Moto do 125ccm

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Moto do 125ccm

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Pred rokom som predal skutra o objeme 125ccm bol to nejaky Adam moto alebo Asia moto no jednoducho nieco take stych najlacnesich skutrov. Povedal som si ze skutra uz nechcem ale zacalo mi to uz chybat. A tak by som chcel poradit nejaky skuter do tych 125ccm. Auto je dost velky zrut financii a tak by som sa chcel vratit do cias kedy som za 5 eur prelital cely okres :)
icefiresr
Addict
Addict

Re: Moto do 125ccm

Príspevok od používateľa icefiresr »

Honda cbr-125.
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

icefiresr napísal:Honda cbr-125.
to ma od skutru daleko :)

a lukas keby si specifikoval ci to chces na lietanie po meste,alebo nieco pohodlnejsie..ja mam otestovany peugeot speedfight 100 a yamahu aeorox 100 a oba su velmi designovo vydarene a vykonne skutre )) osobne mam doma keeway ARN 150 a 2 ludia sa odvezu v pohode, dokonca ja 80kg a kamarat 100kg a 90 (tachometrovych) km/h bez problemov..ak ides sam tak si aj na skodovkach a aviach pochutis...
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Free_man »

lukas9206 - rád by som vedel aký je tvoj finančný rozpočet. Ak by to bolo niečo do 1000eur určite by som nešiel do skútru. Ale ked to plánuješ využívat ako každodenný dopravný prostriedok na krátke vzdialenosti (5-10 km) tak skôr nejaký skúter od japoncov. Ale na tvojom mieste zoberem radšej normálnu motorku pretože životnosť je ovela väčšia a ešte si zober že zo skútrom moc neohúriš :)
lukas9206
Addict
Addict

Rozpocet by mohol byt okolo tych 1000eur +-. Ale tak vam poviem denno denne na tom jazdit nebudem mozno cez tyzden par krat do skoly co je nejakych 10 km tam a 10 km naspat. Chcem to hlavne na vikendy kedy chodim za partiu do inych dedin niekedy aj 20-25km. Na tie motokry ako Honda cbr 125 a ine (ked este nejake ine su) som zatial velmi nerozmyslal. Niekedy pre dvomi rokmi som niekde taku Hondu videl a pravdu povedat velmi sa mi nepacila. Bola taka dost tenka oproti klasickej velkej motorke a zvuk to malo dost onicom :) Ale mozno sa za dva roky nieco zmenilo.
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Free_man »

tak potom pozri ešte yamahu ybr 125 alebo hondu varadero 125 (tá vyzerá ako 600-ka). Samozrejme ked chceš kúpit skútra tak si kúp,ale neodporúčam. Je lepší pocit mať velkú nádrž medzi nohami ako nič. :)

///pre karmistu: nie ja niesom z tých čo si kúpia R1 a hned sú rozflákaný. Ja som presný opak. Tým "neohúri" som nemyslel že si má hned kúpit R1 ale normál motorku (enduro,motard,atd...) Takýchto kktkov mám naozaj rád, nepochopil si čo som tým myslel tak drž papulku :evil: :smt098 A nabudúce sa podpíš ty RETARD
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

Poprípade skús pozrieť taliana Aprilia 125 RS
lukas9206
Addict
Addict

No tak situacia sa zmenila robim vodicak na moto do 25kw. Asi uz nebudem kupovat tento rok ale poradte nieco aby som mal aspon nejaky prehlad :)

//autoeditácia príspevku (17 Okt 2011, 15:46)
Zdravim vospolik. Tak dnes som spravil vodicak na moto do 25 kw. Nemozem vydrzat a chcel by som nejaku motorku najlpesie este dnes :D
Chcem sa opytat ci je dobre kupovat moto teraz ked uz sa na nej vela nepovozim alebo az po zime? Velmi sa mi pacia nahace ale tie su az od 25kw hore tak skuste poradit neico na moj vodicak.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

poradim ti poriadne si precitat zakon a zistis, ze taku suzuki GS 500 E alebo aj bandita si dovolit mozes....
lukas9206
Addict
Addict

Pravdu povedat tak sa mi to hladat a citat v zakone nechce aspon teraz nie. Ale viem ze je tam nieco pisane ze do 25kw alebo do pomeru vykon vaha ale neviem co to presne znamena. Mna by skor zaujimalo ako to je s tymi inzeratmi motoriek kde sa pise ze v technicaku maju 25kw ale inak su na plno otvorene. Bol by som rad keby mi to niekto vysvetlil.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Yamaha Wr250x - dá sa povedať že v tejto kategórii najlepšia moto avšak za kvalitu sa platí ;)
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rethon »

No ja si plánujem robit budúci rok vodičák do 25kw a rozmýšlam nad Kawasaki Ninja 250r a Hondou CBR 250r. Tá Ninja má radový dvojvalec a výkon 24kw ale zase čo som čítal názory motorkárov tak brzdi sú na tom biedne, resp. na taký výkon sú tie brzdi dosť slabé. Cbr-ka je jednovalec a má menší výkon ale zase má zaujímavo riešený motor (klukový hriadel neni zarovno valcom ale je trochu posunutý takže sa energia lepšie prenáša na celý klukový mechanizmus a dochádza k menšiemu treniu). Zase na druhej strane čo sa týka dizajnu tak Ninja je určite na tom lepšie, stačí sa len pozrieť na ten výfuk Cbr-ky a hned to každého odradí ale ked sa výfuk vymení nebude to tak strašné :) A je toho ešte velmi vela ale to tu nebudem rozpisovať. Skratka ja osobne by som si radšej zobral tú Cbr-ku už len kvôli tomu že je novšia a modernejšia :)
Napísať odpoveď