Dialkove ovladanie na central

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Dialkove ovladanie na central

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Ahojte. moj problem spociva v tom, ze v aute mam namontovany alarm s centralom AUTOBLOCK ale nemam dialkove ovladanie... na skatulke nie je okrem nalepky s nazvom nic podstatne, tak sem pridam aspon foto plosaku odspodu aj zvrchu... vedel by mi niekto poradit ake dialkove by som mal ku tomu zakupit aby to s tym fungovalo? Dakujem
Prílohy
DSC011241.jpg
DSC011271.jpg
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Dialkove ovladanie na central

Príspevok od používateľa CheZteR »

Fuxxo
Darca
Darca

moja sprostost zase.. pamatam si tie ovladace. toto co poslal CheZteR, je na starsie verzie s antenkou a su 4- tlacidlove. Ku tomuto boli bez antenky, troj tlacidlove.. viem ze sa robili v 2 prevedeniach... taka seda farba a imitacia dreva...

toto presne mam aj ja, len nemam ten ovladac

a neboj sa.. uja googla som pouzil hned... napisal som aj mail do autoomega.sk (odporucil mi to kolega) a bez odozvy... preto este skusam tu... ak dohdu napady, tak dalsia investicia...
kazdopadne dakujem CheZteR
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ty si ten ovládač stratil, alebo sa ti pokazil? A keby si si zohnal ten 4 tlačidlový a skúsil ho naprogramovať?
Fuxxo
Darca
Darca

nestratil som ovladac a ani som ho nepokazil. Kupil som auto a po demontazi plastov som zistil, ze ma aj central len som nedostal k autu dialkove, iba kluce. Tak skusam hladat ovladac, ktory bol tam. Ale to bude zjavne praca pre Chucka Norrisa :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

osobne by som nehladal ovladacku ale rovno dal celu novu RJ aj s ovladacmi napr. http://www.alarmshop.sk/keetec-cz-10-ne ... -3986.html alebo http://www.alarmshop.sk/keetec-cz-10-li ... -4122.html len to napojis na tvoj stary central a malo by to fungovat..
Napísať odpoveď