Vydrz bez spanku
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vydrz bez spanku
KoCi no hej... lenže podobných článkov som čítal viac... Koniec koncov je to pravdivé stačí si vygoogliť meno toho chlapca a aj na anglických portáloch je toho dosť napísané 
Nie, rekord je 11 dní bez spánku. Ten chlapec spával málo, ale spával...a bol chorý.
Rhett Lamb[80] of St. Petersburg, Florida, was initially reported to not sleep at all, but actually has a rare condition permitting him to sleep only one to two hours per day in the first three years of his life. He has a rare abnormality called an Arnold-Chiari malformation where brain tissue protrudes into the spinal canal; the skull puts pressure on the protruding part of the brain. The boy was operated on at All Children's Hospital in St. Petersburg in May 2008. Two days after surgery he slept through the night.
(z http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_depr ... hout_sleep)
Rhett Lamb[80] of St. Petersburg, Florida, was initially reported to not sleep at all, but actually has a rare condition permitting him to sleep only one to two hours per day in the first three years of his life. He has a rare abnormality called an Arnold-Chiari malformation where brain tissue protrudes into the spinal canal; the skull puts pressure on the protruding part of the brain. The boy was operated on at All Children's Hospital in St. Petersburg in May 2008. Two days after surgery he slept through the night.
(z http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_depr ... hout_sleep)
Cca niečo okolo 48 hodín, t.j. nespal som celú noc a druhú deň som dlho hore.
Ale v tomto nie som preborník, mne sa začne driemať skoro vždy a všade skôr či neskôr, svadby, diskotéky...všade to na mňa po tej 12-tej, 1-nej, 2-hej príde...
Ale v tomto nie som preborník, mne sa začne driemať skoro vždy a všade skôr či neskôr, svadby, diskotéky...všade to na mňa po tej 12-tej, 1-nej, 2-hej príde...
Muhehe môj rekord bez spánku je len 42 hodín, ale to sme museli ticho ležať na výlete tak som zaspal aj keď som nechcel
Tých 48-50 hodín by som ešte v pohode zvládol.
Zaujímavé je môj denný rytmus. Vždy sa náramne smejem z mojich spolužiakov, ktorý idú spať okolo polnoci či jedej hodiny ráno a potom v škole o 7:00 sú ako mŕtvoly, unavený a lejú do seba energetické nápoje. Ja som zaspal okolo 4:20 a už o 5:40 som vstával, no ale nikto na mne nespozoroval žiadnu únavu, proste svieži človek. Žiaden nápoj, žiadna káva, nič. Nezažil som že by som prišiel do školy unavený
Zaujímavé je môj denný rytmus. Vždy sa náramne smejem z mojich spolužiakov, ktorý idú spať okolo polnoci či jedej hodiny ráno a potom v škole o 7:00 sú ako mŕtvoly, unavený a lejú do seba energetické nápoje. Ja som zaspal okolo 4:20 a už o 5:40 som vstával, no ale nikto na mne nespozoroval žiadnu únavu, proste svieži človek. Žiaden nápoj, žiadna káva, nič. Nezažil som že by som prišiel do školy unavený
tak ja som najviac vydržal bez spánku nejaké tie dva dni a dve noci. aby som zo ozrejmil. v piatok o 6:00 som vstal a spať som išiel v nedeľu niekedy v ranných hodinách, keď som prišiel domov. to som bol s partou na BEE FREE.
Neviem koľko presne, ale určite nič svetoborné. Jedna akcia sa pretiahla až do rána, lebo neskoro začala a spať som už nešiel, takže som mohol dokopy niečo cez tých 24 hodín potiahnuť.
Málo možno ked sme išli do Francúzska tak v autobuse sa nedalo moc spať ale inak nič ,na akciách vždy zaspím 
-
adr0z
Zablokovaný
34 hodín na ceste do Norska
-
KaptMichal
King
Tych 32-34 hodin busom do Chorvatska. Bohuzial niesom ten typ co zaspi vsade a tak autobusove sedadlo, hoc bolo pohodlne ma donutilo celu cestu byt hore.
-
Schyl2o
Star
to ste tlačili ten autobus keď vám ta cesta toľko trvala?KaptMichal napísal:Tych 32-34 hodin busom do Chorvatska. Bohuzial niesom ten typ co zaspi vsade a tak autobusove sedadlo, hoc bolo pohodlne ma donutilo celu cestu byt hore.
Tiež sa divím, keď som bol v Londýne cesta naspäť nám trvala 30 hodín. Ale aby som nebol OT, najviac asi 21 hodín, aj to kvôli škole. Keď ja si rád odkadám veci na poslednú chvíľu a potom nestíham, tak treba ťahať aj nočné 
-
Janio
Zablokovaný
luksKE no to mi hovor
A ešte k tomu neplatené... 
MIRV aha ďakujem, tak som to s mojou angličtinou do.jebabral
MIRV aha ďakujem, tak som to s mojou angličtinou do.jebabral
50 hodín (LAN party ) ale nakonci som zaspal posediačky na stoličke 
-
Kok
Light Professional
ja som tiez taky typ ze zaspim skoro vzdy a vsade, nejake rekordy nemam .. ale poznam typka, ktory ma bezny rezim ze tie 3 dni nespi. Po prvom dni vyzera ako mrtvola a potom sa dostane do beznej formy. Dospava to potom cely jeden den
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak tie dva dni som dal. Len som potreboval trocha energie v plechovke.
-
twardykamen
Medium Professional
cca 36hodin. o polnoci sme cestovali,dovtedy som nespal a potom v buse sa vobec nedalo.rano sme dosli a nasledovala prehliadka temelina.Potom ubytovanie a samozrejme sa hned zacalo pit.vydrzal som do 19tej potom som zaspal obleceny. bol som polomrtvola uz pri prehliadke