WiFi router

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WiFi router

Príspevok od používateľa Runes »

Cafko zatial mam net klasicky ale asi prejdem na optiku ted mam SMC router a je to naprd ale uz ma par rockov a kukam po dacom novom a narazil som na tohoto borca
http://www.alza.sk/zyxel-nbg-4115-d253889.htm#popis co to je za znacku ??? da sa nato spolahnut

Bo variant B je http://www.alza.sk/linksys-wrt160nl-d148788.htm len to je uz trosku velka palka ale tak zasa zarucena kvalita

Ono to stejne funguje hlavne ako router po kabliku lenze ked chodi brat abo tak domov tak vyuziva WiFi pripadne ja ked zapinam book doma. Alebo susedovi vypnu net tak sa pripaja namna. Cize ce to trosku aj silny vysielac
yoggy

Re: WiFi ruoter

Príspevok od používateľa yoggy »

zyxel je dobrá značka len ich zariadenia sa prehrievajú :(
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm co to znamena :D ono to bude v policke na dobre vetranom mieste :-D
yoggy

že sa nahrejú a potom keď su veľmi horúce tak sa restartnú :lol:

a potom môžeš na tom robiť omeletu :lol:
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Jak moze byt potom zyxel dobra znacka ked sa prehrievaju a restartuju?
yoggy

lebo je kvalitná a spoľahlivá, to že sa nahrievajú a nestíhajú chladiť to nieje na každom routri
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ci pana tak to asi fakt zadelim za ten linksys :-D bo montovat dake chladenie sa mi na router fakt nece a prave sa mi jedna o tie restarty bo to robia lacne routre
adQo1821
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa adQo1821 »

Muftinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Muftinko »

zdravím používam sám Zyxel NBG420N jednoduchá konfigurcia spolahlivosť dokonca má v sebe aj firewall a odporučil som aj znamim a ti tiež žiadny problém tak neviem o akom prhreviani tu točíte
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja mam Netgear uz stvrty rok a zatial fici bez problemov. Ziadne prehrievanie ani samovolne restartovanie ako uz yoggyho kvalitnych zyxeloch :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: WiFi router

no nefim tak nakoniec asi teda to co tu dal kolega http://www.alza.sk/tp-link-tew-671br-d235410.htm#popis mate dakto osobne skusenosti ??? kedze ten moj cisco je nedostupny uz :D
Muftinko
Light Star
Light Star

Runes napísal:no nefim tak nakoniec asi teda to co tu dal kolega http://www.alza.sk/tp-link-tew-671br-d235410.htm#popis mate dakto osobne skusenosti ??? kedze ten moj cisco je nedostupny uz :D
recenziu pozri http://www.svethardware.cz/art_doc-75E6 ... 0E847.html
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

co ja fim precital som recenziu a neviem co si mam otom mysliet :D premna je podstatny aby spolahlivo tlacil po kabliku bo velke pc mam na kabliku napichnute ostatny ma netrapia ked im pojde net je to ok :D
Muftinko
Light Star
Light Star

tak teda zober ho :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no uz je doma zapojeny :-) len ma nastvalo to ze DHCP sa neda pridelit trvalo ale musi tam byt interval od 1 do 2880 minut :-/ cize som drtil hru v tom case chcel spravit change tak ma odpojilo. Co bolo blbsie trvalo mu dost dlho kym ma zasa logol do netu :-S
Muftinko
Light Star
Light Star

gratulujem :D k tomu problému skúšal si aj nahodiť nový firmware ??
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No tak firmware prehodeny, ten router je dost nevyspytatelny. Skusal som to DHCP dal som mu nech sa meni kazdu minutu a ted to ide v pohode no neviem co si mam onom mysliet. Ako co sa tyka hier a serverov tak sa mi vsetko zlepsilo vidim vsetko neodpaja ma a tak. Ale co sa tyka surfovania neviem neviem. Napr aj ted dam ze hojko a vypise mi ze stranka sa nenasla tak adm refresh zasa nic idem na inu stranku nacita dam znova hojko nacita mi ho v takej polovicnej forme zasa refresh a nacita normalne idem na pokec a presne to iste najprv nic potom ciastocne a potom normalne. Skusal som viac stranok a robi to kade tade. Nastavene je vsetko dobre to som si isty. Najvac ma stve to ze ked vypnem DHCP tak router sa uzavre a uz ma doseba nepusti cize musim spravit hard reset stylom vytiahnut z elektriky zmacknut restart button drzat ho pripojit do elektriky proste totalne ho zmazat. Za skoro 60€ bych cakal od routera mudrejsie spravanie tymto ta firma umna skoncila kedze v tejto triede je to ich top. Este ho potestujem par dni a ak sa to nevyriesi reklamacka 3x penaze a kupim ten lynksys hadam ho uz budu mat. Lebo aby som sa mlatil s routerom pol hodinu ked sa urodeny pan rozhodne ma odpojit od netu tak to ne hlavne ked nebudem doma a rodicia daco budu cet tak amen tma.

no konec kym som pisal tento prispevok zasa sa uplne uzavrel odpojil a poslal ma kade lahsie takze rovno kaslem nanho a idem vratit mozem to z vysoka ....
Napísať odpoveď