Pavol DEMITRA tragicky zahynul pri pade lietadla! R.I.P

O športe...
tsssss
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Pavol DEMITRA je MRTVY po pade lietadla v Rusku! R.I.P

Príspevok od používateľa tsssss »

preco to vlastne padlo? je nejaka pricina, alebo jednoducho - "Ruske lietadlo?"

R.I.P. :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tsssss napísal:preco to vlastne padlo? je nejaka pricina, alebo jednoducho - "Ruske lietadlo?"

niečo sa spomínalo že sa zachytili o nejakú vežu lebo nemali dostatočnú výšku. A prečo nemali dostatočnú výšku vysvetlujú dvoma možnými výsvetleniami: buď zlyhal ľudský faktor, alebo zlyhala technika. Ale lietadlo zase tak staré nebolo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

tsssss napísal:preco to vlastne padlo? je nejaka pricina, alebo jednoducho - "Ruske lietadlo?"

http://www.sme.sk/c/6045555/lietadlo-sa ... lavli.html
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

stare nebolo ale ako som sa docital o tri tyzdne koncilo povolenie na jeho prevadzku.. ale aj tak sa asi presne nikdy nedozvieme kto a co bolo na vine..

inak dost som zostal s toho otraseny bol to hokejista na urovni a urcite slovensko sprevadzal na ceste hokejom ako sa patri.. a najhorsie je ze mal manzelku a dve male deti :( ktore si urcite nezasluzili prist o otca.. ale co uz narobime svet je raz taky, inak R.I.P. celej posadke..
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

sa mi zda, ze v markize spominali, ze cakaju dalsie...

//dieta

tak to bol asi visnovsky
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

tragedia. clovek aby sa uz bal lietat
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Trussardi napísal:tragedia. clovek aby sa uz bal lietat
to je jedno. Clovek nepozna svoju buducnost, takze vzdy pojde tam, kde sa mu ma nieco stat..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nieco strasne, akurat som bol v robote ked mi mama volala ze demitra zomrel...hned sme zapinali radio bolo to vsade, pridem domov a plny net o tom, vsade clanky, videa, spomienky...odisiel pan hokejista, takisto aj ceska strana :(
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Keď som sa dozvedel túto správu, mal som zase po niekolkych rokoch podobný pocit ako keď zomrel Jackson. Pocit, ze odišiel človek ktorý bol v niečom dobrý, ktorý sa dokázal vypracovať z ničoho na niečo, ktorý mal schopnosť baviť ľudí tým, čo ho bavilo a naplňalo....človek ktorý bol obdivovaný, bol niekoho kamarát, otec, manžel atd

Život je krutý. Paľo však dostal jednu neuveriteľnú výsadu a to že sa mohol rozlúčiť s fanúšikmi na domácom šampionáte... ktorý bol, už naozaj posledný

Vždy keď odíde takýto človek sa zamyslím, že jeho život v podstate mal zmysel....že nieje dôležité koľko mal peňazí ale to čo v ľudoch zanechal a ako si ho budu navždy pamätať. A to sa mu teda skutočne podarilo !

R.I.P. Palo
J.O.S.E
King
King

Re: Pavol DEMITRA tragicky zahynul pri pade lietadla! R.I.P

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

V správach išla informácia, že ministerstvo zahraničných vecí potvrdilo, že jednou z obetí je občan SR. Ja tomu nemôžem uveriť, je to obrovský šok pre celé Slovensko a tiež hokejový svet.... :? :?

...samozrejme sa pripájam a vyslovujem úprimnú sústrasť rodine a najbližším.....

...tiež zahynuli hráči, ktorý mali za sebou dlhú kariéru...ako Ruslan Salei, Karlis Skrastins...prakticky hrali svoju poslednú sezonu v kariére....Sobchenko - majster sveta do 20 rokov z minulého roku.....Rachúnek, Vašíček, Marek a ďalší.... :?

btw. ten, ktorý prežil - Stanislav Galimov má údajne popaleniny na 80 % tela a nevyzerá to s ním dobré :? ...druhý, ktorý prežil - člen realizačného tímu je údajne bez vážnych zranení....
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Zo Saleiom to zevraj nieje take iste, kdesi som cital, ze je mozne ze zostal v bielorusku, a tam na nich mal cakat.. neviem to vsak na 100%

inac vedenie KHL ma poriadne vytocilo tym, ze sezona bude pokracovat dalej.. nechapem.. nemal by som chut hrat..
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Adry: aj na tomto príklade môžeš vidieť, že peniaze alebo chamtivosť za nimi nepozná hraníc
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Salei, zial, bol tiez na palube.

ved to je jasne, ze sezona bude pokracovat. co si cakal, ze zrusia sezonu? akurat som cakal, ze by posunuli zaciatok.

