internet v HE

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
matoH12
Medium Expert
Medium Expert

internet v HE

Príspevok od používateľa matoH12 »

zdravím bývam v HE laborecká 53 nevedeli by ste mi poradiť nejaký neobmedzený internet. V T-come a slovanete som bol ale nestačia s kapacitou.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: internet v HE

Príspevok od používateľa brm »

Skús.. http://www.humenne.antik.sk/

V Košiciach nemajú konkurenciu, ale v Humennom môže byť o niečom inom... skús sa informovať...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

V Humennom ponukaju rovnake služby ako v KE, takže aj v HE sa ťažko najde niečo lepšie. Otazka je jedina ta, či v tvojom bydlisku je dostupna ich optika.
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Otika zatial dostupna nie je. :smt017
A pokial dostupna nebude, tak je to stale o tom istom: ADSL-ko, mikrovlnne pripojenie al. mobilni opratori. Konkurencia v meste je dostatocna, ale o ponukanych rychlostiach a sluzbach sa to uz povedat neda. Zdoraznil by som najma obmedzenie rychlosti po prekroceni urciteho mnozstva stiahnutych dat (a.k.a. FUP), toto obmedzenie v roznej miere vyuziva vacsina poskytovatelov v meste.

My sme zvolili pevnu linku aj internet od t-comu. Za par eur mesacne mas relativne neobmedzeny program Turbo 2. Ak nepotrebujes stahovat viac ako 600GB mesacne, tak je to dostacujuce pripojenie. Priplatkami bohuzial ovplyvnujes u tohto poskytovatela iba rychlost stahovania, mesacny objem stiahnutych dat sa zvysuje iba mierne.

Uz som viackrat zvazoval vymenu poskytovatela, ale po precitani podobnych podmienok u konkurentov som sa na to vykaslal.
matoH12
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa matoH12 »

Optika tu nieje :cry: a tiež T-com ked som sa bol pýtať tak mi povedali že maju kable v zlom stave tak už nepripájajú nových klientov a tiež aj slovanet to isté. Teraz mám internet z orage chytal som jedno wifi ale už ho nechytám dosť dobre tak teraz mam na stahovanie limit 20GB :cry: . (prípadne ak niekto býva tam kde ja a chytá wifi "HN5" poraďte ako sa na nu pripojiť kedže ju chytám dost dobre ale nepripojí ma na net )
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

satlan.sk
Žiadne FUP ani nič podobné, mám ich už pol roka a nikdy som nemal ani jeden problém
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

www.porovnat.sk. Skús tam dat tvojunadresuna že čo ti to vypľuje.
Napísať odpoveď