Vodné fajky
Re: Vodne fajky
Jin a osobne tento týždeň ešte stíhaš? 
to inak aj mňa napadlo 
/ ani nemáš ten tovar asi
/ aspoň to jin potom odfotí kedže sa už nebude ponáhľať
/ ani nemáš ten tovar asi
/ aspoň to jin potom odfotí kedže sa už nebude ponáhľať
ked ho preberie rodinny prislusnik tak asi logicky uz nebude doma ked balik dojde 
Kedže mi šikovná kamoška na chate rozbila vázu
a nová ešte len cestuje trocha som improvizoval
...
Fajka je Aladinka konkretne model fire
Fajka je Aladinka konkretne model fire
-
vrabciak94
Amateur
Tak ako ste si isto vsimli tovar sa ma takto: The recipient was not present. The shipment could not be delivered and will be stored. Aspon je to na Slovensku
. Tovaru sa samozrejme neviem dockat ani ja, ale musim si nechat zajst chut minimalne dovtedy kym sa Jin nevrati z dovolenky (niekto sa ma
). Tento post som sem dal len aby rec nestala 
no len nech to jeho rodiny prislusnik prevezme
inak sa to vrati a budeme nasucho : )))
-
vrabciak94
Amateur
edit1: na dhl.sk som hladal nejake info o dlzke skladovania tovaru, nic som nenasiel (mozno som hladal zle). Ak by naozaj malo dojst k tomu ze by to mali poslat naspät, treba sa dohodnut ako o tom dame vediet Jinovi. Nech potom Jin poveri niekoho, kto to preberie. Ak sa status tovaru na sledovani dnes nezmeni, treba nad tym zacat uvazovat. Ked tovar nieje prebraty tak zasielkove spolocnosti nechaju v schranke papier a po balik treba ist osobne, aspon ja mam taku skusenost.
Aj ak by sa to poslalo spat o peniaze by si neprisiel. Aspon nie o vsetky urcite. No uvidime : )
Mám doma vodnú fajku, mám rád banánový tabak, dám si raz za čas tak raz za pol roka alebo aj 2-krát
Celkom mi to chutí, inak viete niekto poradiť ako vyčistím tu hadičku ?
Ak nieje papierová tak vodou/octom/pivom.
Nie, Nie je papierová a díky za radu ja som myslel že sa to vodou nemôže...
papierová bolo myslené zvnútra...
AhaMaki napísal:papierová bolo myslené zvnútra...
ak mas original k vodnej hadicu. tak urcite je.
Mno mám, čo mám teda spraviť ?
kúpiť novú jednoznačne - kaya wawe alebo namnnorku -ja viem stojí to peniaze a niekomu sa to môže zdať dosť -
mal by si si prečítať pár strán dozadu alebo kukni fórum http://vodne-fajky.sk - tam to máš rozdelené - prečítaj si zopár tém a dalšie otázky môžeš smerovať sem
mal by si si prečítať pár strán dozadu alebo kukni fórum http://vodne-fajky.sk - tam to máš rozdelené - prečítaj si zopár tém a dalšie otázky môžeš smerovať sem
-
vrabciak94
Amateur
Risko, to je sice pekne ze nie o vsetky, ale kedze som student a sem tam si nieco zarobim na brigade (vydrete peniaze na ukor prazdnin) tak si viem cenit kazde euro
Cakal som, ze to cervenym sa aj splni. Ako si napisal, uvidime...
jin napísal: Preberie ho v mojej neprítomnosti môj rodinný príslušník a expedovať začnem po návrate z dovolenky - 14.9.2011.
Alebo sa na nás jin nabalil a teraz si bude užívať
ale ne
14.09 Žilina - mariánske námestie čajovňa Slnko a Mesiac idete niekto ? bude tam ujo stimbi /a síce ho nemusím no aj tak som tam chcel ísť vyskúšať...
/prečo? keby nieje konkurencia bolo by to jasnejšie no veľa detailov vrátane tabaciky.. - tak bud som seriózny obchodník alebo podpultový a stimbi kombinuje
/ide aj o jeho správanie teraz už poštovné zadarmo nad 60e a prednedávnom za veľkú objednávku pýtal navyše balné
/prečo? keby nieje konkurencia bolo by to jasnejšie no veľa detailov vrátane tabaciky.. - tak bud som seriózny obchodník alebo podpultový a stimbi kombinuje
/ide aj o jeho správanie teraz už poštovné zadarmo nad 60e a prednedávnom za veľkú objednávku pýtal navyše balné
Prečo ho nemusíš?