co sa tyka znacky tak jednoznacne AMD kôli eyefinity ktore by som chcel riesit na vianoce ale aka je najvodnesia karta teraz na kupu rozmyslam som nad AMD 6950 ale hacik je v tom ze neviem ci mi to utiahne AMD athlon ii x2 255 keby neutiahol 6950 ci by mi aspon utiahol AMD 6870 vdaka za vas cas
graficka karta na FullHD hranie
graficka karta na FullHD hranie
zdravim pred mesiacom ste mi pomohli pri kupe grafickej karty na teraz sa na vas obraciam znovu . V tedy som fical na 17 monitore a ana to mi stacila 6670. No monitor odysiel a nahradila TV 32 ktora ma full hd rozlysenie ktore 6670 sotva utiahne tak rozmysllam nad kupov novej graficek j karty
co sa tyka znacky tak jednoznacne AMD kôli eyefinity ktore by som chcel riesit na vianoce ale aka je najvodnesia karta teraz na kupu rozmyslam som nad AMD 6950 ale hacik je v tom ze neviem ci mi to utiahne AMD athlon ii x2 255 keby neutiahol 6950 ci by mi aspon utiahol AMD 6870 vdaka za vas cas
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: graficka karta na FullHD hranie
6670 + karty sú už pre tvoj procesor prisilné. Radím rozmýšľať nad upgrade celého PC a nie nad Eyefinity.
eyefinity neni hlavne kôli hrani ale robote
ok toto som potreboval cize dajme tomu ze ked kupim najprv http://www.alza.sk/amd-phenom-ii-x4-955-d115465.htm
tak už by som mohol porozmylsat nad tou 6870?? lebo lebo po kupe procaku mi neustanu penaze na 6950
tak už by som mohol porozmylsat nad tou 6870?? lebo lebo po kupe procaku mi neustanu penaze na 6950
-
MichalkoOo
Zablokovaný
áno mohol.
okey a zc tych 6870 by ste mi aku najlepsie odporucali