Zhodnotenie webu - grafika a dojem
Zhodnotenie webu - grafika a dojem
Čaute, ak budete mať čas a chuť pozrite na www.dotblu.sk a zhodnoťte grafiku a aký dojem na Vás stránka robí.
Vďaka.
Vďaka.
Re: Zhodnotenie webu - grafika a dojem
Najskôr som mal pocit riadneho chaosu, ale keď som sa trochu viac poohliadol, aj sa celkom dá. Jednu z mála vecí, ktorú by som určite zmenil, je úvodný obrázok bodkovanej slečny...

Mne sa to celkom páči... tie obrázky sú také zrejme kvôli názvu stránky spravené modrými bodkami... nieje to zlé ale zase mne by sa predsa len páčila viac farebnosť
ale inak je to celkom fajn... poprípade naše riešenia uspôriadať rovnako ako referencie? ale mna vážne neber ja sa do webdesignu moc nevyznám 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Index mi pride strasne neprehladny, trochu by som to dal od seba, mozno trosku zmensil a trosku zvyraznil co kde je...
Je to ine. Je to zaujimave. Paci sa mi to.
prosi Ta, z coho presne vyplyva ten chaos, zaujima ma to, aby sme to mohli vylepsitbrm napísal:Najskôr som mal pocit riadneho chaosu, ale keď som sa trochu viac poohliadol, aj sa celkom dá. Jednu z mála vecí, ktorú by som určite zmenil, je úvodný obrázok bodkovanej slečny...
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 12:49)
Nazdar, prosim Ta, v com Ti pride ten index neprehladny?hojko napísal:Index mi pride strasne neprehladny, trochu by som to dal od seba, mozno trosku zmensil a trosku zvyraznil co kde je...
mne sa to paci, zaujalo ma to
-
hojko
Site Admin
cyko-sk: Ze ked sa pozriem na uvodnu stranku, tak na prvy pohlad nevidim co kde je, prakticky je to vsetko v jednej farbe a pride mi to vsetko na kope. Je to len moj pohlad na vec, mozno sa to inym paci, avsak viac by sa mi to pozdavalo trosku ozivene aj inou farbou alebo vyraznejsim odtienom.
súhlasim s hojkom - je to na prvý pohľad neprehľadné.
1. Tie úvodné obrázky by som trochu zmenšil.
2. Menu treba dať výraznejšie.
3. Názov Dot Blu a všetko ostatné pod tým by som dal trochu vyššie, skoro až ku sociálnym sieťam a kontaktu.
4. Sociálne siete a kontakt by som možno ohraničil niečím jemným.
5. Tvorba webu, next BUSINESS day a SOCIAL networking, tie nadpisy by som zmenšil, aby bolo všetko v jednej rovine (a možno by som do pozadia nadpisov hodil nejaký jemný button)
6. Pätička je len tak hodená, absolútne sa s tým nik nepohral.
7. Prečo tie nadpisy (Tvorba webu, next BUSINESS day a SOCIAL networking) sú raz po slovensky, raz po anglicky? To už radšej ponúkni dvojjazyčné prepínanie.
8. Laguje ti tam ten JS prvok. Nahradil by som ho Flashom. Alebo úplne vylúčil ten JS a dal tam rovno tie guličky už zobrzené, bez vykresľovania. (náhľad dole)
3. Názov Dot Blu a všetko ostatné pod tým by som dal trochu vyššie, skoro až ku sociálnym sieťam a kontaktu.
5. Tvorba webu, next BUSINESS day a SOCIAL networking, tie nadpisy by som zmenšil, aby bolo všetko v jednej rovine (a možno by som do pozadia nadpisov hodil nejaký jemný button)
7. Prečo tie nadpisy (Tvorba webu, next BUSINESS day a SOCIAL networking) sú raz po slovensky, raz po anglicky? To už radšej ponúkni dvojjazyčné prepínanie.
8. Laguje ti tam ten JS prvok. Nahradil by som ho Flashom. Alebo úplne vylúčil ten JS a dal tam rovno tie guličky už zobrzené, bez vykresľovania. (náhľad dole)
Dik, inak:Koori napísal:súhlasim s hojkom - je to na prvý pohľad neprehľadné.
