mam jej to povedat ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sotam
Amateur
Amateur

mam jej to povedat ?

Príspevok od používateľa sotam »

zdravim :)
pisem z mobilu tak za pripadne chyby sa vopred ospravedlnujem...

mam taky problem s ktorym sa nechcem moc chvalit spoluziakom a uz vobec o tom nechcem rozpravat surodencom a rodicom tak by som si vase nazory rad precital
takze...
sestra ma zobrala s jej velmi dobrou kamaratkou a uz teraz aj byvalou spoluziackou sa ist kupat na priehradu no a tam jak sme sa spolu rozpravali a bavili to nejako prislo zacal som o nej o nieco viac rozmyslat nez je v norme :D tak by som na to nejako zabudol keby sme neroobili o dva dni grilovacku aj s nou vtedy som citil ze som uz asi dost zalubeny. Strasne sa mi pacilo ked som ju na niecom rozosmial, prial som si aby u nas ostala co najdlhsie...

tak asi by ste napisali ze ju mam skusit pozvat, dat jej to nejako najavo ale mam vobec ? probblem je v tom, a podla mna dost velky... ze ona ma 19 a ja 17 a je ovela vyspelejsia ako ja, mala uz asi dost frajerov napriklad a ja som frajerku este nemal a tiez uz jak som napisal vyborna sestrina kamaratka...
tak mam jej o tom dat vediet ? alebo mam nato sskusit zabudnut...
asi sa cudujete co tu pisem o pol druhej ale uz keby to zo seba nejako nedostanem von tak nezaspim :D
za vase nazory vopred dakujem :)
senator8008
Light Star
Light Star

Re: mam jej to povedat ?

Príspevok od používateľa senator8008 »

Pozri sa na to takto, väčšinou býva ťažký prvý kontakt, no ten máš už za sebou. Vek by takisto podľa mňa nemal byť problém. Ja si myslím že my chlapi sa väčšinou nebojíme až tak odmietnutia, ako prípadného výsmechu. Ak si tiež taký typ tak by si nemal mať problém, pretože píšeš že si ju pár krát rozosmial, z čoho vyplýva že si spravil dobrý dojem. Navyše je to kamarátka tvojej sestry, takže si to u tvojej sestry nechce pokaziť. Podľa mňa ťa prinajhoršom slušne odmietne a aspoň ti padne kameň zo srdca, že si to skúsil. Skrátka, pozri sa na to tak že nemáš čo stratiť, a nebudeš si vyčítať že si to neskúsil(napr. v prípade že by si ju v budúcnosti videl v meste s nejakým chalanom).
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa iWin »

A si si istý, že to nebolo spôsebené tými plavkami na priehrade?

Ak budem písať z cesty (3:12am) tak sorry ;)

Ak píšeš že má 19 a už je to jej bývala spolužiačka, tak tipujem, že má zmaturované. Ty si zrejme 2-3tiak teraz.... ona ide na výšku/pracovať. Je vyspelejšia. Keď sa na to pozriem racionálne tak to zmysel nemá. Keď sa na to pozriem ako človek tak to zhodnotiť neviem... To je tvoja úloha, ty musíš vedieť ako sa k tebe správa ona, či ťa berie ako "kamarátkin/spolužiačkin malý brat" alebo ťa berie ako kamaráta ako takého....

Skúsiť to môžeš :) za to nedáš nič, možno sa ti aj uľaví nech to dopadne akokoľvek... Aspoň u mňa to tak bolo a je.

Každopádne Good luck 8)
wewerka212
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wewerka212 »

To či to zmysel má alebo nie, je podľa mňa diskutabilné. Každopádne ak to skúsiš, môžeš si povedať, že preto aby ju získal si niečo spravil a nie zbabelo sa vzdal. Možno by ti mohla pomôcť tvoja sestra ak s ňou máš priateľský vzťah.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

A hlavne si švihni (ale neunáhli to :) ) lebo keď (ak) pôjde na výšku tak to na ňu môžeš rovno zabudnúť.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak, či tak to nemá zmysel... Nechcem byť plesnivý sýr v chladničke tvojho šťastia/nádeji, ale ak sa nato pozrieš tak, že je staršia má pred sebou prácu/vysokú (tým pádom iných chlapov) a ty máš len 17 stredná škola etc... Pravdu povediac by si ju obmedzoval (Aspoň mne to tak príde) 2 ročný vekový rozdiel nie je tak veľa, ale ty si dosť obmedzovaný :) Ale tak skúsiť to môžeš, no pripravuj sa nato už teraz :D

Len toľko odo mňa držím palec. Napíš ako si dopadol

Peace
iWin
Light Professional
Light Professional

Ja len prihodím k tomu môjmu... a zčasti aj ktomu janiovmu.... Mám kamarátku, ktorá má sestru a tá má 24 a vzťah s 18 ročným... takže dať sa to dá... No ona sama (tá sestra) povedala, že budúcnosť tomu dlhú nedáva, život ako taký s ním prežiť nechce
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

no tak k tomuto sa ti vyjadriť bude troška ťažšie ale tak skúsim niečo z vlastnej skúsenosti, poprípade skúsenosti kamarátov. vzťah so staršou babou som ja osobne nikdy nemal (ak sa nepočíta ako vzťah jeden večer, víkend alebo občasné stretnutia). raz som to skúsiť chcel s jednou kamarátkou no dopadlo to tak, že z toho nič nebolo. jej vyjadrenie bolo v tom zmysle, že chce mať niekoho staršieho, kto by sa o ňu dokázal aj patrične postarať (ja som bol vtedy na škole, ona mala už po škole).

ale jeden môj kamarát mal "šťastie" v tomto. on mal 26 a jeho priateľka 29 rokov. boli spolu necelý pol rok, a potom sa to rozpadlo. dôvod bol jednoduchý. ona mala asi 2 ročné dieťa a chcela sa usadiť a viesť rodinný život. no to on nechcel, tak to skončilo.

mám jedného kamaráta, ktorý má 32 rokov a jeho žena cca 44 rokov. žijú si spokojným rodinným životom. neviem čo viac by sa dalo ku tomu dodať.

ja to vidím tak, že ženy v tom nižšom veku (cca pod 30-35 rokov) moc mladších partnerov na dlhšiu dobu nechcú. tak na nejaké to užitie si so "zajačikom" áno. ale vážny vzťah nie. ako vyskúšaj jej to normálne povedať, že ku nej niečo cítiš, ale neočakávaj od toho nejako veľmi veľa. môže sa stať, že sa rozhodne tak, že to s tebou skúsi. ale môže to dopadnúť aj tak, že po krátkom čase ťa "pustí k vode".
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Urcite to skus!! za pokus nic nedas. Ja ked som mal 17 tak som sa dal dokopy s dlhorocnou kamartkou ktora mala 23. To uz bolo ine kafe, mala vlasny byt, vlastne auto a dokonca uz aj bola Bc :D A ja druhak na strednej...preto to dlho nevydrzalo a ostali sme zas kamarati :) Doteraz neviem co na mne videla taka krasna baba, ale tymto Ti chcem povedat, ze vsetko ide!!
Vela stastia :wink:
sotam
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sotam »

dik za rady moc ste mi pomohli ! :D :)
iWin
Light Professional
Light Professional

keď tak potom daj report ako to dopadlo ;)
Napísať odpoveď