Kvalifikácia na EURO 2012

O športe...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kvalifikácia na EURO 2012

Príspevok od používateľa Vigor »

Guede nie je stoper.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Oprava - stredopoliar. :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Zdá sa to len mne, či Weiss bude teraz pravidelne nominovať Slovanistov za účelom zvýšenia ich ceny (štart v repre, prípadný gól a pod.)? Samozrejme, nemám nič proti, ak ten hráč ukáže, že si zaslúži tam byť. Ale napr. taký Šebo to je už len slabý odvar, ktorý je hoden naozaj len našej "kvalitnej" ligy... Na druhú stranu chápem, že sme nemali Šestáka, Vitteka. Ale aj tak...

// Švento hráva pravidelne v Salzburgu a v repre nie je...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vstupenky

Príspevok od používateľa Peky05 »

Prosím vás dajú sa ešte rezervovať vstupenky na ME? Lebo mám taký pocit že ne, ale tak pre istotu sa spýtam thanks
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

To s tým Šebom je určite pravda. Nechápem, čo taký ťarbavý útočník môže robiť v repre. Klučku robí 10 metrov pred obrancom a nahrávať mu treba presne na nohu. Takto ho vidím ja. Ale zase ked pozriem pár rokov do minulosti, ked bol istú dobu v repre najlepším strelcom ... nuž, možno to bude náš žolík v Dubline.

To, že je Guedé v repre by som vôbec neriešil. Je dobrý, tak je tam. To, že má inú farbu pleti vôbec nevadí. Keby Weiss postavil do základu nejakého šikovného róma tiež by sa niekde objavil transparent: Rómov v repre nechceme.

Ja verím, že Guedé bude oživením a spolu s Jurom Kuckom vytvoria super dvojicu.

PS: Šventa na kraji zálohy by som si vedel predstaviť aj ja. Možno nie proti Írsku ale proti Andore určite áno.
rados915
Guru
Guru

Ako to, že Írsko - Slovensko nevysiela aj STVčka? Čo zasa stvárajú? Najprv potvrdili, že tento zápas budú vysielať a teraz tam sú Senzusáci a ako pozerám program na stv.sk, tak sa futbalu nedočkáme... Ešteže to vysielajú aj na Nova Sport, počúvať znova tých komentátorov na Markíze ako v zápase s Arménskom, tak to radšej ani nepozerám.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Dvadsať minút hľadám kvalitný stream, nadávam na STV, že to nedávajú a nakoniec zistím, že to ide na markíze :-D
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

skoda, ze sme to nedotiahli do vitazneho konca. myslim, ze sme si to aj zasluzili. urcite sme mali viac z hry. skoda tej sance, ked isiel Weiss k brane, a potom to nie velmi dobre nahral.
Iri neska mohli dat gol akurat tak z nakopnutej lopty. tusim, ze vsetky tri sance Irov boli len nakopnuta lopta/center. po zemi im to neslo.
btw dneska som bol celkom spokojny s Hamsikovym vykonom.
J.O.S.E
King
King

Nova Sport to vysielala a komentovala veľmi slušne, objektívne opisovali čo sa dialo a tiež ako by mali hrať jední, či druhí.

Zápas ma prekvapil, čakal som, že naši budú brániť a spoliehať sa len na brejky....avšak hrali veľmi aktívne dopredu a tiež obrovská šanca, do ktorej sa dostal Weiss volala po gole, škoda, že iba nahrával, verím že v Espanyole na tom popracuje a nabudúce lepšie zhodnotí situáciu....ale inak podal asi najlepší výkon z našich hráčov :)

btw. veľmi som nerozumel striedaniu Kucku, keď prišiel Guéde - bolo jasné, že Kucka proti Arménsku hrať nemôže a mal ho nechať dohrať do konca a stiahnuť Karhana (ten mal pred zápasom na konte tuším tiež kartu, a ak by dostal aj on, tak proti Arménsku by nám chýbali obaja defenzívni záložnici), ktorý síce hral s prehľadom ale súper sa rýchlostne cez neho ľahšie dostal ako cez Kucku...
rados915
Guru
Guru

Škótsko - Česko
Tak toto bolo niečo neskutočné :D

Vyrovnávajúci gól Čechov na 1-1: Rezek prudkým centrom trafil Plašila do brucha a od neho sa lopta odrazila do bránky.
Vyrovnávajúci gól Čechov na 2-2: Rezek prifilmoval pád v 11ke, resp. nevie chodiť, spadol na zem a rozhodca odpískal penaltu.