RIP vsetkym, a dufam, ze sa Galimov a ten druhy (bud pilot, alebo clen timu) daju do poriadku. i ked mat popaleniny na 80 percentach tela nie je bohvieco.
kiezby sa tato tragedia vobec nestala, az sa mi nechcelo verit ked som to videl.
kopa hracov tam hralo poslednu sezonu, mozno aj Demitra. Marek a Rachunek sa tiez chceli o rok vratit spat do Prahy. Salei tiez hral poslednu sezonu.

i ked som nezazil pad lietadla United v 1958, ale myslim, ze toto sa da tomu prirovnat.
tsssss
Medium Expert
Medium Expert

,,Podľa informácií blesk.cz lietadlo smrti patrilo Ruskej kozmickej agentúre, ktorá ho prenajímala súkromným spoločnostiam. Do prevádzky bolo uvedené v roku 1993. V minulosti prevážalo napríklad ruských astronautov. Ruské médiá uviedli, že lietadlo malo byt za tri týždne vyradené z leteckej prevádzky. Spoločnosť, ktorá lietadlo prevádzkovala, mala zákaz lietať do Európskej únie. Dôvodom boli zlé bezpečnostné podmienky.´´ WTF :?: :?: :?:
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Header: tiež som sa tak cítil keď zomrel Jackson ako pri Demitrovi, Marek spomínal že sa bojí lietať :smt104 :cry: :smt017
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Adry napísal:Zo Saleiom to zevraj nieje take iste, kdesi som cital, ze je mozne ze zostal v bielorusku, a tam na nich mal cakat.. neviem to vsak na 100%

inac vedenie KHL ma poriadne vytocilo tym, ze sezona bude pokracovat dalej.. nechapem.. nemal by som chut hrat..
A čo mali zrušiť sezónu ? Je to tragédia, nejaké odložené kolo alebo čo počítam že bude, ale zrušenie sezóny je jednoducho nereálne.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Header, master23 - jasne ze som necakal, ze sezonu zrusia, ale mohli ten zaciatok posunut... ako prejav ucty.. dalej ma tiez prekvapilo vyjadrenie majitela klubu, ktory hned po tragedii oznamil ze hokej v meste nezanikne, ale zachrani ho. "Pekne" vyroky mal aj Tretiak, ze ako prejav ucty nech tam posle kazdy klub jedneho hraca... nechapem ako mozu takto skoro po tragedii ten hokej takto intenzivne riesit (hokej milujem, ale aj tak...)

inac pred par min slo v spravach, ze Galimov udajne zomrel... nech je aj jemu zem lahka..

//hughito jasne ze nie zrusenie, ale ako som pisal vyssie aspon posun, ktory zamietli
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

bohuzial zomrel aj ten hokejista co mal na 80% tela popaleniny :(
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Adry: Vieš, v Rusku dodnes pretrváva stalinské myslenie, ľudský život nemá veľkú hodnotu. Nejaký ten posun, resp. prestávka však určite mala byť.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Video z prevozu jediného preživšieho hokejistu, Alexandera Galimova. Podľa zahraničných médií je v horšom ako kritickom stave.
Súdiac podľa obrázka má ťažké popáleniny a možno tržnú ranu na bruchu o zlámaných hnátoch asi pomlčím.

LEN PRE SILNÉ POVAHY

http://www.lifenews.ru/video/6358#.Tme1thk26_s.facebook

EDIT: "Galimov is alive and will be alive short-term, at least. His condition extremely critical. Had several surgeries" (Sport-Express)

Vraj má popáleniny na 80% tela.
Napísať odpoveď