ulohy pre programatorov
-
MarkMarusin
Medium Expert
ulohy pre programatorov
neviem ci tato otazka patri do tejto sekcie .... ale chcem sa spytat na nejake stranky kde su ulohy pre zacinajucich az pokrocilych programatorov (nieco v zmysle precvicovania sa) ..... som zamerany na C# ale mozu to byt zadania pre akykolvek jazyk
- myslim ze by to pomohlo viacerim zacinajucim programatorom ,nie len mne
- takze posielajte linky (a mozno aj nejake zadania ak mate)
diky moc
- myslim ze by to pomohlo viacerim zacinajucim programatorom ,nie len mne
- takze posielajte linky (a mozno aj nejake zadania ak mate)
diky moc
-
MarkMarusin
Medium Expert
Re: ulohy pre programatorov
ano viem to uz som davnejsie cital ..... ale ak poznate dalsie tak sem s nimi
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Keď prejdeš aspoň 10 levelov v tej audiotrackovej súťaži, dostaneš ďalší link. Tak aj programuješ? Niečo začneš a nedarí sa, tak sa vrhneš na niečo úplne iné a pod.? Alebo sa ti to zdá až príliš easy? Vyskúšaj a uvidíš, tak sa precvičíš, že až.
skus z tohoto hlavne KSP a liahen
Kód: Vybrať všetko
http://www.ksp.sk/-
MarkMarusin
Medium Expert
mne ide iba o to ze kde si mozem precvicovat svoje skusenosti , mam objektivny nazor ,cize netvrdim ze audiotrackova sutaz je easy alebo hard , netvrdim ani ze som ju uz presiel alebo na nej ani nezacal robit alebo na nej robim , ja chcem len ulohy a testovat saKeď prejdeš aspoň 10 levelov v tej audiotrackovej súťaži, dostaneš ďalší link. Tak aj programuješ? Niečo začneš a nedarí sa, tak sa vrhneš na niečo úplne iné a pod.? Alebo sa ti to zdá až príliš easy? Vyskúšaj a uvidíš, tak sa precvičíš, že až.
P.S za to KSP dik
MarkMarusin napísal:mne ide iba o to ze kde si mozem precvicovat svoje skusenosti ... ja chcem len ulohy a testovat sa
Nikto netvrdí, že musíš zbierať hviezdičky. Rob si to pre seba. Určite to ale doporučujem, lebo to, čo sa naučíš na týchto úlohách, veľa krát použiješ aj v praxi.audiotrack napísal:Táto hra vznikla na preverenie zručností v programovaní ... Úlohy som sa snažil vymýšľať tak, aby preverili čo najviac vecí...
-
MarkMarusin
Medium Expert
ano ....... ja tomu chapem a nikoho som nechcel urazit a mozno som sa zle vyjadril a ked uz hovorime o tom audiotracku tak si myslim ze je to naozaj dobra vec pre takych ako ja a chcem sa spytat ci tam casom pribudnu este dake ulohy?? lebo stale ich tam je 20 ako pozeram
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pribudnú, ak bude viac času. Prípadne dajte návrhy na nové levely vy