možný upload ale žiadny download
možný upload ale žiadny download
Čaute, pozná z vás niekto stránku, kde sa dá fotka prípadne obrázok uploadnuť ale nie je možné ho stiahnuť(download), vytlačiť a ani printscreenovať???? jednoducho ju tam dáte a môžete ju dať preč ale iný úžívateľ s ňou nemôže nič robiť len ju vidieť
Re: možný upload ale žiadny download
V momente ked ju moze vidiet si ju moze rovno aj ulozit cez printscreen.
fajn tak printscreen beriem späť, čo zablokovanie zvyšných vecí?
Aj keby taka stranka bola, tak sa to da vzdy nejako obist.
Technologicky dost narocne. Print screen tam bude vzdy (ak to ma byt web a nie program), z kodu tiez nebude problem ju vycucat (pripadne z cache).
-
javatar
Hardcore addict
pani, mozno trepem ale...
spravit prehliadanie obrazkov vo flashovej aplikacii, ktora sa spusti len ked je na urcitom serveri (mnoho hier ma taketo obmedzenia) a odchytava klavesu PrintScreen (a ak nedokaze odchytit tak v momente stlacenia vyfarbi obrazok na cierno) ?
nebolo by zle keby sa vyjadril weroro...
//snake: a samozrejme by sa vzdy dalo dekompilovat swf a podobne - ide o to co zvlada lama, co mensia lama a co profik
spravit prehliadanie obrazkov vo flashovej aplikacii, ktora sa spusti len ked je na urcitom serveri (mnoho hier ma taketo obmedzenia) a odchytava klavesu PrintScreen (a ak nedokaze odchytit tak v momente stlacenia vyfarbi obrazok na cierno) ?
nebolo by zle keby sa vyjadril weroro...
//snake: a samozrejme by sa vzdy dalo dekompilovat swf a podobne - ide o to co zvlada lama, co mensia lama a co profik
Aj tak si myslím, že je to zbytočné komplikovať, žiadny program ti neodchytí foťák pred monitorom a zrejme ani programy na nahrávanie plochy a podobne...
k tej flash aplikácií, tiež som sa nad tým zamýšľal a možné by to tak bolo ale či je vytvorená takáto stránka to je druhá vec, čo ma zaujíma, inak skúšal som flash(proste tie reklamy čo bežia) a tam je možnosť print a vytlačí obraz zachytený v momente stlačenia toho print čo je na flash animácii, ktovie či sa to dá vypnúť a k tomu odfotiť obrazovku foťákom, áno to je riešenie a tomu sa zabrániť už vôbec nedá ale tak nie každého to hneď napadne, ide o ten prvý moment, mňa len zaujímalo, či sa niekto s takouto stránkou stretol a ak tak tak link