Google+
Re: Google+
Aký máte názor na to? Ja tam account mám ale nebol som tam už dosť dlho... Väčšina známych to bohužiaľ nepozná... 
-
HiddenUser
Medium Star
No tak ja tam občas kuknemiWin napísal:Aký máte názor na to? Ja tam account mám ale nebol som tam už dosť dlho... Väčšina známych to bohužiaľ nepozná...
Ako mne sa to páči stále oveľa viac ako Facebook, semtam prispejem, sem-tam niekto z okolia.......
Podľa mňa je to jednoducho lepšie, ale užívatelia facebooku sú konzervatívny, predsa len je tam mnoho ľudí pre ktorých "e" vo windowse znamená internet.
Podľa mňa je to jednoducho lepšie, ale užívatelia facebooku sú konzervatívny, predsa len je tam mnoho ľudí pre ktorých "e" vo windowse znamená internet.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
moji priatelia tam napr. nejdu, lebo su presiteni socialnych sieti a nestihaju sledovat pravidelne ani facebook alebo pokec, nieto este novy google+
-
Soviet
Darca
Ja som tam account zrusil, nejako ma to momentalne nechytilo. Mozno casom ale na iny email, ako moj main. Ako stale je to na pozvanky, takze sa necudujte, ze sa do toho ludia az tak nehrnu.
Begbee: súhlasím, je to lepšie. Problém je v tom, že tam nemám nikoho pre koho by som prispieval alebo si vôbec google+ otváral
Na fb mám 204 "priateľov" a vedia o google + asi tak 10 (aj tí to nepoužívajú)
Už to tak vyzerá, že sila sociálnych sietí je v počte užívateľov, nie kvalite služby.
kazda siet prinasa benefit na zaklade poctu uzivatelov a nie kvality. ci je to socialna, alebo dokonca aj telefonna. naco je najsamlepsia siet ked na nej bude napr. len jeden clovek? vyuzitelnost v tom pripade bude nulova...
Takže de facto metóda "kto prv príde, ten prv berie".
Ano, ale kvalita moze casom priniest viac ludi, ved si staci spomenut na nas pokec. Kedysi to bol hlavny hrac na trhu, majitelia ho v casoch najvacsej slavy odmietli predat za 1 miliardu korun, ale kedze zaspali dobu a nechali sa prevalcovat Facebookom, tak teraz im to beznadejne upada a chytaju sa uz iba jeho napodobnovanim. A podobne to moze dopadnut aj v suboji Facebooku a G+, aj ked tomu velmi neverim, pretoze Facebook sa zacina branit a nove nastavenia sukromia pri jednotlivych prispevkoch mu vyrazne pomohli.begbeee napísal:Už to tak vyzerá, že sila sociálnych sietí je v počte užívateľov, nie kvalite služby.
Hej, myslím, že Google+ vyhovuje akoby som povedal, uvedomelejším ľudom (nastavenia, ale potom veľmi príjemné užívateľské prostredie), facebook je pre masy (kliknem a zdieľam, wow!).
A ako sa hovorí, uvedomte si aký blbý je priemerný človek. A teraz si predstavte, že polovica ľudí je ešte blbších ako on.
A ako sa hovorí, uvedomte si aký blbý je priemerný človek. A teraz si predstavte, že polovica ľudí je ešte blbších ako on.
-
guess.whoo
Redeemer
nechapem ludi, ktori sa stazuju na ochranu sukromia na facebooku. ved ked chcem, aby nieco niekto videl tak to tam dam a ked nie tak nedam. proste kazdy ma moznost volby. nemusis vyplnit nic co nechces, alebo to zadas nepravdivo.
nenarazam na predchadzajuce prispevky
nenarazam na predchadzajuce prispevky
keď na ne nerážaš tak prečo to nepíšeš do témy o fb 
-
guess.whoo
Redeemer
ked na na ne ne ne....nenarazam cize nie som proti, cize neutocim na predchadzajuce prispevky
-
Silver_Star
Amateur
ahojte, nema niekto navyse pozvanku na google + ? ak by sa nasla tak vopred dakujem. email
[email protected]
[email protected]
-
guess.whoo
Redeemer
poslana..
pouzivate niekto google+ na androide? ja som si ho stiahol, nainstaloval, ani som ho len neotvoril a automaticky mi zacal uploadovat cerstvo odfotene fotky bez akyychkolvek otazok a povoleni
pouzivate niekto google+ na androide? ja som si ho stiahol, nainstaloval, ani som ho len neotvoril a automaticky mi zacal uploadovat cerstvo odfotene fotky bez akyychkolvek otazok a povoleni
musis si to vypnut, vola sa to instant upload. inac je to dobra vec, tie fotky ti to uploaduje do privatneho albumu (neco ak zaloha) a nikdo iny ich nevidi
-
guess.whoo
Redeemer
hej len ja som to nevedel a uploadovalo mi to fotky cez siet, cize ocakavam dost vysoku fakturu kedze nemam predplateny datovy program 
Koho tam sledujete? Máte tam pridané nejaké "celebrity profiles" ?
Z okolia my už nikto známy nepribúda, tak by som to oživil aspoň takto...
Z okolia my už nikto známy nepribúda, tak by som to oživil aspoň takto...
Zdravim, poslete mi niekto pozvanku na [email protected]? Vopred dakujem