vlastna kniha ?
vlastna kniha ?
Ahojte,
rozmyslam ze napisem vlastnu knihu vo formate pdf alebo word. Chcem sa spytat keby takuto knizku mam napisanu v Pc komplet kapitoly, obrazky vsetko a chcem ju predavat ci je to povolene ak som si to vsetko napisal a vytvoril sam, len e book predaj , nechcem vytlacky. dakujem
rozmyslam ze napisem vlastnu knihu vo formate pdf alebo word. Chcem sa spytat keby takuto knizku mam napisanu v Pc komplet kapitoly, obrazky vsetko a chcem ju predavat ci je to povolene ak som si to vsetko napisal a vytvoril sam, len e book predaj , nechcem vytlacky. dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vlastna kniha ?
áno, je to povolené
-
Hellboy248
Guru wannabe
sprav v indesign, quarkxpress a preved do pdf-ka, nech to ma profesionalny nadych 
Nino, ono ebook sa bude veľmi kopírovať a veľa dobrých spisovateľov už nato doplatilo
-
audiotrack
VIP
lenže on nie je spisovateľ
On o sebe chce iba dať vedieť. Ak bude dobrý, tak mu druhú knihu vydajú aj knižne. Ale pokiaľ nič nemá, tak ho vydanie knižne výjde veľmi veľmi veľmi draho
Takto som nad tým nerozmýšľam, potom držím palce
-
sarinka363
Novice
Má niekto skúsenosti s vydaním knižiek v normálnej knižnej forme? Materiál by už bol, teraz je otázne, či sa priamo obracať na vydavateľstvá a skúšať svoje šťastie osobne alebo má niekto nejaký konkrétnejší tip?
-
Hellboy248
Guru wannabe
sarinka363: napis mi do ss co presne myslis