Pripomienky ku KARME
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pripomienky ku KARME
Ano, je obmedzenna velkostou premennej v databaze.
a aky sa pouziva datový typ v DB, ak smiem vediet?
Tipnem. Integer.
-
t0m4s3
Admin
mediumint
-
audiotrack
VIP
teda, veľmi dôležité veci tu riešite
-
javatar
Hardcore addict
Takze v praxi 8388607 - nuz, mam co robitt0m4s3 napísal:mediumint
javatar - neboj sa, už len 8388132
anonymne niekomu dať karmu?
to nie je chlapské ale zbabelé
-
lekoklatik
VIP
spomeň si na to keď budeš niekomu karmu uberať : )
-
Silmer
Darca
je to na kazdom ci sa rozhodne davat karmu anonymnu alebo aj s podpisom. Ja davam aj aj, a neberiem to ako zbabele...
karmu nemusis dostat iba za jeden urcity prispevok ale aj za to jak sa spravas na fore.
PS: na tomto fore su aj zeny, tak nehovor , ze je to iba chlapske
karmu nemusis dostat iba za jeden urcity prispevok ale aj za to jak sa spravas na fore.
PS: na tomto fore su aj zeny, tak nehovor , ze je to iba chlapske
Neprispievaj do 5 rokov starych tem, a karmy bude viac.melin napísal:anonymne niekomu dať karmu?
keby nahodou do starej temy neprispel a vytvoril by novu, hned by si mu nejaku tu minusku fukol za to, ze nepouziva vyhladavanieNeprispievaj do 5 rokov starych tem, a karmy bude viac.
Hah.. Neviem za koho ma mas..lumir napísal:
keby nahodou do starej temy neprispel a vytvoril by novu, hned by si mu nejaku tu minusku fukol za to, ze nepouziva vyhladavanie
Anyway, prispevky do 5 rokov starych tem typu "no a?" fakt nie je ono..
-
Janio
Zablokovaný
To čo je za debila ? Ja si tam budem mať čo chcem... Neporušil som žiadne pravidla a ani som ho neukradol, tak ak to niekomu vadí, nech si avatar zmení on - Pretože užívateľ sa nebrie podľa avatára, ale nicku. To, že nevieš čítať ma nezaujíma. A nabudúce, ak niečo odo mňa chceš, tak sa aspoň podpíš. Nič si meniť nebudemZmen si avatar, ked citam tvoje posty, myslim, ze su od tacosiho, a divim sa, ze on by to nenapisal.. daj si tam daco svoje..
Čo je to za debilita, keď mi niekto bude v karme rozkazovať aký mám mať avatár
//Ja viem gothar, ja viem
-
weroro
Flash coder
Jop, Janiov avatar je jedným z preddefinovaných hojkovských avatarov, ktoré sa nachádzajú v galérii. Tak isto aj tacosiho avatar je odtiaľ.
To ano, ved preto mu ho ani nikto nemaze a ziadame iba trochu slusnosti. tacosi si ho vybral prvy a preto ma pravo ho nadalej pouzivat. Zhoda avatarov sa tu riesila uz viackrat a po upozorneni s tym nikdy nebol problem, iba Janio z toho zas robi cirkus.
-
Grim
Darca
...samozrejme, že z právneho hľadiska (pravidlá fóra) mu ho nikto nemôže zakázať používať, ale z morálneho hľadiska by mu už aj samému malo trknúť v tej jeho dutej gebuli, že by si mal vybrať niečo iné...veď je tam toľko iných obrázkov na výber a navyše nieje problém si dať aj niečo svoje...tak prečo akurát tacosiho?...osobne neverím na takúto náhodu...
Ja som ti tu karmu dal, a? Pridez mi dat nahubu ze sa tak rozkrikujes?
V galerii avatarov su vsetky avatary uzivatelov. Takze ano, ukradol si mu ho. Nie je to proti pravidlam, ale proti koko*izmu.
Ked vidim post,necitam meno, ked ocami prebehnem avatar, trva to tak 10x kratsie, ako citat meno... Preto si ho laskavo zmen, a usetris kopu nedorozumeni...
Ach jaj..
V galerii avatarov su vsetky avatary uzivatelov. Takze ano, ukradol si mu ho. Nie je to proti pravidlam, ale proti koko*izmu.
