Čo si myslíte o Sony Ericsson HPM-70
Čo si myslíte o Sony Ericsson HPM-70
Sony Ericsson HPM-70 ako ich hodnotíte a myslíte že mi šli na se elm ? (ja si myslím že iši by )
Re: čo na to vravíte ?
najlepšie štuple k telefonom
moje odišli po 4 rokoch, idem kúpiť nové...
Re: Čo si myslíte o Sony Ericsson HPM-70
Za takú cenu očakávať nejakú kvalitu zvuku.. Osobne s nimi skúsneosť nemám, ale okruh ľudí čo ich má/mal ich hodnotí/l kladne, čiže nevidím problém. Samozrejme ak ti ide o kvalitu zvuku, tak si kúp mp3 prehrávač a slúchadá normálne. Pokiaľ ti ide len o to mať nejaké slúchaldá k mobilu a handsfree, tak to kúp 
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Používal som ich 2 roky k SE W910i a môžem len odporúčiť k danému mt.
cena je taká, lebo telefóny pre tieto sluchátka sa už nerobia, skrátka fastport skončil. kedysi boli podstatne drahšie. pre telefóny lepšie sluchátka asi nie súdanodrevo napísal:Za takú cenu očakávať nejakú kvalitu zvuku.. Osobne s nimi skúsneosť nemám, ale okruh ľudí čo ich má/mal ich hodnotí/l kladne, čiže nevidím problém. Samozrejme ak ti ide o kvalitu zvuku, tak si kúp mp3 prehrávač a slúchadá normálne. Pokiaľ ti ide len o to mať nejaké slúchaldá k mobilu a handsfree, tak to kúp
ale pojdu mi na se elm ?
Jasne Curuj ja som si neuvedomil fakt, že Elm nemá 3,5mm vstup. V tom prípade sú spomínané slúchadlá najlepšou voľbou. 
dakujem za vaše rady