ARM ako nahrada x86?
ARM ako nahrada x86?
Idem na vysokú skolu a povedal som si ze treba zas minú nejaké eurá za elektroniku. Rozmýslam ci si kúpit nový notebook alebo asus transformer tab.len neviem ci mi dokáze ten tablet nahradit notebook. na surfovanie netu a pozerani videi bude dobry,aj na cestovanie ale mam strach ze obcas budem potrebovat upravit nejaky php subor,prekonvertovat dake mp3 alebo sa prihlasit na skusku cez net a nepojde mi to.
Re: ARM ako nahrada x86?
tablet ti samozrejme notebook plnohodnotne nenahradi... tablet je primarne urceny na konzumaciu obsahu, nie na jeho tvorenie.
tak mal by som k tomu aj klavesnicu.nemam ziadne zariadenie s androidom a tak neviem co dokaze a co nie.
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mám doma Toshibu AC 100, tjst netbook postavený na ARM archutektúre, konkrétne je tam Nvidia Tegra chipset
Na browsovanie to stačí, na filmy stačí, na produktívne činnosti alá word excel pdfka stačí, ovláanie je trošičku iné, ale dá sa na to zvyknúť. Všetko potrebné info nájdeš <<<TU>>

Na browsovanie to stačí, na filmy stačí, na produktívne činnosti alá word excel pdfka stačí, ovláanie je trošičku iné, ale dá sa na to zvyknúť. Všetko potrebné info nájdeš <<<TU>>
o AC 100 som cital,dokonca som ju mal aj v ruke ale len kratko.dobra masinka za velmi dobru cenu.toshiba ale sama zabila svoj produkt tym ze tam moze byt len android.keby tam umoznia dat npr. nejaku verziu ubuntu alebo nieco podobne tak by som ho hned bral.