K bodu 7 viem o tom, lenze Next business day je nazov sluzby, takze musi byt tak ako je a ked sme robili prieskum na slovo socialne siete, vyslo nam s obrovskou prevahou, ze si pod tym ludia predstavia iba cisto FB, ale pri vyraze social networking to bolo vyrazne inak.
Na ten JS sa pozrieme, ale v zasade urobim cokolvek na svete aby sme tam nemali flash. Prosim Ta v akom prehliadaci si to pozeral, s takymto bugom som sa nikdy nestretol,
Inak vdaka budeme rozmyslat? Tvoris webdesign?
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 23:39)
Vdaka, budeme hutat dalejhojko napísal:cyko-sk: Ze ked sa pozriem na uvodnu stranku, tak na prvy pohlad nevidim co kde je, prakticky je to vsetko v jednej farbe a pride mi to vsetko na kope. Je to len moj pohlad na vec, mozno sa to inym paci, avsak viac by sa mi to pozdavalo trosku ozivene aj inou farbou alebo vyraznejsim odtienom.
-
lekoklatik
VIP
ja s Koori príspevkom nesúhlasím. Tiež sa mi nepáči jeho úprava.
Design sa mi páči, avšak pridal by som na šedosti, ak to teda chcete takto farebne ladené. Nech sú tie texty o niečo výraznejšie.
Tiež by som tú pätku posunul aspoň o 5px nižšie a pridal tam niečo navyše. Napríklad email.
k tomu bodu 7. Keď máš 2z3 výrazov anglicky, zmeňte si rovno tvorba webu na anglický výraz. Napríklad webdesign. človek, pohybujúci sa na internete tomuto výrazu rozumie. Aj laik už vie čo to je
Design sa mi páči, avšak pridal by som na šedosti, ak to teda chcete takto farebne ladené. Nech sú tie texty o niečo výraznejšie.
Tiež by som tú pätku posunul aspoň o 5px nižšie a pridal tam niečo navyše. Napríklad email.
k tomu bodu 7. Keď máš 2z3 výrazov anglicky, zmeňte si rovno tvorba webu na anglický výraz. Napríklad webdesign. človek, pohybujúci sa na internete tomuto výrazu rozumie. Aj laik už vie čo to je
cyko-sk
Webdesign tvorím, ale len tak - pre zábavu. Okrem toho sa aj trošku viac "šťúram" do PHP. Viac som ale zameraný na soft.
Ináč, daj aj na radu lekoklatika. Zdá sa že má v tom viac skúseností... ale... koľko ľudí, toľko chutí. Nevyhovieš každému. Mne sa napr. webdesigny tvojho typu vôbec nepáčia. Preto tie veľké "vylepšenia".
P.S. Používam Operu
Webdesign tvorím, ale len tak - pre zábavu. Okrem toho sa aj trošku viac "šťúram" do PHP. Viac som ale zameraný na soft.
Ináč, daj aj na radu lekoklatika. Zdá sa že má v tom viac skúseností... ale... koľko ľudí, toľko chutí. Nevyhovieš každému. Mne sa napr. webdesigny tvojho typu vôbec nepáčia. Preto tie veľké "vylepšenia".
P.S. Používam Operu
-
weroro
Flash coder
Tie podtržníky 
Je to súčasťou corporate identityweroro napísal:Tie podtržníky
Mne sa retro dizajn velmi paci, pekna je aj zenska, ale zbytok je bez napadu. Deskriptivna geometria pri "TVORBA WEBU", uplne okno pri "NEXT BUSINESS DAY" a "DOTUJEME VASE WEBY" ma byt co? Ako uz bolo spomenute, cast menu v slovencine a cast v anglictine je hlupa zaciatocnicka chyba ktora mi reze oci snad najviac. Inak vazne si myslis ze ti niekto bude platit 2000 eur mesacne za to, co tam mas napisane? A nehovor mi ze si niekoho takeho uz nasiel..