Call of Duty: Modern Warfare 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Call of Duty: Modern Warfare 3
nemôžeš to vedieť. Mohol niekto vedieť že MP MW2 bude na pi*u?
Hej mohol. Ja som si to aj myslel, po tom co som videl ze v MW2 bude stale Stopping Power. Tiez ked som videl Commando, tak som nechapal. Shotguny ako sekundarky... To su jasne indicie toho, ze nieco nebude v poriadku. V MW3 sa poucili z vlastnych chyb, nic ine mi tam okrem toho Granade Launchera so speci ultra zameriavanim nevadi.
Nebolo by lepsie hodit rovno odkaz na youtube ?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Asi nie. Ako som už písal, musí si trošku zviditelniť stránku 
Nikto vás na odkaz nenuti klikat. A na tom zviditelneni stranky sa musim teda len pobavit. Vcera mi prislo az jedenast navstev, no tak to ma teda vytrhlo
To je nieco cez percento celkovych navstev...
-
DeJF
Addict
Ani tam klikat nebudem, neboj. Buď to sem nepridavaj vôbec alebo dávaj linky na yt.
//Netrep. Povedz mi načo to sem dávaš keď ti nato klikať i tak nikto nebude? Daj radšej normálne na youtube alebo fakt radšej nič.
//Netrep. Povedz mi načo to sem dávaš keď ti nato klikať i tak nikto nebude? Daj radšej normálne na youtube alebo fakt radšej nič.
obvious troll
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2011, 11:14)
vcera na to kliklo 11 navstevnikov, tak asi len predsa niekoho to zajima, to ze to nezajima teba, je len cisto tvoj problem.
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2011, 11:20)
Neboj kup si na ten tvoj problem masticku a vsetko bude v poriadku...
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2011, 11:14)
vcera na to kliklo 11 navstevnikov, tak asi len predsa niekoho to zajima, to ze to nezajima teba, je len cisto tvoj problem.
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2011, 11:20)
Neboj kup si na ten tvoj problem masticku a vsetko bude v poriadku...
Modern Warfare 3 opat s podporou LAN game s podporou nastavenia kazdeho detailu pre hru.
Zdroj: http://codgame.cz/novinka/250-modern-wa ... odporu-lan
Zdroj: http://codgame.cz/novinka/250-modern-wa ... odporu-lan
Ten MP trailer z linky typka, co si mysli, ze sme vcerajsi, ked nevieme, ze si chce naklikat navstevnost.
Moj nazor? Homefront(turrety, roboty, vrtulniky na lokalizaciu nepriatelov) skrizeny s BF seriou (capture the flag) a starsimi COD(zbrane, grafika a vsetko ostatne)
No tak tvrdit ze to je BF, Homefront a neviem co je troska blbe podla mna. Kedze uz obdobne veci su tu od roku 2007 v tom codovi 
bojove roboty ovladane hracom a RC vrtulniky na targetovanie inych hracov som v COD predtym nevidel. Za mody sa ospravedlnujem, posledne som hral tak COD5 a netusil som, ze pridali nieco viac ako HQ, TDM, DM a S&D.
-
Sphinx
Addict
myslim ze v cod 5 bolo vsetko to co spomynas.. ak myslis 5=world at war alebo ak beries cislovanie podla serie ako takej (pocitam aj xbox a ps verzie ) tak to nieje ani WaW
Myslel som WaW. Na PS a XBOX hry (Big Red One atd) som teraz nemyslel. MP Som vzdy hral len tie 3 mody tak som myslel, ze ich viac ani nie je, ale dik za objasnenie.
Prave vypusteny SP trailer:
-
aviceN
Guru
pribeh ako vzdy aj tento krat vyzera popi*i.
Trailery vedia robit - to im treba uznat
Tesim sa ako na SP tak aj na multak. Ale momentalne ma u mna prioritu BF3.
Pri MW3 si pockam na free weekend a uvidim ci sa to oplati kupit.
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2011, 09:57)
WoW ! Tak toto bude este vacsi fail nez som cakal.
http://community.callofduty.com/thread/4682
Dalej MaxFPS sa nebude dat nastavit cez konzolu. Tipujem potom ze bude zamknuty aj Field of View.
Dalej boli ohlasene minimalne poziadavky:
BF3
MW3
Pri MW3 si pockam na free weekend a uvidim ci sa to oplati kupit.
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2011, 09:57)
WoW ! Tak toto bude este vacsi fail nez som cakal.
http://community.callofduty.com/thread/4682
Dedik. servery budu fungovat len na unranked hrach. Takze levelovanie bude fungovat len cez ranked P2P hry.Does Modern Warfare 3 on PC support an in-game Server Browser? Can you also use matchmaking?
Yes! In addition to the public matchmaking system for finding Ranked public games, you can use the in-game server browser to find and favorite unranked Dedicated Servers to join, which can be filtered by a number of options mentioned above."
Dalej MaxFPS sa nebude dat nastavit cez konzolu. Tipujem potom ze bude zamknuty aj Field of View.
Dalej boli ohlasene minimalne poziadavky:
Musim sa smiat a lutujem tych co si mysleli ze tento rok bude iny pristup voci PC hracom. Momentalne vela ludi rusi predobjednavku PC verzie.MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X38750 processor or better
Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM
Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better
Sound Card: DirectX® 9.0C or later
BF3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Ja som stale za mw3 a bezhlave katovanie
bf ma nebavi tj ja mam vybrate a poziadavk su fajn aspon si to zahram aj na pc nielen na xboxe 
No ano, ale o hranie na ranked serveroch s 13 rocnymi detmi naozaj nestojim. Bude to cisty kemp fest a vsade len cheateri ako to bolo s MW2. A dat pomaly 50 EUR za hranie na unranked serveroch je vtip. To si radsej pockam na cracknuty MP.
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 19:38)
Launch Trailer
http://codhq.eu/novinky/call-of-duty-mo ... ch-trailer

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 19:38)
Launch Trailer
http://codhq.eu/novinky/call-of-duty-mo ... ch-trailer
Neviem ci sa mam smiat ci plakat 
-
Sphinx
Addict
neviem ako som sa celkom tesil tak teraz uz mam celu hru na haku.. cod seria ide dole vodou bf seria mo vobec nechytila a FB engine je mi proti srsti... a vizeralo to tak slubne