Agentura, praca, USA
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Agentura, praca, USA
pls potreboval by som pomoc, poznate nejake seriozne studenske agenturi, ktore by sprostredkovaly pracu , pobyt proste kompletne sluzby v USA pre studentov. alebo ak niekto mate stym skusenosty diki
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja mam celkom dobre skusenosti so Student Agency. Bola som s nimi niekolkokrat v USA a stale fajn. Maju kopec ponuk pre studentov, aj vyhodne ceny leteniek, poistenie atd....
na tvojom mieste by som sa urcite vyvarovala kadejakych pofidernych agentur, ktore slubuju nejake extra vyhodne ceny. nieco na tom bude, takze by som radsej volila nejaku velku a celkom renomovanu agenturu.
na tvojom mieste by som sa urcite vyvarovala kadejakych pofidernych agentur, ktore slubuju nejake extra vyhodne ceny. nieco na tom bude, takze by som radsej volila nejaku velku a celkom renomovanu agenturu.
Re:
zuzkazuzka napísal:ja mam celkom dobre skusenosti so Student Agency. Bola som s nimi niekolkokrat v USA a stale fajn. Maju kopec ponuk pre studentov, aj vyhodne ceny leteniek, poistenie atd....
ja s nimi mám opačne skusenosti zlé
Re: Agentura, praca, USA
Tak sa rozpíšte, prečo sa Vám agentúra páčila a prečo nie. Lebo z vety : Dobré / zlé skúsenosti človek veľa nezistí.