Hokejova Extraliga 2010/2011
Re: Hokejova Extraliga 2010/2011
dufam ze KE to dnes nevypustia, vcera to vyzeralo akokeby vypustili ale trencania vlastnymi chybami zapas prehrali, dufam ze KE tam dnes nabehnú a už to rozhodnú 
takze finale je nase, teraz uz len kto nastupi proti nam
Poprad by bol lepsi z pohladu cestovania, Banska by bola asi lahsi super, ale tak dufam ze hatrik sa podari
Poprad by bol lepsi z pohladu cestovania, Banska by bola asi lahsi super, ale tak dufam ze hatrik sa podari
Kosice si urcite zasluzia vyhrat sezonu, finale by som doprial urcite viac Popradu
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
PP vs. BB som zvedavy!!
už som dozvedavoval ..DPC...štastie v neštaqstí ale keĎ hrali poraidne tak naraz obidve mužstvá..nedalo sa povedať že ten lepší ako ten.. len som si overil že poprad nevie hrať presilovky..lebo za 4 minuty 5 na 4 len 2-3x ohroziť branu ..ubohe..
už som dozvedavoval ..DPC...štastie v neštaqstí ale keĎ hrali poraidne tak naraz obidve mužstvá..nedalo sa povedať že ten lepší ako ten.. len som si overil že poprad nevie hrať presilovky..lebo za 4 minuty 5 na 4 len 2-3x ohroziť branu ..ubohe..
Košice to nakoniec opäť vyhrali... na jednej strane radosť (3x za sebou titul, v podstate bez vážnejšej konkurencie, titul majú aj juniori a dorastenci), na strane druhej sklamanie. Už to nebolo také emotívne ako minulý rok, keď sa prvýkrát oslavoval titul v Steel Arene.. a ešte k tomu po výhre nad odvekým rivalom Slovanom..... tento rok to bolo príliš suché, hráči sa ani nepoďakovali fanúšikom, ani to stále kolečko nezrobili. Trochu Hudáček pošaškoval, avšak to bolo všetko. Mali radosť, že to majú konečne za sebou a tučné prémie na konte pred sebou, na všetko ostatné kašlali.
Aj ten hlásateľ (čičo to bol).. už 5min pred koncom tretej tretiny oznamoval, že oslava titulu bude v sobotu na Hlavnej? V tom momente som začal držať palce popradčanom. Trochu odveci pri udeľovaní medailí 3x zopakoval mená Širokého a Rašiho, aby ich celý štadión 3x vypískal... asi sa mu to páčilo. Ale potom nech neupozorňuje fanúšikov, keď začnú spievať ešká slovan......
Dúfam, že v najbližšej sezóne dostanú Košice po frňáku, aby opäť začali poriadne hrať ako to bolo 2-3 roky dozadu..... keď sa na ich hokej aj dalo pozerať..
Aj ten hlásateľ (čičo to bol).. už 5min pred koncom tretej tretiny oznamoval, že oslava titulu bude v sobotu na Hlavnej? V tom momente som začal držať palce popradčanom. Trochu odveci pri udeľovaní medailí 3x zopakoval mená Širokého a Rašiho, aby ich celý štadión 3x vypískal... asi sa mu to páčilo. Ale potom nech neupozorňuje fanúšikov, keď začnú spievať ešká slovan......
Dúfam, že v najbližšej sezóne dostanú Košice po frňáku, aby opäť začali poriadne hrať ako to bolo 2-3 roky dozadu..... keď sa na ich hokej aj dalo pozerať..
-
P3Bo
Guru wannabe
a teraz sa pozerať nedá ?brm napísal:Dúfam, že v najbližšej sezóne dostanú Košice po frňáku, aby opäť začali poriadne hrať ako to bolo 2-3 roky dozadu..... keď sa na ich hokej aj dalo pozerať..
Skôr by som povedal že sa nedá pozerať na tu nudnú ligu nie sú peniaze nie sú poriadni súperi.
Áno, aj s tým to môže súvisieť, pretože košičania v podstate túto sezónu hrali len to, čo museli.. a nie to, čo vedeli....
