Pripomienky ku KARME
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pripomienky ku KARME
...to nevadí, ja o tom viem, viacerí z fóra ma v istej téme charakterizovali a ja im ich názory neberiem...a si na diskusnom fóre, takže ja nikam nepchám rypák, ja diskutujem a vyjadrujem svoj názor...to, či môj názor niekto chce alebo nie ma nezaujíma, ak ho niekto nechce, je tu funkcia, kde si ma môže zablokovať tak ako to spravil napr. Maki...
Sak daj si avatar jaky chces ked to beries takto, ale potom sa nediv negativnej odozve. A napisem to este raz, zvyraznene boldom, aby si si to vsimol.Janio napísal:sracky sracky sracky
NIE SU TO PREDDEFINOVANE AVATARY, GALERIA AVATAROV, KONKRETNE SEKCIA user_images, SU AVATARY UZIVATELOV Z FORA, VSETKYCH. NIE PREDDEFINOVANE.
-
17
Light Professional
Obavam sa, ze sa mylis Mmartin, pretoze sa fakt jedna o tzv. preddefinovane avatary. Nazvime to ako chceme, ale tieto avatary boli pridane administratormi do tzv. galerie. Tam su rozne priecinky s avatarmi a mozes si ktorykolvek zvolit. NIE su tam vsetky obrazky vsetky pouzivatelov.
Uz link jeho avataru dost napovie:
Uz link jeho avataru dost napovie:
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/images/avatars/gallery/baby/baby167.jpg-
Janio
Zablokovaný
Ty ch*j ja ti to tiež vyznačím boldom:
SÚ TO PREDDEFINOVANÉ AVATARY! NAPÍSAL TO AJ WERORO A GOTHAR. KÝM BY MI NAČÍTALO VŠETKY AVATARY UŽÍVATEĽOV, TAK SI HODÍM MAŠĽU. ŤUKOL SOM TAM NA "BABY" NIE "USER_UMAGES" A TAM TA FOTKA JE, NIEKTORÉ TAM SÚ AŽ 2X TAKŽE JE PREDDEFINOVANÁ !
A keď sme u toho v tej galérii sú niektoré obrázky 2x
//Grim čítaj čo píšem... Je veľmi zaujímavé, že on má z preddefinovaných a ja už nie lol
Asi som nemal inej roboty len hľadať, kde tacosi napísal post, aby som si stiahol jeho avatar do PC a si ho vlepil miesto svojho po tom, čo mi moje gifko bolo dodrbané
SÚ TO PREDDEFINOVANÉ AVATARY! NAPÍSAL TO AJ WERORO A GOTHAR. KÝM BY MI NAČÍTALO VŠETKY AVATARY UŽÍVATEĽOV, TAK SI HODÍM MAŠĽU. ŤUKOL SOM TAM NA "BABY" NIE "USER_UMAGES" A TAM TA FOTKA JE, NIEKTORÉ TAM SÚ AŽ 2X TAKŽE JE PREDDEFINOVANÁ !
A keď sme u toho v tej galérii sú niektoré obrázky 2x
//Grim čítaj čo píšem... Je veľmi zaujímavé, že on má z preddefinovaných a ja už nie lol
-
Grim
Darca
...ale nachádza sa tam aj galéria o ktorej hovorí Mmartin...ak ale hovoríme konkrétne o tacosi-ho avatare, tak ten je z preddefinovanej galérie...
-
lekoklatik
VIP
Koľko kvapiek do vedra chalani kým tohto kkta nadobro odstavíte?
Možno bude pár mesiacov sucha, ale príde trollovať niekto ďalší : )
Možno bude pár mesiacov sucha, ale príde trollovať niekto ďalší : )
Tak pardon teda, medzi defaultnymi som ho nevidel, kazdopadne NIC to nemeni na tom, co som napisal..
Neriesim, a nabuduce mi prosim nemaz PMka, kym ich neprecitam - a ked uz musis, tak ich radsej ani nepis. Dik.
Neriesim, a nabuduce mi prosim nemaz PMka, kym ich neprecitam - a ked uz musis, tak ich radsej ani nepis. Dik.
-
Janio
Zablokovaný
Lekokkt: Tiež sa čudujem, že si ešte tu... (ak môžeš nadávať ty mne, môžem aj ja tebe)
Zrazu pardón... v PM som ti napísal to isté čo vyššie (tým boldom) No potom som usúdil, že bude lepšie to napísať verejne, tak som to premenil, ešte niečo láska ?
//Ja momentálne čakám na vyjadrenie jedného pána, ak mu to bude vadiť, možno zmením..
Zrazu pardón... v PM som ti napísal to isté čo vyššie (tým boldom) No potom som usúdil, že bude lepšie to napísať verejne, tak som to premenil, ešte niečo láska ?
//Ja momentálne čakám na vyjadrenie jedného pána, ak mu to bude vadiť, možno zmením..
Pusu na zalud... Ach jaj...Janio napísal:Lekokkt: Tiež sa čudujem, že si ešte tu... (ak môžeš nadávať ty mne, môžem aj ja tebe)
No dost bolo toho OT. Ja som k teme povedal co som chcel, a teraz sa uz vobec nedivim, ze si cerveny ako si. Len tak dalej janio, len tak dalej!
