motorka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
randley125
Novice
Novice

motorka

Príspevok od používateľa randley125 »

cawte mam 13 rokov a chcel by som sa vas spytat ze ci by som mohol jazdit na stvorkolke 50? alebo aj nejakej ten motorke 50? co som pozeral tak co sa mi zapacili ani tich 50ccm nemali. Potrebujem na to vodicak?, Od kolko rokov je?, Kolko stoji?, Su tazke skusky? Lebo tatko mi povedal ze mozno by som na tom mohol jazdit aj bez vodicaku ale niesom si isti tak sa pytam vas.
Dunn
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: motorka

Príspevok od používateľa Dunn »

co takto najprv skusit si precitat o tom vodicaku na motorku nieco na nete ..mas to tam vsetko vypisane , a vodicak mozes az od 16 na motorku ...ale ak byvas niekde na dedine tak mozes po horach chodit na motorke aj bez vodicaku tam ta nemaju sancu chytit policajti , u nas na dedne to tak kamarati v pohode maju :)
Jokky
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: motorka

Príspevok od používateľa Jokky »

Od 16rokov môžeš jazdiť do 125ccm a 11kw, ale ak je tá štvorkolka 50ccm, tak si môžeš spraviť vodičák v 15rokoch do 50ccm, a max rýchlosť 45 Km/h. Ale štvorkolka bude musieť mať STK, (asi aj špz)... Ale ak to chceš len do poľa, tak tam ťa nemá kto chytiť (ak tam nechodia zelený).

Ale radšej by som pouvažoval nad väčšou kubatúrou ako je 50ccm, lebo bude to mať problém výnsť na mierny kopec...
Napísať odpoveď