Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???
Re: Akého mate mobilného operátora?
O2 Fer na fakturu: milujem moznost riesit veci cez net a zbytocne netravit cas v nekonecnom rade, len preto aby velmi kompetentna p..racovnicka poslala do certa, ale stihla mi ponuknut "novy super produkt" ako tomu byvalo ked som bol zakaznikom Pomarancu
-
yoggy
Kyslíka predtým som mal T-mobile a ešte predtým orange ale to mi nevoňalo 
Orange - majster paušál - moje mesačné faktúry sú cca 2€. Takže zatiaľ nemám dôvod meniť.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
2 eura? to aj volavas? 
ja mam O2 a taktiez mi vyhovuje riesit vsetko cez net, hlavne aktivacia a deaktivacia balickov podla potreby
ja mam O2 a taktiez mi vyhovuje riesit vsetko cez net, hlavne aktivacia a deaktivacia balickov podla potreby
-
krankenwagen
Professional
Orange, mam pausal 12 centov za minutu, som spokojny, no o ich ostatnych sluzbach (Fibernet, FiberTV..) by som to uz nepovedal 
O2 Fér na faktúru, veľká spokojnosť, padol som zo 40€ faktúr (T-Mobile) na cca 15€.
Telefóny si síce musím zháňať sám, ale o to ľahšie ich odblokované a nebrandované predám.
Mám to nakombinované "Neobmedzený" net za 6€, 100 min do O2 za 3€ a 50 SMS/MMS do všetkých sietí za 3€, dokopy 12€ + vždy sa niečo pretiahne.
Aby som len nechválil, uvítal by som väčšie pokrytie čistým signálom O2.
BTW, neviete dokedy sa O2 bude priživovať na T-Mobile sieti? Ja to využívam teda dosť túto možnosť a myslím, že keby to napr. zajtra padlo, tak O2 rozloha ich vlastnej siete dosť zrazí na kolená.
Telefóny si síce musím zháňať sám, ale o to ľahšie ich odblokované a nebrandované predám.
Mám to nakombinované "Neobmedzený" net za 6€, 100 min do O2 za 3€ a 50 SMS/MMS do všetkých sietí za 3€, dokopy 12€ + vždy sa niečo pretiahne.
Aby som len nechválil, uvítal by som väčšie pokrytie čistým signálom O2.
BTW, neviete dokedy sa O2 bude priživovať na T-Mobile sieti? Ja to využívam teda dosť túto možnosť a myslím, že keby to napr. zajtra padlo, tak O2 rozloha ich vlastnej siete dosť zrazí na kolená.
-
adr0z
Zablokovaný
Mám Orange, neplatím ja, takže mi je to jedno.
mám tam predplatených 50 SMS takže telefonujem dosť málo. A ak hej tak ma to stojí 0.12€ / min.guess.whoo napísal:2 eura? to aj volavas?
Prečo autor hlasovania nedal možnosť dať viac odpovedí? Aktívne využívam Orange a O2 v rovnakej miere..
Može to nejaky mod zmeniť na 2 hlasy?brm napísal:Prečo autor hlasovania nedal možnosť dať viac odpovedí? Aktívne využívam Orange a O2 v rovnakej miere..
-
audiotrack
VIP
Orange, paušál myslím že to je konkrétne paušál snov + alebo také niečo
-
javatar
Hardcore addict
ja mam orange start - hovory do vsetkych sieti na SR 0,12€/min + ako verny zakaznik mam 5€ zlavu na fibernet/mesiac takze este dlho budem pomaranc...
Orange SK - Firemný
T-Mobile SK - Súkromný
Vodafone CZ - Súkromný
A áno mám 3telefóny a používam ich je to opruz ale čo už
T-Mobile SK - Súkromný
Vodafone CZ - Súkromný
A áno mám 3telefóny a používam ich je to opruz ale čo už
-
audiotrack
VIP
orange - paušál 50 min + 70 sms/mms do všetkých sieti + 100MB orange world
o2 - klasika kredit
o2 - klasika kredit
-
seth82
Darca
O2 41 - 900 minút hovorov do všetkých sietí a na pevné linky, neobmedzené SMS a MMS, neobmedzený Internet (súkromný) (41 mesačne)
Vodafone 31 - 600 minút hovorov do všetkých sietí a na pevné linky, neobmedzené SMS a MMS, 500MB Internet (služobný) (cvaká firma)
O2 Unlimited - predplatená karta s neobmedzenými hovormi do O2, zvyšok spoplatnené a to aj Internet a SMS. (súkromný, záloha) (závisí)
Vodafone 31 - 600 minút hovorov do všetkých sietí a na pevné linky, neobmedzené SMS a MMS, 500MB Internet (služobný) (cvaká firma)
O2 Unlimited - predplatená karta s neobmedzenými hovormi do O2, zvyšok spoplatnené a to aj Internet a SMS. (súkromný, záloha) (závisí)
T-Mobile od 2003
Momentálne mám Podľa seba 3:
40+40 minút do všetkých SK sietí
400 SMS do všetkých SK sietí
web'n'walk 1500 MB
Všetko len za 10,57€, takže si nesťažujem.
web'n'walk 1500 MB
mal som ale rok a pol T-Mobile ale zmenil som to na O2 pretoze som si unich zakupil mobil
a tu staru T-Mobile simku som uz chcel aj tak zahodit bola poškodena nedali sa odosielat SMS ale rozmyslam ze prejdem na FunFon , ale zas rozdavat cislo a podobne ...popripade niekedy v buducnosti Orange a to plati aj s FunFonom 
to máš za normálnu cenu? lebo ak áno tak sa to imho oplatí viac ako O2rados915 napísal:T-Mobile od 2003
web'n'walk 1500 MB
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som sa chcel opytat..v O2 by to stalo o par eur viac