Štěstí, klika, náhoda sa znova ukázali :smt096
J.O.S.E
King
King

Z rovnakého pádu Škótom v nadstavenom čase neodpískal "sudí" penaltu a ešte dal Škótovi žltú kartu....inak to bol pekný zápas z pohľadu Škótov, ktorý bol pokazený povestným šťastím Čechov, ktorí majú prakticky istú baráž.

btw. Baroš je ľavý ako šabľa, sa mi páčilo ako ho na ČT4 kritizovali českí komentátori, mne pripadá ako porcelán na ihrisku, pri každom kontakte ide k zemi bez záujmu dohrávať súboje a zabojovať o loptu, tak sa predsa nereprezentuje.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

raz to dobre zhrnuli ceski komentatori, z jedneho podareneho turnaja sa neda spravit cela kariera.
to bolo myslene na Barosa a ME 2004.
Cesi maju zas stastie, ze aj napriek slabym vykonom maju takmer istu baraz.
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

...ze ma to neprekvapilo a myslim si adekvatne to neprekvapilo nikoho.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Rusko s Írskom podľa predpokladov remizovalo...takže to máme vo svojich rukách, hlavne treba dnes vyhrať
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ked uz nevyhraju s Armenskom, tak nemaju na ME co robit. Sam som zvedavy co dnes vymyslia, snad to nebude zase hanba.
J.O.S.E
King
King

Rusi v zápase s Írskom zahadzovali čo sa len dalo....videl som polčasový sumár na ruskej stanici a čo dokazali zahodiť to je neuveriteľne...ak Rusi nepostúpia tak sa bude o nich hovoriť, že zomreli na krásu.

K zápasu s Arménskom: Ja osobne by som nebol prekvapený, ak by dnes naši zakopli, mám nedobrý pocit :?. Videl som zápas v Arménsku, a prakticky neviem ako by sme mohli Arméncov poraziť, ak dnes zopakujú svoj výkon s domáceho duelu. Tiež si Slováč musi uvedomiť, že naši futbalisti zvládajú zápasy, v ktorých sú v pozícii "outsidera" resp. mužstva, od ktorého sa práve neočakáva, že by malo zvíťaziť avšak ak hráme so slabými súpermi, kde sa očakáva naša dominancia a výhra, sa trápime...vid zápasy s Andorrou, Luxemburskom....
rados915
Guru
Guru

Tak, remíza z Ruska nám zo všetkých výsledkov vyhovovala najviac, to je jasné. Ako napísal DanielDevil, máme to vo svojich rukách. Dnes treba rozhodne s Arménskom vyhrať, tam nie je o čom. Potom v prípade víťazstva aj nad Ruskom máme postup na 99% istý. V Macedónsku by sa musela stať katastrofa. Ale... nepredbiehajme, ešte sme nevyhrali ani nad Arménmi :) Každopádne, držím chalanom palce a verím, že tento dôležitý zápas zvládnu :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

dnešný zápas nebude určite ľahký, v Arménsku sme prehrali 3:1, naša ofenzíva má v kvalifikácií dosť chabé štatistiky, veď viac ako gól sme ešte streliť nedokázali, naša repre ešte v ZA nevyhrala, Arméni majú najproduktívnejšiu ofenzívu v našej kvalifikačnej skupine...každopádne budem zápas sledovať a držať palce, verím že o gólik vyhráme
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

katastrofa proti armensku skore 1:6 ? neviem ale toto muzstvo sa vobec nepodoba na to co bolo vlani ... ta finalna prihravka je vzdy na nahodu ... :?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Postup už nemáme vo vlastných rukách :(
Keď nevieme dať gól ani do prázdnej brány , tak sa nemôžeme čudovať. Veľmi mi to pripomínalo zápas zo Slovinskom doma , teda až na tie šance. Keď sme pod psychickým tlakom , tak si nedokážeme ani riadne prihrať.
Napísať odpoveď