Problem so spojkou

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Problem so spojkou

Príspevok od používateľa Retne »

Zdravim, mam skodu fabiu 1.2 12v, rocnik 2004. Vcera ked som siel z roboty nastalo iste prekvapenie pri predbiehani. Cize situacia, siel ako asi 50km/h v stvorke, predomnou auto, ktore som siel predbehnut, nepodradoval som, lebo som videl ze mam plno casu na prebiehanie. Co ma prekvapilo, bolo ze ked som slapol na plyn tak otacky vyskocili a ked boli asi na 5k tak spadli na 4500 a potom uz isli hore ako keby bolo vsetko v poriadku... nedalo mi to a skusal som ze ci sa to zopakuje... aj v trojke, aj v styrke aj v patke. Dalsia vec co som spozoral, bolo ze tento efekt za dial len ak bola rychlost "cerstvo" zaradena.

podla mna spojka je v cudu? co vy na to?
jimmy_xp
King
King

Re: Problem so spojkou

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Jo, pravdepodobne prešmykuje spojka...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jo, lamela v prdeli... bud dotiahnut alebo kupit novu, pripadne cely novy kit, zalezi od toho, v akom je system stave... kolko mas na nej nabehane? zaujima ma, kolko tam ta mala spojka vydrzi...

// jimmy ma predbehol :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

dost, uz taha na 180 000... tak nic no, dalsia oprava :D uz nech sa zbavim toho auta :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ak vydrzala 180, tak je to fajn, cakal som cosi menej, hlavne ked byva auto takejto motorizacie pouzivane najma v meste, co pravdepodobne ale nie je Tvoj pripad, kedze rocny najazd vychadza hadam aj cosi cez 25 000km :) spojkova lamela Ta vyjde na 30-40e, robota tiez bude cosi stat, ako to uz pri spojke byva, kit uz nedavaj cely menit, ak to planujes dat prec, ale toto este predtym sprav, vela ludi vedia taketo nepodstatne somariny od kupy odradit...
Napísať odpoveď