Mám takýto problém doniesol som od kamarátky PC že jej nejde, tak som ho zapol a jak ho bootne načitáva Windows XP a potom naskočí Error - lsass.exe - systémová chyba/pre dokončenie API nie je dostatok prostriedkov. Neviem sa ďalej pohnúť ešte som sa s týmto nestretol čo som bol dosť prekvapený neviem prečo nejde alebo zablokovalo niečo bootovanie z CD/DVD takže sa neviem ďalej pohnúť pretože nemôžem preinštalovať win kedže mi nejde bootovanie aj keď to mam všetko nastavené. Prosím o všetky rady.
nebudem sem davat linky na fora, ktore mi vyhodil google (a ze ich je pozehnane), ale hodim ti sem aspon reakcie uzivatelov...
"a) Nabootovat z CD iny windows s nejakym antivirom (napr. vyrobit si BartPE so superantispyware apod),
alebo
b) nabootovat instalacne CD Win a konzolu pre zotavenie a tam si nahrat rucne cisty lsass.exe (nutne trochu vediet prikazy prikazoveho riadku), napr. moze byt jeho zaloha niekde v C:\Windws\Service pack files apod.
alebo
c) strcit disk do ineho PC a prescanovat na viry / opravit / nahrat spravny lsass.exe"