ZTP - prispevok na auto
ZTP - prispevok na auto
Ludia, potrebujem info ohladom prispevku na auto pre ZTP, mama ma ZTP a doteraz nikoho z nas nenapadlo ziadat o prispevok, mama pracuje v MS ako ucitelka, foter je na dochodku + robi na dohodu, mame jedno auto ktore je pisane na fotra, vec sa ma tak ze by som chcel auto pre seba, riesim si aj prispevok na zivnost, ale teraz som sa dozvedel ze na ztp sa dostat do 6000 eur, ak by niekto vedel podrobnosti ohladom toho, co vsetko urad prace skuma, ako sa to riesi.. googlil som a nevygooglil som dokopy nic
ak by tu bol niekto kto ma s tymto skusenost a mohol mi poradit, bol by som vdacny
Re: ZTP - prispevok na auto
Čo sa týka živnosti, tak na auto (aj keď sa bude jednať o auto určené na podnikateľské účely) ti príspevok neschvália, takže nato sa nespoliehaj. A takisto to už dosť morbidne kontrolujú, takže obkluky asi nehroziabrainwirm napísal:riesim si aj prispevok na zivnost
tam sa obkluky daju urobit, toho sa nebojim, kontroluju to, ale nebudu kontrolovat ci to je fakt ten pocitac co som kupil za ten prispevok :DD staci ze tam nejaky uvidia, takisto s fotakom.. vsetko sa da
ide skor o to co vsetko budu chciet od mojej mamy, ci s tym urad prace nerobi nejake opletacky co sa toho prispevku na auto tyka atd.. (inak prispevok na auto na podnikatelske ucely mi schvalia, ale len na nove, na ojazdene sa neda cerpat, takisto ako sa neda cerpat na pouzivane veci - fotak od ruky alebo tak nieco. samozrejme za 4 litre si nove nekupim cize je to cele na chu*a
)
zaujimave - ked maju dvaja ludia preukaz ZTP naco vsetko sa da pytat prispevok a do akej sumy
pre darcu k- "nevymýšľaj s blbosťami. ak ti to zistia, tak ti to auto zoberú a budeš mať domachrované."
ak by to nebola bezna prax, ze si clvek do toho prispevku zdokladuje cobodaj, tak by ma to ani nenapadlo, ale viem ze sa to tak robi, a neviem o nikom kto by z toho mal nejaky pruser. nakoniec bavil som sa o tom s ekonomkou, s dvomi pravnikmi, skratka s ludmi co s tym maju skusenosti, a vsetko sa da urobit tak aby nikto na nic neprisiel.. ale to je jedno, tema neje o tom, ja chcem veidet info ohladom prispevku na ZTP
ak by to nebola bezna prax, ze si clvek do toho prispevku zdokladuje cobodaj, tak by ma to ani nenapadlo, ale viem ze sa to tak robi, a neviem o nikom kto by z toho mal nejaky pruser. nakoniec bavil som sa o tom s ekonomkou, s dvomi pravnikmi, skratka s ludmi co s tym maju skusenosti, a vsetko sa da urobit tak aby nikto na nic neprisiel.. ale to je jedno, tema neje o tom, ja chcem veidet info ohladom prispevku na ZTP