94 %
Aky ste gambler?
Re: Aky ste gambler?
no tak som musel skusit aj ja
94 %
aj ked priznavan ze na otazky:co bol mario v minulom zivote,kolko typov kociek ma tetris,a kolko priser je v pac-manovy som len typol
94 %
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
66 percent, dva alebo tri krát som sa preklikol a nepoužil som piliny, ktoré mám v hlave...
-
Pigesko
King
52%...aj to som prevazne tipoval, kedze moja anglictina...
-
Michaelo
Hardcore addict
50%
No toto mi pride skor ako quiz pre 50 rocnych ludi. Niektore som vedel a aj tak som klikol na inu odpoved (proste mi nedalo ked som videl ine moznosti
) ale co 50% mi staci az az na to ze mam len 18 
No toto mi pride skor ako quiz pre 50 rocnych ludi. Niektore som vedel a aj tak som klikol na inu odpoved (proste mi nedalo ked som videl ine moznosti
52% nech nežerem
68%... podla mna je to velmi dobry test. len 15 rocne deti asi nebudu poznat tie klasiky a preto neziskaju vela bodov aj ked hraju dost hier 
-
Pigesko
King
za 10-15 rokov mozu byt dnesne 15 rocne deti na nasom mieste a budu tvrdit to iste, co dnes ty... 
nemam 15 mam viac ale niektore hry som nepoznal lebo som mal dost neskoro pc a take hry sa mi do povedomia ani nedostali takze nemusi to byt ani vekomropman napísal:68%... podla mna je to velmi dobry test. len 15 rocne deti asi nebudu poznat tie klasiky a preto neziskaju vela bodov aj ked hraju dost hier