3 roky stará téma ,najs určite si vezme radufoxkrt napísal:chod toho potom uvidíš
Búranie vzťahov
Re: Búranie vzťahov
-
qwerty-xyz
rieseni a odpovedi je hned niekolko. Napr kludne moze byt stav ze sa hadaju a maju sa radi, ale tuto moznost si uz niekde vylucil co som cital zbezne. Potom je moznost ze to rozbijes a budes este ty za zleho a pricinou ich rozpadu co ich da znova dokopy, alebo budes cakat pokym sa rozidu a ona si ta vezme ako zaplatu (extremne debilny napad, ver mi). Alebo budes cakat az pridlho, neodkadnes termin kedy ju ten byvaly uz definitivne prejde a najde si ona sama ineho.
Alebo budes curevsky velka super svina, a sofistikovanym sposobom im to rozbijes (daaaa sa daaaa sa
) .... a zacnes si s nou ty, hrozi porovnavanie, citova nestabilita a moznost ze dopadnes ako zaplata. tak si vyber . . . 
Alebo budes curevsky velka super svina, a sofistikovanym sposobom im to rozbijes (daaaa sa daaaa sa
Nerob nic...vazne...mam s takymto vztahom skusenost...toto iste sa mi stalo...nakoniec ho nechala kvoli mne, tyzden a pol s nou bol skvely bol som pri nej na zabave zrazu sa ozval jej ex...nechala ma povedala, ze nie je na taky vztah...a teraz cele dni je v depke, lebo nie je s hentym chalanom...proste niekedy aj motyka vystreli, ale toto je moja skusenost...a som vedel, ze to tak bude, ze sa zjavi on a uz to bude v riti...ale neriesim to uz...
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Boha vy neviete prečítať čo napísal nad vašimi dutými gebuľami Merco ?