Darcek do obalky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Darcek do obalky

Príspevok od používateľa silmarill »

lumir napísal: Ako som slubil, kusok zo mna na zlepsenie nalady..
napríklad ostrihané nechty? :lol:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

vsak ten kamen o ktorom pise.. vole :D
.
aj ked taky necht z velkeho palca na nohe tiez neznie zle :sneaky:
silmarill
King
King

aha ja som si nevšimol že sa to týka jackbovho príspevku... :roll: myslel som že sa to stále týka listu "to russia with love" 8)
(ináč ja mám hrozné nechty na nohách, za list s mojim nechtom by som platil ako za balík :mrgreen: )

jackb nejak ti neviem poradiť, ale musím povedať že ten tvoj príspevok sa mi zdá asi najracionálnejší zo všetkých príspevkov z tejto sekcie.
pokiaľ si tak super rozumiete (a cíti to naozaj tak aj ona) tak sa oplatí zabojovať. ja som zabojoval a dnes som šťastne ženatý :D ale pokiaľ ťa ona neberie rovnako ako ty ju, tak sa može stať že budeš veľmi tlačiť na pílu a nielenže nevznikne vzťah, ale môžeš prísť aj o super kamarátku.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

silmarill, ved to ze neviem co sa v nej hlave deje. ci by fakt kazdemu (len)kamaratovi pisala, ci sa z expedicie vratil cely, nechala si donasat "odklinadla" z roadtripu... ako ju ja poznam tak nie, ale vela sa mohlo zmenit.
no ak si cital dobre, tak posledny "kopanec" ked sme sa predposledny krat videli nazivo bol, ze je vadi zo mna citi nadej, ze nieco by mohlo byt.
takze radsej si uz nic neslubujem, dava mi velku namahu napisat neutralny mail, preto fakt potrebujem radu co neutralne napisat do listu, ked posledny a jediny list bol liebesbrief, s ktorym som velmi nepochodil... ale stale verim, ze vzhladom na vsetko predsa len uzna, ze ked hovorila "niekoho tak uzasneho ako si ty som nestretla za poslednych 8 rokov" nebol len vyplod alkoholom omameneho mozgu ako to sama hovorievala den po tom co mi to povedala... ale to som riesil v inej teme...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

jackob, posli radsej takej ktora sa uprimne potesi, zatial sa snazis len upliest z howna bic (moj nazor, ako ta tu citam)
jackb
Redeemer
Redeemer

ithory, ale tato si to priam vyziadala...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

jasne, ty musis vediet najlepsie .. ja len zit vo falosnej nadeji je strasna vec, viem aj podla seba
jackb
Redeemer
Redeemer

no ale nadej, aj ked falosna zomiera posledna. a ja neverim na nahody, takze...

//autoeditácia príspevku (06 Sep 2011, 7:19)
tak som sa nakoniec rozhodol nic neposielat. myslim, ze uz som nazhazoval sameho seba v jej ociach viac nez dost. takze nic posielat nebudem. na list by som dostal elektronicku odpoved a ta je bezemocna a nepomohol by som si tym. takze ak si ona spocitala co chce a je to v moj prospech tak si radsej aj toho polroka pockam na stretnutie a uvidim ako sa bude tvarit...
silmarill
King
King

nezahadzuj flintu do žita. ak sa vám to má vydariť, tak sa vám o vydarí ;)
mňa moja manželka tiež spočiatku nechcela aj keď sme si veľmi rozumeli. ona s niekým chodila, aj ja som si medzitým našiel holku... bral som ju aj na rande so mnou a mojou vtedajšou a snažil som sa ju dať dokopy s naj kamošom aby som ju mal pri sebe aspoň ako kamarátku :mrgreen: nakoniec jej docvaklo že silmarill je skutočne alfa samec jej života a teraz sme už tretí rok spolu 8)

pokiaľ sa o toho pol roka stretnete a ona zistí že by to medzi vami dvomi mohlo klapať tak z toho niečo bude. pokiaľ však nebude mať záujem tak ju k tomu nijak nedonútiš. a pokiaľ budeš tlačiť na pílu tak to len zhoršíš - baby nemajú rady otravných doliezačov, to som už neraz zistil :? buď v kontakte, ale nerieš veci nadiaľku, to nemá zmysel.
jackb
Redeemer
Redeemer

presne to mam aj v plane. viem, ze u nej zvlast s dotieravostou nepochodim.
takze taka standardna elektornicka komunikacia ako pocas leta a v zime sa uvidi...

//thx ;)

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2011, 14:18)
no tak za posledne 2 tyzdne same prekvapenia: telefonicka pozvanka na kofolu ked bola na zapise v NR, len to som bol este doma (212km daleko)
pred tyzdnom sa sama ozvala cez IM, oslovila ma zdorbneninou a pozvala ma do mesta kde teda stravi semester. to som zatial diplomaticky odlozil, s tym, ze este neviem ake budem mat povinnosti, ci sa mi podari brigada a pod...
ale rad by som siel odniest ten "darcek do obalky", len netusim ci ma pozvala len btw a nemysli to vazne, alebo len z cireho kamaratstva...
Napísať odpoveď