Neviem či mi bude fungovať grafika
Neviem či mi bude fungovať grafika
Dobrý deň milí užívatelia.
Som vlastníkom tejto dosky. K7S6A - ECS Elitegroup
Fotka v prílohe. Sú tam 6 slotov. Neviem ktroý je AGP a PCI a mám v tom velký chaos.
Chcem si kupiť grafiku a neviem ktorá mi bude pasovať či AGP alebo PCI.
Ktorý z týchto slotov tam je? Môžem dať graficú kartu aj do toho bieleho slota čo ich je tam asi 5?
Alebo len do toho celkom hore hnedého?
Ďakujem velmi pekne za odpovede.
Som vlastníkom tejto dosky. K7S6A - ECS Elitegroup
Fotka v prílohe. Sú tam 6 slotov. Neviem ktroý je AGP a PCI a mám v tom velký chaos.
Chcem si kupiť grafiku a neviem ktorá mi bude pasovať či AGP alebo PCI.
Ktorý z týchto slotov tam je? Môžem dať graficú kartu aj do toho bieleho slota čo ich je tam asi 5?
Alebo len do toho celkom hore hnedého?
Ďakujem velmi pekne za odpovede.
-
yoggy
Re: Neviem či mi bude fungovať grafika
Ten hnedý slot je AGP, biely PCI (PCI nieje PCI-e)
Tie biele sú pci sloty na zvukové karty , sieťové atd..
Hnedé je slot na agp grafiku, to tu už bolo spomínané
Pci express slot tam nemáš , takže kúp agp grafiku
Hnedé je slot na agp grafiku, to tu už bolo spomínané
Pci express slot tam nemáš , takže kúp agp grafiku
Ďakujem Vám obom páni hned chápem. Pekný deň ,)
mam jednu otazku pokial mam pci e slot tak je uplne jedna aku mam zakladnu dosku a maly by tam ist vsetky graficke karty alebo je to niako rozdelene ?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
ano, je jedno aka grafika...aj starsiu grafiku mozes zapojit do PCIe 2.0, je tam spatna kompatibilita 
aha takze bude asi chyba v grafickej karte lebo som si najskorej myslel ze je to zakladnou doskou lebo je dost stara a graficku kartu som kupil gtx 260 lenze nech preinstalovavam drivery ako sa len da tak my raz zacas preblikne obrazovka vetsinou pri hrani hier a pri spusteny pc ze ovladaco bol zablokovany kvoli problemom z kompatibilitou , ta graficka karta bola od zakladu taktovana takze je mozne ze je poskodena
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
v prvom rade si mal flashnut bios na doske
nemozes cakat 100% kompatibilitu na doske, ktora bola vyrobena o X rokov skor ako grafika...
//skontroluj aj teploty v zatazi...ak su vysoke, vrat takty do "tovarenskych" hodnot...
//skontroluj aj teploty v zatazi...ak su vysoke, vrat takty do "tovarenskych" hodnot...
praveze teploty su v pohode aspon myslim (max 65° pri hrani narocnejsich hier a ukazuje sa mi to aj pri starte PC ked su teploty minimalne ), dosku mam IPIBL-LB a ktomu flashu , ako sa to vlastne roby