ahojte mám
Mb: Gigabyte GA-M61PME-S2
ram: 4 gb
zdroj 500W
GPU: nvidia gforce 8800 gts 640 mb 340 bit zbernica
Neni náhodou pokazéne tepelné čidlo či niečo také ?
Teploty
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Teploty
aku odpoved cakas ?? to najdolezitejsie info si vynechal...o chladeni ani zmienka 
Chladič na cpu je originálny , nie moc velký a skúšal som zapnúť eľte k tomu další chladič smerujúci na základnú dosku .
Predtím to išlo ok , asi bude treba kúpiť neajký velký ventilátor na cpu a ešte do bedny väčší a silnejší ?
Netaktoval som nič .
Predtím to išlo ok , asi bude treba kúpiť neajký velký ventilátor na cpu a ešte do bedny väčší a silnejší ?
Netaktoval som nič .
Pre začiatok skús vyčistiť od prachu, prípadne prepastovať.
Dík , a ešte otázočka mám zdroj s12 cm ventilátor ako na obrázku a ten 12cm je namierený do vnútra pc a z toho boku mriežkovaného to ide von ten teplý vzduch, to každý vie.
Ten vduch čo ide z toho 12 ventilátora je taký lentný skôr trochu teplý , má to tak byť ?
Ten vduch čo ide z toho 12 ventilátora je taký lentný skôr trochu teplý , má to tak byť ?
myslim ze sa strachujes zbytocne neviem aky mas CPU ale 64 stupnou je aj pri beznej praci normalne ... treba pogooglit nazov si nenapisal tak neviem ... napr. ja mam cpu e7400 a znesie 75 stupnou alebo to mozes skusit pozriet v manuali ...
chladic na zdroji neovplivny teplotu cpu alebo dosky ten sluzi na chladenie zdroja ...
chladic na zdroji neovplivny teplotu cpu alebo dosky ten sluzi na chladenie zdroja ...
Dobre , dakujem vám, mám už v tom jasno.