Aký jazyk ovládate?
Re: Aký jazyk ovládate?
Nemčinu mám 6ty rok takže toho troška,Aj tiež čo to a chcel by som vedieť španielsky 
AJ + NJ ale omylom som zaklikol iba na AJ
Angličtinu sa učím tretí rok a myslím, že je ovládam lepšie ako nemčinu i keď nemčinu sa učím od základky, angličtinu považujem za omnoho jednoduchší jazyk... jazyky ma v podstate bavia mám v pláne poriadne sa doučiť nemčinu a poprípade začať sa učiť nejaký tretí jazyk napr. španielčinu, ruštinu alebo nórštinu
Angličtinu sa učím tretí rok a myslím, že je ovládam lepšie ako nemčinu i keď nemčinu sa učím od základky, angličtinu považujem za omnoho jednoduchší jazyk... jazyky ma v podstate bavia mám v pláne poriadne sa doučiť nemčinu a poprípade začať sa učiť nejaký tretí jazyk napr. španielčinu, ruštinu alebo nórštinu
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
2 z topánok... 1 v hube 
No a vážne celkom anglinu... Učím sa aj neminu, ale nevenujem sa tomu, takže po 2 rokoch slabota... Chcel by som vedieť ruštinu a latinčinu (aspoň) tak musím zamakať
No a vážne celkom anglinu... Učím sa aj neminu, ale nevenujem sa tomu, takže po 2 rokoch slabota... Chcel by som vedieť ruštinu a latinčinu (aspoň) tak musím zamakať
Pre niekoho hejShwollo napísal:lebo slovenčina je cudzí jazyk však?
Re: Re: Aký jazyk ovládate?
Kedze sa rozmaha trend pouzivania "neaky" a "niaky", tak by som povedal, ze pre 30% fora4YoU napísal: Pre niekoho hej
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
anglicky, česky, učím sa taliansky, mal by som sa aj po francúzsky ale pri našej učiteľke to nejde a naviac tá výslovnosť...