Internetové radio
Internetové radio
Hladam niekoho kto by vedel vytvoriť nejake inetnetove radio napr. na php Fusion alebo na inom programe ........Zaplatím........Dakujem
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Internetové radio
A čítal si tú tému nižšie, v ktorej si hľadal kóderov na niečo podobné Facebooku a Pokecu? Lebo tam sa ti ponúkli už dve osoby, čo tak ich kontaktovať? Teda ak to myslíš vážne, samozrejme...
-
javatar
Hardcore addict
seth - uz kontaktoval... ale nemyslim ze si uvedomuje realne naklady
wojty:
1. naprogramovat internetove radio by az taky problem IMHO nebol - flash ma urcite taketo veci predprogramovane
2. druha vec je hosting/housing
3. tretia vec je stream
4. zalezi co chces streamovat ale ak pesnicky tak tie nemozes pustat do eteru len tak...
wojty:
1. naprogramovat internetove radio by az taky problem IMHO nebol - flash ma urcite taketo veci predprogramovane
2. druha vec je hosting/housing
3. tretia vec je stream
4. zalezi co chces streamovat ale ak pesnicky tak tie nemozes pustat do eteru len tak...
pozor na neho, chalan má evidentne nejaké megalomanské plány s netom - vlastný chat, vlastná sociálna sieť, vlastné rádio... 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hladam niekoho kto by vedel vytvorit internetovy vyhladavac ako napr Google. zaplatim. dakujem ...... 
SchYzo napísal:hladam niekoho kto by vedel vytvorit internetovy vyhladavac ako napr Google. zaplatim. dakujem ......
jasne ja tiež
-
javatar
Hardcore addict
tak schyzo keby si toto myslel vazne - tak to by bolo najmenej... len by som asi kradol trosku vysledky googlu