potrebujem vediet ako to funguje pri tuzemskej kupe. hlavne ako je to s stk a ek a v akom najkratsom case sa to da stihnut
Hladat som nepouzil takze ak je tu uz tema tak poprorim priamy link nakolko pouzivam momentalne iba mobil a tazko sa prehladava 100 stranova tema
Za pochopenie a pomoc vopred dakujem
prepis auta
-
ultimate222
Light Star
Re: prepis auta
neviem co konkretne chces vediet o prepise auta, ale vsetko (odhlasenie, prihlasenie, stk a ek) sa da vybavit aj za jeden den
pojdes na policiu hned rano ked zacinaju, budes medzi prvymi, mas hned vybavene prihlasenie (musis mat vopred uzavretu poistku, no to spravis za par minut cez internet a len si vytlacis doklad o poistke - bielu a zelenu kartu) a potom pojdes na stk a ek, tam sice stravis mozno par hodin ale stihnes to za jeden den
pojdes na policiu hned rano ked zacinaju, budes medzi prvymi, mas hned vybavene prihlasenie (musis mat vopred uzavretu poistku, no to spravis za par minut cez internet a len si vytlacis doklad o poistke - bielu a zelenu kartu) a potom pojdes na stk a ek, tam sice stravis mozno par hodin ale stihnes to za jeden den
na stk a ek pri prepise nemusis ist, staci doklad o uzatvoreni pzp, nemusi byt vyplatena(v mojom pripade nebola, mal som len doklad o uzatvoreni - zmluvu), musis ist ale na kontrolu originality
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a len spomeniem, že u niektorých STK sa dá vopred objednať na tejto stránke...
http://www.stk-asociacia.sk/Startob.aspx
http://www.stk-asociacia.sk/Startob.aspx
-
ultimate222
Light Star
Chezter .. naco kontrola originality pri tuzemskej kupe, cize v nasom pripade pri kupe na Slovensku ?
ak je auto odhlasene viac ako mesiac, musi byt pri prepise aj KO, v mojom pripade to tak bolo
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
takže postup u mňa bude
pôjdem k policajtom na zahájenie, potom na STK kde nebudem robiť kontrolu, nakoľko auto má ešte rok platné aj STK aj EK, poisťovňa, policajti po značky (pochybujem, že mi ostanú staré nakoľko sú aj mimo okresu), znova poisťovňa už aj s číslom značiek, a centrum STK po nálepky
pôjdem k policajtom na zahájenie, potom na STK kde nebudem robiť kontrolu, nakoľko auto má ešte rok platné aj STK aj EK, poisťovňa, policajti po značky (pochybujem, že mi ostanú staré nakoľko sú aj mimo okresu), znova poisťovňa už aj s číslom značiek, a centrum STK po nálepky
-
ultimate222
Light Star
na STK nepotrebujes ist ked je platne este
a poistku si vybav ako prvu, az potom chod na policiu
a poistku si vybav ako prvu, az potom chod na policiu