Serus ludia chcel by som sa spytat prečo mi nejdu USB-čka na pc ani predne a ani len tie v zadu.
diky za rady.
Nefunkčnost USB
Re: Nefunkčnost USB
To je zase popis problému ...
Keď tam dáš akékoľkvek USB zariadenie, tak ho nenačíta? Pozri sa do Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení), či ti tam nechýba nejaký ovládač.
Keď tam dáš akékoľkvek USB zariadenie, tak ho nenačíta? Pozri sa do Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení), či ti tam nechýba nejaký ovládač.
toto som uš skušal všetky ovladače su v poriadku nijaky nechiba mam v pc sp2 iba
Skús si zohnať bootovacie USB a skúsiť nabootovať, či nabootuje alebo nie (ale USB musí byť 100% bootovacie). Prípadne nabootuj Live Ubuntu a skús, či pôjde tam. Inak kedy to prestalo ísť?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skus sa pozriet v biose ci nemas nahodou vypnute 
typek61 napísal:skus sa pozriet v biose ci nemas nahodou vypnute
a v ktorej sekcii?
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2011, 14:51)
Denco napísal:Skús si zohnať bootovacie USB a skúsiť nabootovať, či nabootuje alebo nie (ale USB musí byť 100% bootovacie). Prípadne nabootuj Live Ubuntu a skús, či pôjde tam. Inak kedy to prestalo ísť?
a toto bootovacie usb nevieš kde zohnam?? kde sa da zakupit ale niečo take,
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2011, 18:12)
od začiatku ako som preinštaloval win tak usb mi nejdu ma zakl.dosku MSIDenco napísal:Skús si zohnať bootovacie USB a skúsiť nabootovať, či nabootuje alebo nie (ale USB musí byť 100% bootovacie). Prípadne nabootuj Live Ubuntu a skús, či pôjde tam. Inak kedy to prestalo ísť?
Určite máš ovládače nainštalované všetky?
Bootovacie USB je normálne USB, na ktorom nejaký operačný systém alebo čokoľkvek, čo sa bootuje pred štartom normálneho OS. Ako bootuješ z CD, môžeš bootovať z USB. Myslím, že bude lahšie ak si stiahneš to Ubuntu, spustíš ho Live a uvidíš, či tam to pôjde.
Inak to USB v BIOSE skús hľadať USB Controller alebo USB Support.
Bootovacie USB je normálne USB, na ktorom nejaký operačný systém alebo čokoľkvek, čo sa bootuje pred štartom normálneho OS. Ako bootuješ z CD, môžeš bootovať z USB. Myslím, že bude lahšie ak si stiahneš to Ubuntu, spustíš ho Live a uvidíš, či tam to pôjde.
Inak to USB v BIOSE skús hľadať USB Controller alebo USB Support.
Ovladač som si isty že mam all a idem skusit to ubuntu bootujem z cd
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 14:40)
dakujem all za pomoc už mi to ide dal som len iny win namiesto xp profesional som dal win vista
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 14:40)
dakujem all za pomoc už mi to ide dal som len iny win namiesto xp profesional som dal win vista