Ked vidim post,necitam meno, ked ocami prebehnem avatar, trva to tak 10x kratsie, ako citat meno... Preto si ho laskavo zmen, a usetris kopu nedorozumeni...
Ach jaj..
-
17
Light Professional
Sorry, ale je to tu cim dalej tym viac off-topic. 
-
Janio
Zablokovaný
Gothar
A čo ja nemám právo používať ? A za prvé nikto ma nato ešte ani raz neupozornil, tak neviem čo tu zase trepeš
Si jedným zo zelených, tak by si mal vedieť, že ak dáte preddefinované avatáry, tak ich môžu mať viacerí ľudia, nie ? A nerobím z toho cirkus, ak by sa Martinko nehanbil za svoje meno a vedel sa podpísať, by som si ho možno aj zmenil... Ale je úplna ko*ot, keď ide dávať rozumy a ani nevie dať svoj nick
Grim
Ja ťa mám tak rád... Vždy pcháš rypák tam, kde tvoju odpoveď nikto nechce, tak nemoralizuj. Je tam ich toľko a predsa ma zaujala táto slečna, zastrelím sa ? Inak Grim ty si myslíš, že o tebe majú iný názor ? Niekoľko módov so mnou hodilo o tebe reč a nijak si nevynikal
Mmartin
A čo sa hanbíš napísať mi do karmy svoje meno ? Nie, nebudem si špiniť ruky s úbožiakom, ako si ty...
Myslí si čo chceš, ak som ho podľa teba "ukradol" tak som ho ukradol. Len si všimni v ktorých témach sa vyjadruje tacosi a v ktorých ja... Osobne som nečítal a doteraz som o ňom na fóre ani nevedel... A nie nezmením si ho, pokiaľ si nenájdem iný, ktorý sa mi bude páčiť
17
Bohužiaľ, taký je život... A to všetko kvôli 6 červeným pixelom. A bodaj by tu nebol offtopic, keď Grim sa vyjadruje tam, kde ho tu netreba...
Weroro
A čo ja teraz s tým ? To ste mali domyslieť vy...
All: Teraz čo, keď si vyberiem iný a zase ho bude niekto mať. Zase si ho budem musieť meniť, aby som "nekradol" ? Ste je*** ? Wake up... Nakoľko avatarom som neporušil žiadne pravdilá nezmením si ho ani pi*i a vylezte mi na hŕb. A dajte mi ban za nadávky, ako to vy veľmi dobre viete riešiť
A čo ja nemám právo používať ? A za prvé nikto ma nato ešte ani raz neupozornil, tak neviem čo tu zase trepeš
Grim
Ja ťa mám tak rád... Vždy pcháš rypák tam, kde tvoju odpoveď nikto nechce, tak nemoralizuj. Je tam ich toľko a predsa ma zaujala táto slečna, zastrelím sa ? Inak Grim ty si myslíš, že o tebe majú iný názor ? Niekoľko módov so mnou hodilo o tebe reč a nijak si nevynikal
Mmartin
A čo sa hanbíš napísať mi do karmy svoje meno ? Nie, nebudem si špiniť ruky s úbožiakom, ako si ty...
Myslí si čo chceš, ak som ho podľa teba "ukradol" tak som ho ukradol. Len si všimni v ktorých témach sa vyjadruje tacosi a v ktorých ja... Osobne som nečítal a doteraz som o ňom na fóre ani nevedel... A nie nezmením si ho, pokiaľ si nenájdem iný, ktorý sa mi bude páčiť
17
Bohužiaľ, taký je život... A to všetko kvôli 6 červeným pixelom. A bodaj by tu nebol offtopic, keď Grim sa vyjadruje tam, kde ho tu netreba...
Weroro
A čo ja teraz s tým ? To ste mali domyslieť vy...
All: Teraz čo, keď si vyberiem iný a zase ho bude niekto mať. Zase si ho budem musieť meniť, aby som "nekradol" ? Ste je*** ? Wake up... Nakoľko avatarom som neporušil žiadne pravdilá nezmením si ho ani pi*i a vylezte mi na hŕb. A dajte mi ban za nadávky, ako to vy veľmi dobre viete riešiť