LIVESTRONG náramok
LIVESTRONG náramok
Kamoš chce tento náramok. Tu je buď drahý, majú väčšiu veľkosť ako chce on alebo najhoršie kúpi nejaký fake. Takže som pozeral na oficiálnu stránku a odtiaľ sa dá za 22 dolárov kúpiť 10 kusov týchto náramkov s veľkosťou X-Small / Medium (180mm obvod, 12mm šírka 1,95mm hrúbka). Samotný náramok stojí 1 dolár, no necelých 12 dolárov stojí poštovné.
Takže cena by bola asi 2,30 EUR za jeden náramok (je v tom započítaný samotný náramok, časť z poštovného z USA a tiež poštovné k vám). Cenu by som definitívne stanovil, keď by som to mal doma a išla by mi stránka pošty, keďže neviem koľko stojí momentálne list.
Platba vopred na účet, potom by som poslal náramok. Ale iba ak by sa naozaj našli ľudia, ktorí by si ten náramok kúpili, inak to nebudem objednávať.
Takže cena by bola asi 2,30 EUR za jeden náramok (je v tom započítaný samotný náramok, časť z poštovného z USA a tiež poštovné k vám). Cenu by som definitívne stanovil, keď by som to mal doma a išla by mi stránka pošty, keďže neviem koľko stojí momentálne list.
Platba vopred na účet, potom by som poslal náramok. Ale iba ak by sa naozaj našli ľudia, ktorí by si ten náramok kúpili, inak to nebudem objednávať.
-
matto204
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: LIVESTRONG náramok
Vidim že je to stare takmer mesiac ale možno ešte pomôžem. Ja som tento náramok kupoval s kamarátom, odberali sme asi 5 kusov zo stránky http://www.naramky.com/. Máš tam všetky podrobnosti, cena je 90 Kč, takže je to niečo nad 4€ na Slovensku spolu s poštovným. Máš istotu že je to originál, nikdy nevieš čo ti pošlú a toto je jediný E-shop s týmto originálnym tovarom v ČR a SR. Aj keď z oficiálnej stránky by ti mali poslať originál. 
no keď to vezmeš z livestrong store tak to určite bude fake

A načo ti to bude ?
-
audiotrack
VIP
aby podporil výskum liečív proti rakovinehughito napísal:A načo ti to bude ?
Veru tak, aj ked vo svete stal 1 dolar a cely dolar isiel na vyskum rakoviny, naklady na vyrobu platila Armstrongova nadacia. Je smutne, ze u nas sa predaval po 100-150 korun, neskor 3-5 eur. Dufam vsak, ze aspon ten dolar skutocne ide na nadacia. Sam nosim Livestrong asi 5 rokov na ruke, ze tych 5 rokov som ho dal z ruky len 2x dole a som rad, ze aspon takouto formou som mohol prispiet na dobru vec. Rovnako prispejem, aj ked je den narcisov, tak nejake tie dve eura ma nezabiju, ked viem, ze idu na Ligu proti rakovine.
pamätám že aj ja som ho minulý rok kúpil za 1 dolár + 0,2 dolára poštovné. tie ceny čo dávajú teraz tí akože "podnikatelia" sú strašné
Takéto kampane sú dobre, len škoda, že sa na nich vždycky ohromne nabalí tretia strana. To je hyenizmus.
Tak mám 9 náramkov vo veľkosti X-XL (202mm). Cena za jeden kus je 3,5 Eur vrátane poštovného, platba vopred na účet. Ak by mal niekto záujem, píšte PMku.
je to ešte aktualne ???lebo bi som mal zaujem
Áno, je to aktuálne. Mám L/XL aj XS/M. Viac info v bazáre: http://www.hojko.com/bazar/naramok-livestrong-i195.html
dve eura nič viac
-
Grim
Darca
...toto bude mať určite väčší účinok...hneď ich objednávam aspoň 20, na každú ruku 10, aby som sa zbavil negatívnej aury a nabil sa pozitívnou energiou...
http://www.fengshui-obchod.sk/energetic ... k-kristal/
http://www.fengshui-obchod.sk/energetic ... k-kristal/
Grim: Hmm, ako tvoj príspevok súvisí s touto témou?
FAIL
... To mal potom písať do témy Bionic band-Náramok a nie sem, keďže Livestrong náramok nemá mať žiadne účinky, ale ide o podporu v boji proti rakovine.
-
Grim
Darca
...to ma nenapadlo...to som fakt mohol...