Pokusam sa instalovat photoshop no nejak mi to nejde, a nechapem preco, pretym to islo normalne, teraz som preinstaloval WIn7 64bit a uz nejde ... spustim setup.exe ... zacne sa spustat Adobe Setup a hned asi po 2 sekundach to zmizne a napise, ze program pravdepodobne nebol nainstalovany sprave a su tam moznosti, ci preinstalovat s doporucenymi nastaveniami (alebo nieco v tom zmysle) alebo, ze program bol nainstalovany spravne.
A ked dam to prve, tak sa ukaze ten setup, zas po 2 sekundach zmizne a potom sa nic nedeje.
Potom som stiahol dalsi photoshop, vyzera, ze to su uz tie subory, akoze nainstalovane, ze staci len spustit, kliknem na Photoshop.exe a nic sa nedeje, neotvori sa ani nic nenapise.
Tak som stiahol nejaky compact photoshop cs4 a to robi to iste, len tu spusti instalciu, aj nainstaluje ale ked ho idem spustit tak sa nespusti.
Co to moze robit ? Co s tym robit ?
Nejde nainstalovat Photoshop CS3/4
-
ultimate222
Light Star
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde nainstalovat Photoshop CS3/4
skús stiahnúť iný win 
-
ultimate222
Light Star
zeby tam bol problem ? Mal som tento (Windows 7 Home Premium) aj predtym, len som ho preinstaloval
Nemal si náhodou predtým 32bit verziu? Dneska sú programy určené pre 32/64bitové OS, takže ak si predtým mal 32bit verziu tak to môže byť aj tým.