Kvalifikácia na EURO 2012

O športe...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Kvalifikácia na EURO 2012

Príspevok od používateľa Forsaken »

toto bol dalsi a moj posledny zapas co som videl...

ved takto nehraju ani chlapci na dedine:
- prihravky ktore smeruju bud dozadu alebo na brankara, alebo uplne krivo,
- prihravky ktore su kopnute tak ze sa moze hrac aj poskladat kym ju spracuje
- prihravky o ktorych sa 2min rozmysla kam pojdu a nakoniec nahrame brankarovi lebo nikto nieje volny
- jedineho dobreho cernoska vystrieda daky chudak
- strely: no presne do stredu brany alebo 10m mimo, pripadne rovno do brankara, ziadna technika, nic...

tento zapas nebol smola, ale pravdiva ukazka slovenskeho futbalu...
fuj..

postavit chlapcov z x tej ligy a dat im "take" platy tak lepsie zahraju, je to utrpenie sledovat.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No druhý polcas bol katastrofa, a po tych 2/3 goloch uz pomaly ani nebehali. Nejake zakoncenie tam chyba a preco sa stale hraje v Ziline, ta kamera co tam bola, rozmazana.

Nase vykony su dost kolisave. Z extremu do extremu.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

No, napriek tomu, že som bol vždy fanúšik a vždy budem, tak toto bola HANBA, na ktorú si nespomínam.

V prvom polčase milión šancí, neschopnosť ich premeniť. O druhom ani netreba nič písať... neskutočné, že si nedokážu ani len presne prihrať loptu. Ja sa ani nejdem rozpisovať, je to zbytočné.

Akurát je smiešne, že futbalisti, ktorí zarábajú ročne státisíce eur dostanú dva krát výprask od nejakých Arméncov, ktorí hrajú dakde v druhých ligách. V 6 zápasoch sme dostali 8 gólov a z toho 7 od Arménska... HANBA, HANBA a HANBA. Ak niekto prehrá s takým súperom dva krát a má skóre 1:7, tak nemá čo na ME hľadať.

Radšej nech sa tí naši hráči konečne nad sebou zamyslia a proti outsiderom nech sú naozaj favoriti. Či chcú v každej kvalifikácii mať vždy len tímy z TOP8, keďže zjavne vieme dobre hrať len proti silnejším tímom?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

pre odľahčenie situácie ma potešil tento komentár z facebooku:

KTO ZA TO MÔŽE ?
Spoiler
Fico
:D :D
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Dnes sa hral nejaky futbal? Lebo v telke som zazrel nejakych bielych pandrlakov, ako chaoticky pobehovali po travniku. :)

A teraz serious, Karhan by uz hrat nemal, vykonnostne nestaci (nie je spravne ho nechat hrat za zasluhy), Guede nema co robit v reprezentacii ako takej a Hamsik by nemal nastupovat VZDY na cely zapas. Nechal by som ho par krat sediet (nehovorim cely zapas, len aby neodohral cely zapas), aby si to miesto v repre zacal trosku vazit. Holosko po tom co predviedol v Irsku nemal hrat.

A ja vobec nechapem co sa to dnes stalo, ved sami ste videli tie tutovky v prvom a niektore aj v druhom polcase. Ked uz z tohto nedame goly tak uz vazne neviem, po polcase to malo byt 3:0 a druhy polcas sa mal uz len dohravat. Toto je blamaz, hanba, toto je zlocin. Divakom by som vratil vstupne, mne nech vratia ~90 minut zivota.

Ale pozor, zapas mal aj pozitiva! Od spolukomentatora odbornika Mr. Zemana som sa dnes dozvedel nevidane veci...
Spoiler
V strede pola mame hracov, ktori vedia hrat fodbal.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prvy polcas dobry futbal, povedal by som, ze sme mali prevahu, nevyuzili sme sance. Potom po polcase odisiel cistorkvny slovak Guede a uz sa zacala rucat koncepcia, chyby v obrane, opat biedna koncovka... Hamsikovi by som vylestil okuliare, vytrhol dva predne zuby, aby videl pod nohy, poriadne mu zaviazal kopacky a miesto kapitanskej pasky by som mu tam dal nafukovacie rukaviky do bazena. Druhy polcas proste otras, des a hroza.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja len nechápem prečo tak zhadzujete Arméncov, veď dali jednoznačne najviac gólov v našej kvalifikáčnej skupine, menej gólov inkasovali už len Rusi a Íri, dokázali nás 2x poraziť, remizovali s Rusmi a najmä druhý polčas ukázali že vedia hrať futbal...
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

ja som nastastie pozeral len prvy polcas, potom som uz nemal chut, lebo som mal taky pocit, ze ten gol asi tento rok nedame (ved ked nas najlepsi hrac v polcase bol Skrtel)

Podla mna je hlavna pricina v nasich ofenzivnych hracoch, ktory sa este nestihli rozohrat v kluboch:
Vladimír Weiss ml. - toto leto uz "prestupoval" uz do viacerych klubov, ale nehral ziadne vazne zapasy
Marek Hamšík - strajk v Serii A
Filip Hološko, Miroslav Stoch, Stanislav Šesták - zkorumpovana Turecka liga

//edit: este som nasiel krasny obrazok vystihujuci nas vykon
Prílohy
fanusik.jpg
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

17: Nadtym som sa aj ja pozastavil :D. ostatny asi mazoretky boli :D,
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ten Jež to bol riadny FAIL

Keby sa nebol Karhan pred MS 2010 zranil , tak ani na MS nič nezahráme.
Jediný Vittek čo má aký taký čuch na góly vôbec nehral.

