V tom ze su spolahlive uplne suhlasim, mam jedny a vydrzali uz vselico ...
Mozes s nimi robit prakticky cokolvek, nikdy ich nemusis davat dolu a bat sa o ne.
(Teda ak neplanujes potapanie pod cca 50 a viac metrov - zalezi od modelu)
G-Shock sú hodinky, ktoré sú na trhu už veľmi dlho, v rôznych farbách, s rôznymi funkciami, ale podľa mňa, momentálne už, bez štipky kreativity, elegancie. Skôr mi prídu ako hodinky pre -násťročných. No na ich kvalite to nič nemení.
tak ja som este stale 18-násťročný Ale ja chcem hodinky, ktore si budem moct zobrat na bicykel, k vode, vecer na pivo, netreba mi pozlatene hodinky s kovovym remienkom
Tak to su pre Teba G-Shock ako stvorene.
Ja som s nimi robil vselico a stale ziju a ani na nich nevidno ze uz maju cca 2-3 roky, bateria stale drzi, sklo neposkriabane kedze je tvrdene... remienok sa mi zda ze z kaucuku - nema taktiez ziadne skrabance co prave pozeram, proste vydrzia dost dlho
Ked ich chcem vycistit proste ich hodim do vody, trocha mydla, umyt a su ako nove a neriesim
ahojte, potreboval by som poradiť pri výbere nových hodiniek. Vlastnil som Casio MTP 1229 http://www.hodinky.cz/casio-collection- ... 1avef.html, avšak tie mi zhabal otec s tým, nech si kúpim nové. Nakoľko mám dosť tenkú ruku, nemôžem nosiť hodinky s veľkých ciferníkom a ani žiadne hrubé. Vyzerá to veľmi hlupo. Tie čo som mal sedeli na ruke i vyzerali veľmi dobre. Takže hľadám niečo v podobom dizajne do 100e. (čím menej, tým lepšie) Značka? Neviem, nechám si poradiť, zatiaľ som mal Casio. Pozeral som sa po edícii Edifice, a celkom sa mi pozdávali. Nemáte nejaké návrhy? Ďakujem
hladam hodinky jelly square cierny remienok a svetlo modry az tyrkysovy cifernik niekde som ich uz nasiel ale ani za pana ich nemozem teraz najst alebo poznate nejaku stranku kde ich maju za dobre ceny ?
nema niekto skusenosti s tymto e shopom? http://www.sk-hodinky.sk/
objednal som si odtial tieto luminoxy a pisali ze do 5 dni dojdu a uz je su to dva dni po piatich dnoch http://www.sk-hodinky.sk/luminox-0213-s ... -24557.htm
jedine co mi poslali je mail s textom stav vasej objednavky bol zmeneny na vybavuje sa co to znamena ze ich nevedia zohnat ci co ?:D
Zavolaj im tam predsa, 180Eur nie je malý peniaz, ak si toľko dal za časy, tak by ti mali ponúknuť nejakú tú zákaznícku podporu. Pokiaľ to ja chápem správne, tak po piatich dňoch od potvrdenia tvojej objednávky ti to mali odoslať, teda ak píšu, že objednávka sa stále vybavuje, tak niečo nie je s kostolným poriadkom. Sprdni ich poriadne a spýtaj sa, že čo sa deje. Viem, že je neskoro, je piatok, takže v pondelok neváhaj a volaj im.
Avšak - priznám sa, že ten obchod mi nepríde nejako extra dôveryhodný, v kontaktoch vidím iba registráciu v ČR a o Slovensku tam nie je ani zmienka, plus pozrel som aj ORSR a tam žiadna Mija SÚ s.r.o. neexistuje, pričom alternatívne mená sú podľa popisov úplne iné firmy. Takže neviem - dúfam, že si neplatil prevodom na účet...
Nie nie platit budem az ked dojdu kurierovi ale malo by to byt uz fajn uz sa mi ozvali ze ich vyexpeduju koncom tyzdna takze uz len cakat ale diki
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2011, 0:12)
Sorry za double post ale ozvali sa mi ze to pada takze keby bol niekto ochotny a poradil mi nejake hodinky do 2 stoviek nieco štylovejšie najlepsie s ciernym cifernikom dakujem..