Treba nech sa ide do tej KHL... to by bola motivacia pre kazdeho mladeho hokejistu a krok do predu pre slovensky hokej...brm napísal:Áno, aj s tým to môže súvisieť, pretože košičania v podstate túto sezónu hrali len to, čo museli.. a nie to, čo vedeli....
-
seth82
Darca
Čaute, mám trochu nezvyčajnú prosbu - slovenskú Slovnaft Extraligu veľmi nesledujem a potrebujem zoznam 20-30 (môže byť aj viac) najznámejších/najdôležitejších/najaktívnejších (jedno z toho, proste kto je podľa vás dôležitý) hráčov zo slovenských hokejových klubov. Dôvodom je moje zamestnanie v online stávkovej spoločnosti a keďže sa Extraliga začína už čoskoro, potrebujem do databázy nahodiť relevantné obrázky, najlepšie by bolo tak 2-3 hráči na každý klub. Samozrejme stačia mená a k nim patričný klub, nech to môžem začať hľadať a photoshopovať...
Za hodnotnejšie príspevky (teda tie s viac ako 5 menami) ponúkam aj K+.
Vďaka
//Mimochodom, aj keď to sem nepatrí, ale podobný zoznam budem potrebovať aj na KHL...
Za hodnotnejšie príspevky (teda tie s viac ako 5 menami) ponúkam aj K+.
Vďaka
//Mimochodom, aj keď to sem nepatrí, ale podobný zoznam budem potrebovať aj na KHL...
-
mirak2
Hardcore addict
v prvom rade ta nasmerujem na eliteprospects.com, tam si daj svk extraligu a si pozri stats z minulej sezony, nieco uz vytiahnes...a btw uz mame tipsport extraligu
ale prispejem ti tuna:
Zalesak (KE), Palffy (SI) - ak bude hrat, Kapus (BB), Sykora (BB), Dravecky (KE), Bartos (KE), Gron (KE), Tabacek (KE), Svarny (BA), Kukumberg (BA), Jass (BA), Melicharek (TN), Pardavy (TN), Penker (NI), Stefanka (NI), Vaic, Skovira, Krotak, Hlinka (vsetko PP), Richard Huna, Robert Huna (obaja LM), Markovic (MT)...
a viacero teamov ma nove posily z finska a svedska a tam tazko predpokladat kto co a ako bude hrat..
Zalesak (KE), Palffy (SI) - ak bude hrat, Kapus (BB), Sykora (BB), Dravecky (KE), Bartos (KE), Gron (KE), Tabacek (KE), Svarny (BA), Kukumberg (BA), Jass (BA), Melicharek (TN), Pardavy (TN), Penker (NI), Stefanka (NI), Vaic, Skovira, Krotak, Hlinka (vsetko PP), Richard Huna, Robert Huna (obaja LM), Markovic (MT)...
a viacero teamov ma nove posily z finska a svedska a tam tazko predpokladat kto co a ako bude hrat..
-
seth82
Darca
OKay, už som si to tam pozrel, zaujímavý web, mám už aj zoznam a tam si pozriem aj KHL. Vďaka.
-
mirak2
Hardcore addict
kedze som dostal vysmevnu karmu, tak sa musim opravit..ak niekto nevie co NI, tak je to NR, Nitra, polointeligent na to pride...a to, ze som k hunovcom napisal LM je moja chyba, budu hrat za Zilinu, jednoducho som pozrel ich profil, meno a pod nim je rok a miesto narodenia a nejak som to poplietol...ak som urazil nejakeho Zilincana, tak to sorry, ale muzstva druheho sledu ma nezaujimaju a su jedno ako druhe, pridu do Kosic pre nadielku a pojdu spokojni domov.
tuto sezonu budu v semifinale poprad, kosice, slovan a banska a ostatni su uplne nezaujimavi (prepac hojko a jeho martin). kludne by som si stavil na to, ze majstrom bude poprad, kosice by mohli konkurovat, ale bez hudacka asi tazko. ba a bb mozu akurat prekvapit
tuto sezonu budu v semifinale poprad, kosice, slovan a banska a ostatni su uplne nezaujimavi (prepac hojko a jeho martin). kludne by som si stavil na to, ze majstrom bude poprad, kosice by mohli konkurovat, ale bez hudacka asi tazko. ba a bb mozu akurat prekvapit