Stahovanie
Re: Stahovanie
Neviem, ako funguje počítač v režime spánku, chcem len napísať, že pri tom čo napísal Grim - že sa procesy len pozastavia, nezastavia úplne, ma napadlo, že takú funkciu mám v sťahovacom manažéri - keď dám pozastaviť-nie zastaviť sťahovanie, tak mi program sťahuje pomalšou rýchlosťou - taká rýchlosť akú si nastavím, možno to aj on mal v nastaveniach a v režime spánku mu sťahovalo.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jackoff8: Pozastavenie a zastavenie stahovania je uplne nieco ine a nema to nic s rezimom spanku.
zdravím k tejto téme , existuju karty ktoré dokážu stahovať aj keď je PC (uspaté) ta sieťova karta je prakticky další počítač ktorý obsahuje ARM porcessor ale pochybujem že je to tento príklad
Nevieš kolko to stoji? 
windows 8 príde s funkciou komunikácie so sieťou počas režimu spánku ...
toto The Somniloquy network adapter ale neviem či sa to vôbec predáva ale niečo podobne musí existovaťjojo1996 napísal:Nevieš kolko to stoji?
-
javatar
Hardcore addict
pride mi dost blbe aby rezim spanku neodstavil HDD...
pri rezime spanku sa len zastavia procesy a udrziava sa napatie v ramke aby sa nestratili - ostatne veci sa vypnu (GPU,HDD, NIC (ak nie je nastavena na WOL),...)
pokial pocas rezimu spanku odpojis zdroj napajania tak si PC defacto resetoval...
pri rezime spanku sa len zastavia procesy a udrziava sa napatie v ramke aby sa nestratili - ostatne veci sa vypnu (GPU,HDD, NIC (ak nie je nastavena na WOL),...)
pokial pocas rezimu spanku odpojis zdroj napajania tak si PC defacto resetoval...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uz su to dva tyzdne, chcelo by to uz video 
One year later, still waiting...