Ahojte,
Mám jednu otázku. Prijali ma na VS do Ružomberka aj do Košíc.
V Ružomreku som bol na pohovor tam brali z 33 uchádzačov 11. Odbor politológia.
Príjmacie konanie spočívalo na základe pohovoru a všeobecných znalostí. Bolo dosť ťažké, nečakal som to od tejto univerzity. Je to filozofická fakutla čiže s fanatickými
učiteľmi by nemal byť problém. Škola sa mi páčila.
Do Košíc ma prijali na základe známok a výsledku maturitnej skúšky. Odbor Recyklácia odpadov (neviem či doslova ale niečo také).
Ta recyklácia sa mi zdala zaujímava preto som si ju dal, ale politológia ma asi bude viac baviť.
Do KE na VŠ ide aj mod dobrý kamoš čo by mohlo byť plus. Ale zasa neviem ako sú kde internáty tak ak by sa našiel niekto ochoný čo sa vyzná a poradil mi, ktorú Univerzitu si vybrať? Či Ružomberok alebo Košice? Som z Popradu, dochádzanie ani nebude asi rozhodné kritérium, skôr Vaše skúsenosti a znalosti ktoré máte.
Za každu radu budem veľm vdačný.
Ďakujem
Ktorá VŠ? RK vs KE
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktorá VŠ? RK vs KE
Nemozem hodnotit kvalitu skoly, ani s tym nemam ziadne skusenosti. Mam vsak kamarata, ktory chodil do RK na Katolicku univerzitu - Filozoficku fakultu a pochvaloval si, ze je to lahka skola, tusim mal tiez nieco s politologiou.
Je to lahká škola lenže potom aj tak berú absolventovhojko napísal:Nemozem hodnotit kvalitu skoly, ani s tym nemam ziadne skusenosti. Mam vsak kamarata, ktory chodil do RK na Katolicku univerzitu - Filozoficku fakultu a pochvaloval si, ze je to lahka skola, tusim mal tiez nieco s politologiou.
KU nemá dobrú povesť. A čo sa týka politológie a odpadov, jednoznačne ti odporúčam odpady. Politikom môžeš byť aj neskôr 
Nejak mi uslo na ktoru VS v KE ides, z intrakov mas celkom dobre spojenie aj na TU aj na UPJS. Ak si na luniku 8 (ne 9!) mas na TU s 1 presupom resp. 5 min chodze a priamy spoj
-
mirak2
Hardcore addict
recyklacia odpadov je na hutnickej fakulte (netusim preco) tuke a hf ma svoje meno min. na vychode urobene, upozornujem, ze na hf nie je z najlahsich fakult, ale svoje ovocie to prinesie, ked skoncis... jednoznacne by som isiel do Kosic, intrak na jedlikovej je trochu od ruky (su intraky aj hned pri skole, ale nikoho nepoznam, co by tam bol)...mas pri nom hned obchodne centrum optima (zial, aj lunik 9)...spoj so skolou je ale vyborny, elektrickova linka R4 zo zeleziarni je casovo prisposobena pre studentov a ide od optimy az pred tuke, autobusom len s prestupmi
(ak ta odradzuje, ze hutnictvo je spinava robota a potom budes makat v zeleziarnach, tak ver mi, inzinieri toto nerobia
)
(ak ta odradzuje, ze hutnictvo je spinava robota a potom budes makat v zeleziarnach, tak ver mi, inzinieri toto nerobia
-
Rasto_shit
Novice
KU vo vseobecnosti nema dobre preferencie ale postupne sa dviha jej kvalita...skola nepatri medzi najtazsie ....zase na druhej strane HF TUKE ma dobre preferencie a do odpadu sa ti oplati robit, lebo odpad tu bude vzdy
...intrak mozes mat bud pri krajskom urade alebo na bozenke, coz su intraky do 2-3minut od skoly...z jedlikovej mas dobre spojenie...rano aj poobede tam idu priame elektrickove linky popripade mozes ist aj kombinaciou Autobus+elektrickobus+pešobus a v skole si za 15-20minut...
Velmi pekne Vám ďakujem za vaše príspevky, fakt dakujem velmi ste mi pomohli a ešte by som uvítal aj dalšie
super názory