Problem 1: Ak mi niekto vola, alebo volam ja, na displeji sa pod fotkou volanej osoby objavia 4 tlacidla - horne dve su na pridanie a podrzanie hovoru, dole je na stisenie mikrofonu a hlasity odposluch.
Tie horne dve vsak zakryvaju cislo a meno volajuceho, teda ak niekto nema priradenu fotku, tak neviem, kto mi vola. Navyse sa pocas hovoru ani nedaju pouzit, ak chcem pridat hovor alebo podrzat, tak musim ist cez tlacidlo menu. Tiez v tomto rezime nefunguje numericka klavesnica. Ked stlacim tlacidlo pre jej vysunutie, objavi sa iba riadok pre cisla spolu s tlacidlom backspace, no samotna klavesnica nie
Doteraz tam vsak tie tacidla neboli a ja neviem, ako ich mam odstranit. Nemenil som ziadne nastavenia ani nic. To iste sa mi stalo uz aj v minulosti, no same od seba sa to opat vratilo do normalu - teda pocas prijimania hovoru tam tie tlacidla neboli. Ako sa k tomu vratim?
Problem 2: Pocas hovoru sa mi stava, ze displej (asi v ramci uspory energie) zhasina, no deje sa to dost retardovane. Ak pohnem s telefonom displej na sekundu zazne, idem nieco spravit a hned zhasne. Nemam nejak odsledovane, co mam spravit aby nezhasinal, ale niekedy mam chut hodit telefon o zem, ked pocas hovoru potrebujem napisat nejake cislo alebo najst niekoho v zozname...
Dik za rady
HTC Desire - tlacidla na displeji pocas hovoru + zhasinanie
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC Desire - tlacidla na displeji pocas hovoru + zhasina
Problém 1 netuším, hádam by pomohol nejaký update Sense.
Problém 2 bude v proximity senzore, skús ho prekalibrovať, postup je tu http://pocketnow.com/android/recalibrat ... ity-sensor
Problém 2 bude v proximity senzore, skús ho prekalibrovať, postup je tu http://pocketnow.com/android/recalibrat ... ity-sensor
-
adr0z
Zablokovaný
Problém 2 mám aj ja, občas ked niekoho omylom vytočím, tak je dosť problém hovor zrušiť, musim čakať asi 10 sec kým mi zase display preblikne ..už som si zvykol
-
tm_a.s.
Light Professional
ja mám iba problem 1 a strašne ma štve, browsujem po fórach ale ešte som nič nenašiel. Niekto nejaké tipy ?
-
Holubar
Darca
Tak na problem 1 mi pomohol obycajny restart. Vlieklo sa to dlho, lebo telefon vobec nevypinam a ani ma to nejak nenapadlo, ale som rad, ze to stacilo, lebo update som nemal ziadny dostupny.
Problem 2 este odsledujem
Problem 2 este odsledujem
-
Mateq
Medium Professional
Nejaký screen? Pretože si neviem vôbec predstaviť, o čom sa tu vraví.tm_a.s. napísal:ja mám iba problem 1 a strašne ma štve, browsujem po fórach ale ešte som nič nenašiel. Niekto nejaké tipy ?
Máte sense, Launcher alebo doinštalovaný nejaký dialer?
Na svojom Desire nemám ani jeden z týchto problémov. (neorigo 2.3. ROM)
-
tm_a.s.
Light Professional
Holubar ten problem uz vyriesil, ale dik za snahu