ináč pri hradní Dune 2 dostávam strašnú chuť na Warcraft 1 & 2, asi si zahrám aj tie...
staré hry (nie len PC), pokec, názory, odporúčania...
Re: staré hry (nie len PC), pokec, názory, odporúčania...
ja som si teraz rozohral starú Dune 2 v Legacy Engine - podporuje rozlíšenie 1280x720, označovanie viacerých jednotiek naraz či rightclick ako move/attack príkaz... omg tá hra je ako stroj času, keď to hrám tak sa hneď cítim o 15 rokov mladší
ináč pri hradní Dune 2 dostávam strašnú chuť na Warcraft 1 & 2, asi si zahrám aj tie...
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Som rozbehal PSX emulator, tekken3, Gran Turismo 2... Sakra, nostalgia
Genialne hry(na svoju dobu), pripomina mi to vsetko hodiny presedene s kamosmi pri playstation... 
-
Fatall
Medium Star
a aky emulator pouzivas? ja som si teraz stiahol ePSX a snazim sa natom rozchodit Xenogears ale nejako to nejdeNadeo napísal:Som rozbehal PSX emulator, tekken3, Gran Turismo 2... Sakra, nostalgiaGenialne hry(na svoju dobu), pripomina mi to vsetko hodiny presedene s kamosmi pri playstation...
-
Nadeo
Guru wannabe
Pouzivam prave ePSXe, je plno navodov na nete ako to pouzivat...
mne ePSXe nikdy poriadne nešiel, síce som hru väčšinou spustil ale vždy mi strašne sekala... myslím že sa nejak kopali ovládače. neskôr som skúsil VGS emulátor, ten síce išiel v nižšom rozlíšení ako ePSXe ale výhoda bola tá že sa dala hra spustiť na dve kliknutia. dohral som na ňom Crash Bandicoot 1,2,3 a ešte pár ďalších hier...
Treba poskúšať rozne grafické a zvukové pluginy 
Tiez ked som bol maly hraval som tuto pecku na PSone
neviem ci sa to da zaradit k starym hram
ale mna to bavilo ked sme hrali 2 hraci
erik
tak toto ked som bol mali a hravali sme ps one s bratom
to bola pecka 
Najváác age of empires 1,2 ,age of mythology a titans, na tom som vyrastal proste pecky 
ja ked som mal 5 rokov som dostal nejaký compaq pentium 1 (neviem presne ako sa volal). A moje prvé hry dukem nukem 3d,destruction derby,descent,prince of persia a supaplex. No to bola taká šunka že na tom nešiel ani blood
Len tak tak to rozbehalo ten dukem nukem 3d aj to bola celá hra v zelenej farbe 
včera som rozbehal starú RPGčku Lands of Lore:
sedel som za tým do druhej rána
mimochodom ak máte radi staré "krokovacie" dungeony v štýle Dungeon master, Eye of beholder, Ishar atď... tak sa mrknite na Legend of Grimrock:

sedel som za tým do druhej rána
mimochodom ak máte radi staré "krokovacie" dungeony v štýle Dungeon master, Eye of beholder, Ishar atď... tak sa mrknite na Legend of Grimrock: