How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
tak tak, dokonca slovensky dabing je lepsi ako cesky, ENG RULEZ 
btw v himym su pouzite uplne jednoduche vety, aj ked nemas titulky tak sa proste dovtipis, vela krat sa mi nechcelo cakat na titulky a pozrel som si to hned ako sa to dalo stiahnut a rozumel som, strelím 60-70% textu, hláškam, najviac daju zabrat barneyho hlasky
tam uz treba titulky 
himym milujem, už som videl všetky série minimálne 3 krát a stále ma to baví, teraz som to začal pozerať s anglickými titulkami nech si trochu precvičím svoju english 
edit: Barney hlavne keď rýchlo rozpráva tak sa nedá zachytiť všetko
edit: Barney hlavne keď rýchlo rozpráva tak sa nedá zachytiť všetko
-
yoggy
tak nič idem spať stiahem 6 sérii po EN a ide sa pozerať bez tituliek
-
master23
Light Professional
ludia ako to vy vidite? pocul som, ze od 5. sezony to ide dolu vodou. co je tym myslene? ma niekto taky pocit, ze to ide dolu vodou?
ja pozeram 5. sezonu, a stale mi to pripada velmi dobre. ale musim povedat, ze HIMYM sa mi nezda az tak vtipne ako TBBT, ale pri HIMYM sa mi ovela viacej paci pribeh.
// btw ked porovnavam HIMYM a Friends, tak jednoznacne HIMYM. Friends som pozeraval na markize, ale neviem ci to bolo dabingom, alebo to nema byt humorny sitcom, ale pri Friends som sa snad ani raz nezasmial.
ja pozeram 5. sezonu, a stale mi to pripada velmi dobre. ale musim povedat, ze HIMYM sa mi nezda az tak vtipne ako TBBT, ale pri HIMYM sa mi ovela viacej paci pribeh.
// btw ked porovnavam HIMYM a Friends, tak jednoznacne HIMYM. Friends som pozeraval na markize, ale neviem ci to bolo dabingom, alebo to nema byt humorny sitcom, ale pri Friends som sa snad ani raz nezasmial.
-
Space5800
Medium Professional
master23: Neviem či práve od 5. série, ale určite to ide dole vodou. Prvé série boli imho podstatne lepšie. A keď sme pri tom, TBBT už tiež nie je čo bývalo.
-
Thrash/Death
Star
Niektoré hlasy tvrdia že HIMYM ide dole vodou už od 4. sezóny. Čo sa mňa týka, prvé tri jasne vedú. Štvrtá ešte taktiež dosť dobrá. V piatej a šiestej riešili už príliš veľa blbostí na úkor deja. Ale stále pozerateľné (okolo 6-6,5/10). Na siedmu sa samozrejme teším 
-
master23
Light Professional
diky za nazory. ja som myslel, ze ide uz 8. seria, takze je ich zatial 6?
tak mne sa to zda stale celkom dobre (momentalne idem na 5x13). a zatial som nevidel ziaden rapidny pokles v mojej uspokojenosti
.
i ked je pravda, ze niektore casti v 1,2,3 sezone boli naozaj skvele a teraz je takych menej, ale stale to ma uroven.
tiez je pravda, ze niektore casti nemaju nic spolocne so stretnutim Tedovej manzelky.
som taky nedockavy, tak mi len prosim povedzte ano ci nie. je uz nejaka cast v ktorej je ukazana Tedova manzelka?
i ked predpokladam, ze nie, lebo ved o tom je ten serial ako spoznal svoju manzelku. alebo dostane sa dej k manzelke blizko?
ako to bolo v 5. sezone, ked Ted chcel chodit so spolobyvajucou svojej manzelky?
dakujem.
//ok zmazal som
ale ked nad tym rozmyslam, tak tie casti co nemaju nic spolocne s hladanim manzelky, tak oni su celkom dobre, dobre osviezenie.
tak mne sa to zda stale celkom dobre (momentalne idem na 5x13). a zatial som nevidel ziaden rapidny pokles v mojej uspokojenosti
i ked je pravda, ze niektore casti v 1,2,3 sezone boli naozaj skvele a teraz je takych menej, ale stale to ma uroven.
tiez je pravda, ze niektore casti nemaju nic spolocne so stretnutim Tedovej manzelky.
som taky nedockavy, tak mi len prosim povedzte ano ci nie. je uz nejaka cast v ktorej je ukazana Tedova manzelka?
i ked predpokladam, ze nie, lebo ved o tom je ten serial ako spoznal svoju manzelku. alebo dostane sa dej k manzelke blizko?
ako to bolo v 5. sezone, ked Ted chcel chodit so spolobyvajucou svojej manzelky?
dakujem.
//ok zmazal som
-
Thrash/Death
Star
to IMHO si dávať nemusel, je to tak, veľa epizód nemá ani prd spoločných s matkou. Z tej spolubývajúcej s ktorou chcel pôvodne chodiť, sa vykľula lesba. A pred odchodom z jej izby videl jeho budúcu ženu na zlomok sekundy - aj to len chodidlo keď vchádzala do kúpeľne 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
How I met your mother [spoilers]
Vola sa to How I Met Your Mother, takze ked ju najde bude asi koniec
Uz su ale planovane dalsie dve serie, tak si teda budeme musiet pockat 
niekde som cital - davnejsie, zdroj uz asi nenajdem, ze uz v tejto serii by sme mali poznat matku a posledna seria by mala uz byt cela aj s nou
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 23:01)
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 23:01)
-
yoggy
Podla mna to nakonec nebude jeho svatba 
bolo tam niekoľkokrát spomenuté že Ted spozná matku v deň Barneyho svadby a čítal som že svadba bude niekedy na začiatku siedmej série, tak som zvedavý 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nj, nedavno som mal zapnuty himym na nova plus ci kde a siel tam s ceskym dabingom. Nieco otrasne, nevtipne, hrozny dabing. Fakt vam to odporucam pozerat v anglictine a nie s ceskym dabingom popr. slovenskym.
himym je ešte v pohode, oproti takému BBT 
-
Thrash/Death
Star
skôr naopak, TBBT som mal vždycky neporovnateľne radšej ako HIMYM
Myslim, ze on myslel dabing. Ak som spravne pochopil. Ci?
Ale pri oboch sa zabija polovicka vtipov.
Ale pri oboch sa zabija polovicka vtipov.
-
Sagittarius
Guru
A slovenský vôbec existuje?CheZteR napísal:tak tak, dokonca slovensky dabing je lepsi ako cesky, ENG RULEZ
// Tak áno.