Mladý Weiss teraz v týchto dvoch zápasoch všetkým predviedol prečo v každom lepšom mužstve sedí na lavičke alebo na tribúne. Vyzerá to tak , že z neho bude večný nikdy nekončiaci talent. Najhoršie na tom je , že lepších ako je on proste nemáme ...

Jediný z ktorého sršalo sebavedomie a veril si bol Škrteľ

Ale zas aby som nebol len kritický , toľko smoly koľko sme mali v dnešnom zápase si nepamätám pri žiadnom zápase našej reprezentácie. Tak ako sme prehrali , tak sme mohli kľudne 4:0 vyhrať , ale taký je futbal ...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Inak, k tomu, že postup nemáme vo vlastných rukách nie je to celkom pravda: Ak vyhráme najbližšie dva zápasy, tak máme istú baráž a tam to zase bude vo vlastných rukách. A ani na prvé miesto to nie je také strašné. :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

@Sagittarius - nevieš aký je kľúč , čo rozhoduje pri rovnosti bodov ? Celkové skóre alebo skóre zo vzájomných zápasov ? Lebo ak celkové skóre , tak sme v prdeli ...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Vzájomné skóre, takže keď vyhráme nad Rusmi aj Macedóncami sme pred Rusmi bez ohľadu a ich zápas(víťazstvo) s Andorrou. A keď vyhráme tieto dva zápasy sme určite aj pred jedným z dvojice Írsko, Arménsko, lebo nemôžu mať obaja naraz viac bodov ako my, lebo hrajú spoločný zápas. Ak Íri s Arménmi remizujú a my vyhráme oba zápasy, sme prví.

Zaujímavosť v prípade, že my vyhráme nad Ruskom a Macedónskom a Arméni s Írmi a Macedónčanmi. Arméni idú na ME priamo a my z baráže.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mňa to celkovo nebavilo, čítal som pri tom časopis. Druhý polčas netreba komentovať, po 3. góle som to vypol.

Kód: Vybrať všetko

Vladko Weiss budí otca: "Vstávaj otec, už sú štyri.."
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

prerobený vtip o Wengerovi po výprasku Arsenalu od United, ktorého budí žena: "Vstávaj už je 9..." a on nato: "Čo? kedy nám dali deviaty?"
xorcos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xorcos »

Verím, že Slováci budú hrať dobre proti Rusom. Som si všimol, že slovákom sú dobrí silný súperi. Paradoxne so slabými ani nevedia hrať.

A ešte tu je jeden zaujímavý zostrih:
Ako je tam, nádej stále žije a ako pravý fanúšik verím v postup.
FL0W
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa FL0W »

Asi más zlý postreh lebo je jasne vidieť že Slováci vedia vyhrať jedine keď si dá druhy tým vlastný gól, alebo keď nijaký hráč zakopne o loptu a náhodou dá gól..alebo ešte keď nás s faulujú v pokutovom území a dáme penaltu.....Proti Rusom vyhráme jedine že budú mať smolu ako v prvom zápase že nedajú 100% šance a náhodou sa Hamšik "potkne" a dá gól......Alebo ako som už hovoril dajú si vlastný....A proti Macedóncom to nijako pozitívne tiež moc nevidím.....Naposledy som vedel dobrý výkon od Slovákov akurát na MS proti Taliansku....A to čo tu niekto hovoril že Armenci dali najviac gólov v našej skupine tak to len preto lebo sme im najviac tomu dopomohli my....(3:1,0:4=7) :x

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2011, 13:59)
A Karhan neviem čo tam robí....Aha však Weissov kamarát..A je smutné keď hráč ako Karhan musí rozhodovať zápasy...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Ja tiez verim, na Rusko idem pozriet tak hadam ma nesklamu :D
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Rusom stačí na 1.miesto v skupine aj remíza s nami , lebo majú lepšie vzájomné zápasy s Írskom a v poslednom zápase majú doma Andorru. Určite nebudú riskovať a neotvoria to s nami. Proti takým súperom čo neotvoria hru a máme niečo vymyslieť smerom dopredu , my hrať nevieme.

Slovinsko , Paraguaj , Arménsko , Írsko. Boli to také šachové partie a my sme väčšinou ťahali za kratší koniec. Ak to Rusi zabetónujú , tak to môže skončiť rovnako ako s Arménskom , čiže debaklom. Neviem si dosť dobre predstaviť ako budú taký slimáci ako Ďurica s Karhanom brániť napríklad Aršavina. Urobí si z nich slalomové žŕďky. Mám také tušenie , že zápas nedohráme jedenásti.
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Ako tipujete dnešní zápas?

Podľa mňa, už konečne bude na našej strane stáť šťastie a vyhráme 2/3:0.
Napísať odpoveď