-
audiotrack
VIP
tak s týmto opatrne. Pretože on dostane basu na deň za urážky, ty ban nadobro (lebo sme ťa pri rušení banu upozorňovali že stačí malí kiks a už ťa nič nezachráni).Janio napísal:Lekokkt: Tiež sa čudujem, že si ešte tu... (ak môžeš nadávať ty mne, môžem aj ja tebe)
-
Janio
Zablokovaný
Audio som si toho vedomý... Môžem povedať, že odkedy ste ma upozorňovali prešľapi neboli... No ak mi môže on klásť do ko*ot vždy keď chce, tak budem aj ja jemu. A ak mám dostať ban (po vašom basu) zato, že mám pravdu a že sa bránim, tak to ukonči hneď
Lenze zlatko, tu nejde len o urzky.Janio napísal:Audio som si toho vedomý... Môžem povedať, že odkedy ste ma upozorňovali prešľapi neboli... No ak mi môže on klásť do ko*ot vždy keď chce, tak budem aj ja jemu. A ak mám dostať ban (po vašom basu) zato, že mám pravdu a že sa bránim, tak to ukonči hneď
Tu ide o to, ze ty dost casto pises pekne koko*iny, si neprijemny... Moc foru neprispievas co ti poviem... (Nie, ze ja by som bol nejak extra prospesny, ale moje prispevky vacsinou maju uroven.)
-
Janio
Zablokovaný
Martin áno tvoje príspevky majú úroveň... Tak,že si serieš do huby. Nenapísal si pred pár minútami, že už si sa tu vyjadril ?
Tvoje príspevky majú takú istú hodnotu, ako tie moje... Ja môžem povedať, že okrem nadavkoch nijak pravidlá neporušujem a dlho som ani neporušil, takže buď tu ide o to, alebo o nič. A aké ko*ot píšem ? Také, že ty s tým nesúhlasíš tak to je ko*ot ? Alebo, že ostatní napíšu "milo" a ja poviem pravdu a to sa Vám nepáči ?
A miláčik skús aspoň štekať po slovenský, ak niečo chceš povedať...
Tak čo tu furt oxiduješ ?"No dost bolo toho OT. Ja som k teme povedal co som chcel"
Tvoje príspevky majú takú istú hodnotu, ako tie moje... Ja môžem povedať, že okrem nadavkoch nijak pravidlá neporušujem a dlho som ani neporušil, takže buď tu ide o to, alebo o nič. A aké ko*ot píšem ? Také, že ty s tým nesúhlasíš tak to je ko*ot ? Alebo, že ostatní napíšu "milo" a ja poviem pravdu a to sa Vám nepáči ?
Lenze toto, zlatko moje (uz je to teple s tymi prezyvkami), je diskusne forum, nie forum typu ko*ot sem, ko*ot tam, toho urazim, sem urazim, tu napisem pi*a, tu to a to.. Zamysli sa nad tym...Janio napísal:Martin áno tvoje príspevky majú úroveň... Tak,že si serieš do huby. Nenapísal si pred pár minútami, že už si sa tu vyjadril ?
"No dost bolo toho OT. Ja som k teme povedal co som chcel" Tak čo tu furt oxiduješ ?
-
audiotrack
VIP
ale už by stačilo. Lock na ukľudnenie, choďte obaja spať. Zajtra vstávate do školy
Mozno je to nespravodlive, ale este sa vyjadrim:Janio napísal:Gothar
A čo ja nemám právo používať ? A za prvé nikto ma nato ešte ani raz neupozornil, tak neviem čo tu zase trepešSi jedným zo zelených, tak by si mal vedieť, že ak dáte preddefinované avatáry, tak ich môžu mať viacerí ľudia, nie ? A nerobím z toho cirkus, ak by sa Martinko nehanbil za svoje meno a vedel sa podpísať, by som si ho možno aj zmenil... Ale je úplna ko*ot, keď ide dávať rozumy a ani nevie dať svoj nick
-Mas pravo ho pouzivat a na zhodu si bol upozorneny cez karmu.
-Mozu ich mat viaceri ludia, ale doteraz platilo vzdy pravidlo slusnosti.
-Cirkus z toho robis, uplne by stacilo keby si prejavil trochu rozumu a dal si tam inu babu, nemuselo tu byt tolko spamu.
Uz to tu mozno bolo spomenute, ale nebolo by vhodne aby sa automaticky pri znizeni alebo zvyseni karmy davalo ku komentaru ku karme aj meno odosielatela?
ziegel: Tento tvoj vtip už nieje smiešny. Predtým než začnem uvažovať nad tým, že či ti dám rank spammer alebo ťa dokarmujem mínusom, premôž sa, a použi vyhľadávanie v téme, pre nájdenie odpovede. Ak ju ani potom nenájdeš, tak sem napíš a ja ti dám BAN.
-
audiotrack
VIP
oddnes je používanie slov "podpis" a "nick" v akomkoľvek tvare a kontexte v tejto téme zakázané! 
stavim sa, ze do 3 stran to tu bude aspon 2x