Janio + Copo: snad raz pochopite ze nieco ako zalubenie nie je laska, vztah sa neda tahat inak ako "umelo" (rozumej - predovsetkym volou) a to ako si ludia sadnu na zaciatku zriedka kedy vydrzi
mozme si o tom zalozit vlastnu temu ak chces - pripadne SS, aj ked tak celkom OT nie sme...
Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?
Javatar Je to len hrá so slovami... ľúbiť, či milovať ? To s tým ťahaním je OT je rozdiel ťahať vzťah, keď sa 2ja ľúbia. A rozdiel je ťahať vzťah, ako zakladateľ tejto témy... A nato som narážal.
A vydrží to len zriedka, pretože nič netrvá večne, ani láska k jeden slečne...
Nie, nechcem svoj názor som povedal na začiatku:
Peace
A vydrží to len zriedka, pretože nič netrvá večne, ani láska k jeden slečne...
Nie, nechcem svoj názor som povedal na začiatku:
Možno to raz pochopíšProtiklady sa priťahujú možno tak v elektromagnetizme, nie v medziľudských vzťahoch...
Peace
-
javatar
Hardcore addict
Ohladom zakladatela temy - jemu som uz napisal dost, reagoval som na Copa a jeho pubertalne vylevy...
je to tažke niekomu v tom radiť ale čo ti srdce diktuje
Tiez som mal take dievca. Bol som s nou mesiac. Jednak chodila s viacerymi naraz, po dohodnuti stretka som zistil ze je s kamosom, a navyse pijacka a sebecka az az.. vydrzalo to mesiac... hlupy hlupy.. Take uz nikdy viac.
A teraz mam mile pekne dievca a som zalubeny do toho aka je, nie ako vyzera alebo sa machli alebo co.. Co ma prist, pride.
A teraz mam mile pekne dievca a som zalubeny do toho aka je, nie ako vyzera alebo sa machli alebo co.. Co ma prist, pride.