárd amerických dolárov.
Posledný film s názvom Harry Potter a Dary smrti 2. premietajú ešte len týždeň, no za ten čas si už stihol na konto pripísať dovedna 640,2 milióna dolárov!
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja som to videl v 2D s titulkami, ked som videl, ze je 3D len zo SVK dabingom tak som to hned vyskrtol. A co som zatial cital nazory na 3D, tak asi 80% ludi na to nadava a 20% chvali, takze je to jasne, ze som urobil dobre.

Samotny film pre mna najlepsi zo serie, ale urcite aj kvoli nostalgii, ked som si uvedomil, ze uz sa nemozem tesit na ziadny film o HP a samozrejme ani knizku :/ Co sa tyka efektov a kuziel, tak by som sa nebal povedat, ze v tomto diely sa kuzlilo tolko ako v poslednych 4 dohromady. Pre mna ako fanusika kniziek je to min 9/10.
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

pre mňa dosť veľké sklamanie.Bol som na tom v kine,deň po premiére,3D okuliare som akurát tak mohol zahodiť(aj tak nestali za nič).Nepáčilo sa mi hlavne tak ako aj vo väčšine ostatných dielov, že niektoré dôležité veci vo filme neboli,boli skrátené,či prekrútené,pre mňa to nemalo tú atmosféru knihy, no proste som sa trochu nudil.Jediné pozitívum sú asi len vtipné hlášky a situácie.

Nikdy by som to nebol povedal, ale pre mňa to bolo slabšie ako prvá čast filmu(nie diel).
Hodnotenie : 6/10
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Úplne sa stotožňujem s tým čo je vyššie napísané , prekrútia veci z knihy preto aby to bolo vo filme efektné a to sa mi vonkoncom nepáčilo , emócie mi chýbali a na koniec ságy o HP mi chýbala taká scéna ako na konci LOTR (pri korunováci aragorna sa klaňali všetci pred hobbitmi , odchod froda zo stredozeme) to sú momenty keď sa aj možno tá nostalgická slza vyroní :) tuto žial nie !
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

ja som bol na tom v normálnom kine ale len z toho dôvodu, že som bol "pozvaný". nie som fanúšikom HP, ale tak bol som si to pozrieť. nemôžem k tomu napísať žiadne zhodnotenie. ale napíšem len toľko. po prvých 10 minútach filmu som sa nedokázal odlepiť na WC a silno som sa snažil sa nepocikať :smt082 inač niečo som si v tom filme ešte všimol. nebudem konkretizovať ale dám hneď obrázok. napíšte, čo si o tom myslíte. v tom momente ako som si to uvedomil, som skoro pustil. a ľudia čo sedeli okolo mňa tiež, keď som zareval, že ten Voldemort vyzerá ako Spišiak :smt033

EDIT //

Nabudúce sa ku tej karme podpíšte chytráci keď už si :cokolvek: svoje ego.
Prílohy
hp7_voldemort.jpg
prezident-policajneho-zboru-sr-jaroslav-spisiak.jpg
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Eh? Mne sa teda vobec nepodoba :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ja by som povedal, že Voldemort vyzerá skôr ako Ralph Fiennes :sly:

Hmm, skús porovnať...
Prílohy
ralph-fiennes.jpg
ralph-fiennes.jpg (12.9 KiB) 1259 zobrazení
prezident-policajneho-zboru-sr-jaroslav-spisiak.jpg
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

Podle Ratnera experti na digitální úpravy filmu zmenšili penis Fiennesovi o osm centimetrů, protože byl příliš dlouhý a působil v erotickém záběru jako monstrum. ZDROJ CSFD...

Tymto sa Spisiak chvalit nemoze :-)
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kafko »

Akurát včera som na tom bol v kine a ten film sa mi páčil, v podstate som vyrastal na Harry Potterovi takže mi bolo trocha aj ľúto, že už všetko končí ale na druhej strane som rád, určite príde zas niečo nové :mrgreen:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

extremne sklamanie,.... videl osm to v kine v 3D. 3D uplne ale uplne na hovno, efekty nula bodov velmi zle, plus ma nutili pozerat sa vzdy tam kam oni chceli, teda autori filmu, ked som necumel do stredu tak ostatne bolo velmi rozmazane, proste velmi zle urobene. Ludia chcipali ale zeby to ich chcipanie nejako ukazali alebo zdovodnili tak nic. Nenadchlo ma to, nepohlo to so mnou, nudil som sa v kine, mrvil sa, hral sa s okuliarmi, nebavilo ma to , bola to nuda, a natahovali to strasne. Ble ble ble, ....
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Noobsz DJ napísal: a ľudia čo sedeli okolo mňa tiež, keď som zareval, že ten Voldemort vyzerá ako Spišiak :smt033
Kebyže takto pri mne niekto zreve niečo podobné, alebo hocičo iné, okamžite mu niečo poviem, eh. vynadám. Neznášam takých čo sa zámerne nahlas chichocú, komentujú alebo vtipkujú, a rušia tým ostatných. Takých by som do kina nepúšťal... Môj názor. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

V traileri bolo napísané niečo ako epické ukončenie, ale podľa mňa sa tá posledná časť kvalitou nemôže rovnať 1., 2. alebo aj 3. časti Harry Pottera, na poslednej časti som bol v kine na 3D a keďže v kine mávam z filmov ešte lepší pocit ako keď ich pozerám doma (ozvučenie a iné dôvody), aj tak sa mi to nepáčilo, celý film sa len ťahal do finále, a najmä tá bitka a finálny súboj nestáli za nič, veľké sklamanie aj pre mňa, osobne som nikdy nebol moc veľký fanúšik, ale rád som si to pozrel a vedel som že ten film má niečo do seba už len kvôli tomu, že bol epický/rozprávkový narozdiel od posledného dielu, pri ktorom to nedodržali.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Mám to za sebou, videné v 3D, jedným slovom úžasné. Som uchvátený 3D technologiou (moja prvá skúsenosť), ale aj keby to v 3D nebolo, aj tak to bola fantastická bodka za celou ságou. Ten finálny súboj Volde/Potter mohol byť aj lepší, ale ten zvyšok stál za to :) Pozrel by som si to ešte raz :) Bo doma to už nebude taká bomba ako v kine :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

mne sa film pacil a povazujem ho za dostojne ukoncenie serie.
videl som ho 2d (nepozeram dabovane filmy, aj knihy som cital v originale), nepatrim k skalnym HP fanusikom (celu seriu som precital asi pred pol rokom) ale celu seriu mam ozaj rad.

nezdalo sa mi to roztahane (knizka bola roztahanejsia), nemam pocit ze by tam bol nejak moc prekruteny dej (film nikdy nepojde presne podla knihy, nikdy) a zaverecna scena? prislo mi to tak isto zbytocne ako v knihe ale ronove pivne brucho stalo za to :D (vobec mi nevadilo ze vyzerali ako pubertaci s fuzikmi, sak su to pubertaci... lepsie ako keby ich nejak strasne zamaskovali, aj tak vieme ze su to oni...)
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

tak Hermiona ako matka mi nepripadala vôbec :D Potter trochu už otca dvoch detí pripomínal, aj Ginny.
Napísať odpoveď